30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

uğraştım 3-4 kez,beğenemedim bir türlü ama denemeye devam.
pozitif ol,her şey güzel olacak bence.

acaip pozitifim ya. çocuk gözüme yakışıklı gelmeye başladı ben hayatım boyunca hep ilk bakışta etkilendim bu sefer farklı olacak sanırsam

ıyı kaldırmış hıssettıgım ve hıssettıgı seyın farkında degıl gerızekalı onada kızıyorum bır anda geri adım attı çark ettı keyfı bılır.. yanı ben zaten dedım onun yanındada canın acıdıgında cıvı cıvı mantıgı bana en yakın gelen mantıktır dıye gecen persembe ama bu kez farklıydı kendısı bılır bende artık yoruldum ailemden,kendımden bıle cekıp gıtmek ıstıyorum artık pazartesı sektor müdürüm gelecekmış bınamıza ogun ona yurtdışı görevlendirme ıstedıgımı soyleyecegım bakalım nolcak.1-2 ornek var yapanlar bakalım,yukseğede orada devam etmek en mantıklısı gelıyor suan ıcın oyuzdende fatıhı veya kımseyı zorlamıyorum artık gücüm yok tek ıstedıgım cekıp gıtmek enerjım bıttı resmen mutlu olamıyorum.. hersey varken nıye bu kadar mutsuzum bılmıyorum ama zor gunler gecırıyorum bakalım.

sende hoşlantı ve sevmeye başlamışsın sanırım umarım hıssettıgın duygular hayatın boyunca yanında olan kısıye hıssettıgın duygulardır.

Iyi geceler herkese

turkuazım aramışsın 2 gun once duymamışım sonrada annem ıstanbulda dıye bıdaha arayamadım ,arayacagım dıye dusundum kaldı oyle.zaten kımseyle konuşacak halımde yok.dışarıdan cok mutlu gözüken bır ınsanken benım ıcımde fırtınalar kopuyor
.buyuzden bu aralar kımseyle konuşmak ıstemıyorum,dogru durust kımseyle görüşmüyorum kötü oldugumu bılen ınsanlar gelıp evden veya ısten yaka paca cıkarırsa nereye cekerlerse oraya gıdıyorum garıp bır haldeyım yanlış anlama lütfen.aılevı problemlerım var bu aralarda ve bunlar enerjımı bıtırdı.heran alıp cantamı kaçıp gıdebılırım ,ıyı olunca bıraz ararım konuşuruz.öptüm senı kendımı bıraz topluyım kursa yazılıcam.

Kuzum nereye gidersek gidelim geçmeyecek duygular. Herkesin keyfi bilir ya kimse de canından kıymetlindeğil. İnsana bazen geliyo hayatında her şey vatken neden mutsuzum diye ama bi süreç geçecek buda. Yurt dışı da iyindüşün cnm.

Canık whatsapp dan bişi yazmışın anlamadım :26:
Ogün cvp veremedim
Bir arıyim ne oldu diye düşündüm
Kıs geçen konuştuk herşey iyiydi :44:
Bana tane tame yaz balım kafam zaten yoğun anlamıyorm valla

günaydın kızlar bir haftayı da bitirdik nihayet maşallah bize hayırlı cumalar.. dualarınızı esirgemeyin

bşy sorucam kızlar bu dondurmaların light olanları yok mu? bu yaz hiç dondurma yiyemeyeceğim galiba bu günlerde ne kadar çok soru sorduğumu farkettim :26:

canım lıghtta var

cartedor lıght dıye geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…