- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.681
iyiyim canım şükür ama sıkılıyorum evde. anneme gidiyorum yazlığa haftasonları öyle rahatlıyorum azcık.
onun dışında genelde haftanın iki günü doktordayım bu aralar. ufak ufak bir şeyler çıkıyor devamlı ama Allah beterinden korusun buna da şükür.
sağlık gibisi yok.
iş için;
hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et diyor kartın. herşey de bir hayır vardır unutma.
sen aldıkça, hayat sana güzel şeyler sunacak.
Aşk için;
kabuğunu kır diyor kartın. kendini sevgiyle ifade etmen ve sınırlarından kurtulman gerek.
artık kendin olma vakti geldi.
canım dıkkat et meleğe.. Allah beterınden korusun zor bır hamılelık gecırıyorsun anladıgım ama herseyde bır hayır vardır.. belkıde doğduktan sonra senı uzmeyecek bır bebek olacak bakalım.
canım bende senden ıs ıcın kart ısteyecegım.
Günaydın kızlar..
Limon iyi yolculuklar
Turkuaz, petunya, aslı, Prenses, lily, ceren, deniz, chal., pisi ...
Herkese selam.. ..
herkes toplanamadı bir muhabbet edemedik. ben akşamaları katılamıyorum
Hoş geldiniz.
İşte geldim burdayım. ben bu işte ustayım (diye bir reklam sözü vardı. D:)
Mavilim , günaydın! Gene uykum var. Gece dalamadım. Sabah da çok zor kalktım.
aslında şükür her şey yolunda ama ufak ufak şeyler çıkıyor.
mesela kulak iltihabı, tiroit, egzama v.s...
inşallah canım sağlıkla doğsun da önemli olan o.
iş konularında sıkılmışsın ve biraz ortam değişikliğine ve kafanı dinlemeye ihtiyacın var canım. biraz doğada zaman geçirmeli izne çıkmalısın.
ve güzel gelişmeler olacak senin için.
Srlam hatunlar ne alemdesiniz bakalımistanbuldaki resmi işleri hallettim. Ev istediğim yerden yoktu az beklemeye aldım bakalım. Okul açılıncaya kadar olmadı başka yerden tutarım. Bem istanbula alışır mıyım ki ya. Püff hayırlısı be gülüm modundayım
sen istanbulda mısın şu an:44:
hadi hayırlısı .. sevindim senin adına.. su ingilizce siteye girdim bir test vardı orta seviye çıktı.. sonra giremedim..cnm bitti geçtim:)) bir dersim kaldı ama ona şükür sınıf atladımya bu zor derslerle ona seviniyorum:))) 3. sınıfım artık:)
geçmiş olsun canım inşallah iyisindir kardeşimle konuştum bulantıları devammış.. senin geçmiştir inşallah sanırım o senden 1 hafta önde.. birde özelden bişi soracağım sana canım..özel mesaja bak..iyiyim canım şükür ama sıkılıyorum evde. anneme gidiyorum yazlığa haftasonları öyle rahatlıyorum azcık.
onun dışında genelde haftanın iki günü doktordayım bu aralar. ufak ufak bir şeyler çıkıyor devamlı ama Allah beterinden korusun buna da şükür.
sağlık gibisi yok.
iş için;
hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et diyor kartın. herşey de bir hayır vardır unutma.
sen aldıkça, hayat sana güzel şeyler sunacak.
Aşk için;
kabuğunu kır diyor kartın. kendini sevgiyle ifade etmen ve sınırlarından kurtulman gerek.
artık kendin olma vakti geldi.
geçmiş olsun canım inşallah iyisindir kardeşimle konuştum bulantıları devammış.. senin geçmiştir inşallah sanırım o senden 1 hafta önde.. birde özelden bişi soracağım sana canım..özel mesaja bak..
iş konusunda önüme ne çıkarsa kabul etmem gerektiğini anladım sabırla bekleyip şartlara göre davranacağım sanırım..
aşk konusunda kabuğumu nasıl kıracağım ya.. ben çekingen biriyim ve bunun beni biraz soğuk gösterdiğini düşündüm birde çevrei çok dikizleyip bakmam insanlara bir arkadasım çok bakar.. bana dedi sen herkes gelsin benle tanışsın istiyorsun adım atmıyorsun.. değişik geldi öyle demesi.. bu konuda kartlarda fazla ayrıntı yok mu cnm..
çokteşekkürler bu arada
aslında şükür her şey yolunda ama ufak ufak şeyler çıkıyor.
mesela kulak iltihabı, tiroit, egzama v.s...
inşallah canım sağlıkla doğsun da önemli olan o.
iş konularında sıkılmışsın ve biraz ortam değişikliğine ve kafanı dinlemeye ihtiyacın var canım. biraz doğada zaman geçirmeli izne çıkmalısın.
ve güzel gelişmeler olacak senin için.
geçmiş olsun canım inşallah iyisindir kardeşimle konuştum bulantıları devammış.. senin geçmiştir inşallah sanırım o senden 1 hafta önde.. birde özelden bişi soracağım sana canım..özel mesaja bak..
iş konusunda önüme ne çıkarsa kabul etmem gerektiğini anladım sabırla bekleyip şartlara göre davranacağım sanırım..
aşk konusunda kabuğumu nasıl kıracağım ya.. ben çekingen biriyim ve bunun beni biraz soğuk gösterdiğini düşündüm birde çevrei çok dikizleyip bakmam insanlara bir arkadasım çok bakar.. bana dedi sen herkes gelsin benle tanışsın istiyorsun adım atmıyorsun.. değişik geldi öyle demesi.. bu konuda kartlarda fazla ayrıntı yok mu cnm..
çokteşekkürler bu arada
günaydın kızlar,nasılsınız.. bende buralardayım. ramazan ayı iftar sahur derken geçiyor, bazı akşamları nişanlımla iftara gidiyoruz akrabalarımıza.. c.tesi ve pazar akşamları da bi yere davetliyiz kısmetse.
tuğçecan, iyi yaptın canım kendini ve bebişimizi yorma, temizlik dediğin herzaman yapılır, sıkıntı etme.
limon; istanbul a geldin sanırım hiç haberim olmadı(
Merhaba Cerencim. Karşına kalbini kazanacak biri çıkarsa adım atarsın o zaman cesaret ettiğine sen bile inanmazsın. Zamanla olur. Kim bilir senin nasibindeki kişide senin gibi birini istiyordur. Biraz kendine güven ve at çekingenliğini. :))
Merhaba Cerencim. Karşına kalbini kazanacak biri çıkarsa adım atarsın o zaman cesaret ettiğine sen bile inanmazsın. Zamanla olur. Kim bilir senin nasibindeki kişide senin gibi birini istiyordur. Biraz kendine güven ve at çekingenliğini. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?