30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kuzum senin fiziğin gayet iyi niye dert ediyosun ki

kuzum senin fiziğin gayet iyi niye dert ediyosun ki

teşekkürler limoncum, valla yüzümde çiçekler açtı bian çok sıkıntım yok ama dikkat etmeye çalışıyorum işte stres filan düğün öncesi almiyim. biraz da boydan kısayım çok şükür tabii

bence ikinizde çok ttalısınız kuzum benim. ama gelinlik kilonda kalman iyi olur dar ya da bol gelmesin :)

boyun kısa durmuyor ama kaçsın ki

bence ikinizde çok ttalısınız kuzum benim. ama gelinlik kilonda kalman iyi olur dar ya da bol gelmesin :)

boyun kısa durmuyor ama kaçsın ki

teşekkürler limon 1.59 filan ben nişanlım daha uzun benden, ama topuklu giyince dengeliyoruz, zaten erkeğin uzun olmasını severim..

hoşgeldin lily, iyiyiz teşekkürler. valla yokluğunu farkettim bu arada avatar resmini çok beğeniyorum full pozitif enerji insanın içini açıyor

canım benim teşekkür ederim
bu aralar pek kk takılmıyorum bir iki bdvye yazıyorum o kadar - muhabbetlere yetişemiyorum artık
nasılsın düğün hazrlıkları nasıl gidioyr?

canım benim teşekkür ederim
bu aralar pek kk takılmıyorum bir iki bdvye yazıyorum o kadar - muhabbetlere yetişemiyorum artık
nasılsın düğün hazrlıkları nasıl gidioyr?

iyi gidiyor canım, ben çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum. küçük ev aletlerim biblolarım kaldı. evimizde ufak tadilatlar yapılıyor, ardından boyanacak. bir de ramazan iftar sahur derken geçiyor günlerimiz.

evet bencede cok kılolu degılsın ben sısko patatesım
bıraz zayıflamaya calısıyorum bakalım.
nasıl gıdıyor ev hazırlıkları?

kuzum biblolar için acele etme yavaş yavaş tammalarsın. hediyeler falan da gelir

KIzlar ya ben genelde esmer kara kaş karq göz beyaz veya koyu ten seveeim. Bu forumdan tanıştığım ela gözlü kumral ya. Sizce genel tipinize ters birini tanır mısınız ?

canım benim de tipim beyaz tenli kumral tiplerdir ama son sevdiğim kisi esmer kahverengi gözlü. ona da demistim ilk baslarda bu is olmaz tipim bile değilsin die..
gönül işte tip mip dinlemiyor.:26:

Son düzenleme:
hee bide ben geldim kızlar.
3 gündür iranda idim. sıcak demişsiiniz de. gölgede 40 derece idi. neyse ki taksiler haric hep icerde idim. cogunda klima bile yok.
dün sabah geldim ülkeye. oh be memleketim dedim.
nereye gidersem gideyim evimi ülkemi cok özledim ben. ama seyahat etmeyi de cok seviyorum, yeni yerler görmek yeni insanlar tanımak cok güzel.
bu yüzden meslegimi cok seviorum

lliy zorla getirdim seni
yok kız zorla olur mu ama senin sayende yazdım yaa geri bakmayım diyorum ama muhabbeti de kaçırıyorum böyle arada bir gelip yazınca

yardım edebileceğimiz birşey var mı?

sen ne iş yapıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…