30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım dıkkat et meleğe.. Allah beterınden korusun zor bır hamılelık gecırıyorsun anladıgım ama herseyde bır hayır vardır.. belkıde doğduktan sonra senı uzmeyecek bır bebek olacak bakalım.

canım bende senden ıs ıcın kart ısteyecegım.

aslında şükür her şey yolunda ama ufak ufak şeyler çıkıyor.
mesela kulak iltihabı, tiroit, egzama v.s...
inşallah canım sağlıkla doğsun da önemli olan o.
iş konularında sıkılmışsın ve biraz ortam değişikliğine ve kafanı dinlemeye ihtiyacın var canım. biraz doğada zaman geçirmeli izne çıkmalısın.
ve güzel gelişmeler olacak senin için.

Canım çok dikkat edin kendinize yerim o bebişi ben ya. Kuzum uygun olduğunda bana da aşk ve iş kartı çeker misin

Srlam hatunlar ne alemdesiniz bakalım istanbuldaki resmi işleri hallettim. Ev istediğim yerden yoktu az beklemeye aldım bakalım. Okul açılıncaya kadar olmadı başka yerden tutarım. Bem istanbula alışır mıyım ki ya. Püff hayırlısı be gülüm modundayım

sen istanbulda mısın şu an:44:

cnm bitti geçtim:)) bir dersim kaldı ama ona şükür sınıf atladımya bu zor derslerle ona seviniyorum:))) 3. sınıfım artık:)
hadi hayırlısı .. sevindim senin adına.. su ingilizce siteye girdim bir test vardı orta seviye çıktı.. sonra giremedim..

geçmiş olsun canım inşallah iyisindir kardeşimle konuştum bulantıları devammış.. senin geçmiştir inşallah sanırım o senden 1 hafta önde.. birde özelden bişi soracağım sana canım..özel mesaja bak..
iş konusunda önüme ne çıkarsa kabul etmem gerektiğini anladım sabırla bekleyip şartlara göre davranacağım sanırım..
aşk konusunda kabuğumu nasıl kıracağım ya.. ben çekingen biriyim ve bunun beni biraz soğuk gösterdiğini düşündüm birde çevrei çok dikizleyip bakmam insanlara bir arkadasım çok bakar.. bana dedi sen herkes gelsin benle tanışsın istiyorsun adım atmıyorsun.. değişik geldi öyle demesi.. bu konuda kartlarda fazla ayrıntı yok mu cnm..
çokteşekkürler bu arada

Rica ederim canım. Bulantım benim de oluyor arada. Allah yardımcımız olsun.
Canım kartın kendini ifade et ve rahat ol demek istiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar.
Bugün evime ilk kez temizliğe bayan alıyorum yarım gün. İnşallah memnun kalırım. Alışık değilim valla. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım onlar normal her hamılelıkte olan seyler..
Mıllet mide bulantısından kafasını kaldıramıyor senınkısı oyle degıl en azından.

Merhaba Cerencim. Karşına kalbini kazanacak biri çıkarsa adım atarsın o zaman cesaret ettiğine sen bile inanmazsın. Zamanla olur. Kim bilir senin nasibindeki kişide senin gibi birini istiyordur. Biraz kendine güven ve at çekingenliğini. :))

günaydın kızlar, nasılsınız.. bende buralardayım. ramazan ayı iftar sahur derken geçiyor, bazı akşamları nişanlımla iftara gidiyoruz akrabalarımıza.. c.tesi ve pazar akşamları da bi yere davetliyiz kısmetse.

tuğçecan, iyi yaptın canım kendini ve bebişimizi yorma, temizlik dediğin herzaman yapılır, sıkıntı etme.
limon; istanbul a geldin sanırım hiç haberim olmadı (

Canım babamla geldim öğleye kadar yaptık geri döndük. Babam baya Kötü oldu sıcakta o uüzden kimseye bişi demedim eylükde gelince seni sık sık rahatsız edeceğim

Katılıyorum buna umarın çıkar o kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…