- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.541
canım lıghtta var
cartedor lıght dıye geçiyor.
evet chall, varmış şimdi google dan baktım. akşam giderken alırım artık.
günaydın kızlarbir haftayı da bitirdik nihayet maşallah bize hayırlı cumalar.. dualarınızı esirgemeyin
bşy sorucam kızlar bu dondurmaların light olanları yok mu? bu yaz hiç dondurma yiyemeyeceğim galibabu günlerde ne kadar çok soru sorduğumu farkettim :26:
kuzum senin fiziğin gayet iyi niye dert ediyosun ki
teşekkürler limoncum, valla yüzümde çiçekler açtı bian çok sıkıntım yok ama dikkat etmeye çalışıyorum işte stres filan düğün öncesi almiyim. biraz da boydan kısayım çok şükür tabii
Günaydın herkese
Hayırlı Cumalar
Nasılsınız???
bence ikinizde çok ttalısınız kuzum benim. ama gelinlik kilonda kalman iyi olur dar ya da bol gelmesin :)
boyun kısa durmuyor ama kaçsın ki
canım benim teşekkür ederimhoşgeldin lily, iyiyiz teşekkürler. valla yokluğunu farkettim bu arada avatar resmini çok beğeniyorum full pozitif enerji insanın içini açıyor
teşekkürler limon 1.59 filan ben nişanlım daha uzun benden, ama topuklu giyince dengeliyoruz, zaten erkeğin uzun olmasını severim..
canım benim teşekkür ederim
bu aralar pek kk takılmıyorum bir iki bdvye yazıyorum o kadar - muhabbetlere yetişemiyorum artık
nasılsın düğün hazrlıkları nasıl gidioyr?
canım benim teşekkür ederim
bu aralar pek kk takılmıyorum bir iki bdvye yazıyorum o kadar - muhabbetlere yetişemiyorum artık
nasılsın düğün hazrlıkları nasıl gidioyr?
iyi gidiyor canım, ben çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum. küçük ev aletlerim biblolarım kaldı. evimizde ufak tadilatlar yapılıyor, ardından boyanacak. bir de ramazan iftar sahur derken geçiyor günlerimiz.
iyi gidiyor canım, ben çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum. küçük ev aletlerim biblolarım kaldı. evimizde ufak tadilatlar yapılıyor, ardından boyanacak. bir de ramazan iftar sahur derken geçiyor günlerimiz.
KIzlar ya ben genelde esmer kara kaş karq göz beyaz veya koyu ten seveeim. Bu forumdan tanıştığım ela gözlü kumral ya. Sizce genel tipinize ters birini tanır mısınız ?
yok kız zorla olur mu ama senin sayende yazdım yaa geri bakmayım diyorum ama muhabbeti de kaçırıyorum böyle arada bir gelip yazıncalliy zorla getirdim seni
yardım edebileceğimiz birşey var mı?iyi gidiyor canım, ben çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum. küçük ev aletlerim biblolarım kaldı. evimizde ufak tadilatlar yapılıyor, ardından boyanacak. bir de ramazan iftar sahur derken geçiyor günlerimiz.
hee bide ben geldim kızlar.
3 gündür iranda idim. sıcak demişsiiniz de. gölgede 40 derece idi. neyse ki taksiler haric hep icerde idim. cogunda klima bile yok.
dün sabah geldim ülkeye. oh be memleketim dedim.
nereye gidersem gideyim evimi ülkemi cok özledim ben. ama seyahat etmeyi de cok seviyorum, yeni yerler görmek yeni insanlar tanımak cok güzel.
bu yüzden meslegimi cok seviorum
20 gün mü, benim 2 günde bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?