30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

söylemez evli olsan takar kafayı sonra yüzler susmaz ama benim gördüğüm oğlaklar sevgiliyken kafada tartar bianda keser çekilmez ya ama zıt burçya elektirik olar

Çok çınlattık kulaklarını.

iyidir hoşdurlar ama anlaşmak zordur sabır ister. Sevmezsen çekemezsin:)

inşallah prenses hala'lar çoook sevilir kocaman sevilir haberin olsun

Evet, benim teyzem yok. Halalarımı çok severim.

inşallah cnm olur olur, ama mütavazi olma görümce olucan süslü olman lazım düğün sahibisin
bahcelerde borulce oynar gelin gorumce
Evet, düğünde gelinle oynayıp öyle bir poz çektirmek istiyorum.

ben sırf teyze olabildim ben anne olmak istiyorum yaaaa
Ben de

Evet Prenses.

Sen kendine bak. kendini prenses olarak hissettir düğünde :)

Ya bende sadece arkadaşlarımın çocuklarına teyze oluyorum. :) birde kuzenin kızının halasıyım
Canımsın!

Evet, benim teyzem yok. Halalarımı çok severim.

Evet, düğünde gelinle oynayıp öyle bir poz çektirmek istiyorum.

Ben de

Canımsın!

ooo eğlen at göbecikleri.

aynen cnm, nerden çıktı bu oğlak anlat bakiyim kimdir bu

telefondan çıktı . Bir ara aramışlarda bende daha önce aradılar bende direk kestirip konuşmasına müsaade etmemiştim. İlk defa oluyor merak etmiş beni tanışmak istedi. whatsappın kötü yanı numaranı kaydeden kişi senin fotoğ. görebiliyormuş... ben aynen böyle oldum ...

aa tanımıyosun sen peyki çocuk seni tanıyomu evet görüyo bende güzel bişey koyiyim bari

Çok sağol canım Allah razı olsun

hayır tanımıyorum.

Evet olabilir. Benim fotoğ. koyarken aklımda başka şey vardı.

tahmin edebiliyorum güzel bir tesadüf olmuş ama dikkat et neyin nesi bak bi aile çocuğumu dağınık aile yapısımı var piskoloji normalmi böyle şeylere bakıcan kızım tanımıyosun sonuçta

tahmin edebiliyorum güzel bir tesadüf olmuş ama dikkat et neyin nesi bak bi aile çocuğumu dağınık aile yapısımı var piskoloji normalmi böyle şeylere bakıcan kızım tanımıyosun sonuçta

evet denizcim bakalım çok da takmıyorum. işde arada sohbet ederim . küçük benden . ilk önce sakladı kaç yaşında olduğunu sonra söyledi ... 3-3,5 yaş küçük.

yaş iş gibi geliyo alışmışız sağlam başlangıç olsun klasik tanışalım böyle gelince nedense havada kalıyo korkuyo insan ama belli olmaz benim bir arkadaşım nette tanışıp evlendi çok uyumlu bir çift oldular maşallah ,
görüşme varmı dışarda hiç

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bu filmi daha önce gördüm sonra anne o sana olmaz der. Oğlan anne sözünü üstün tuttar bir anda uzaklaşır.. sonra nedense kıskanmaya başlar bir süre trip atar sonra da. Biz sevgili olamayız ama Çok iyi arkadaş olabiliriz cümlesi ile biter bu iş.

yok canım şimdilik düşünmüyorum

Son düzenleme:

adam çapkın sütü bozuk olmadıktan sonra herşey senin elinde şartlandırma kendini öyle gönlün varsa şartlar uygunsa mücadeleye devam

adam çapkın sütü bozuk olmadıktan sonra herşey senin elinde şartlandırma kendini öyle gönlün varsa şartlar uygunsa mücadeleye devam

mücadele kimin için verilir canım ya..

İki tarafında sevmiş olması lazım. Şu anda ben tel. tanıştığım çocuğa en ufak bir şey hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…