- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.801
söylemez evli olsan takar kafayı sonra yüzler susmaz ama benim gördüğüm oğlaklar sevgiliyken kafada tartar bianda keser çekilmez ya ama zıt burçya elektirik olar
erkek kardeşim evleniyor inşallah.
Çok çınlattık kulaklarını.
iyidir hoşdurlar ama anlaşmak zordur sabır ister. Sevmezsen çekemezsin:)
Evet, benim teyzem yok. Halalarımı çok severim.inşallah prenseshala'lar çoook sevilir kocaman sevilir haberin olsun
Evet, düğünde gelinle oynayıp öyle bir poz çektirmek istiyorum.inşallah cnm olur olur, ama mütavazi olma görümce olucan süslü olman lazım düğün sahibisin
bahcelerde borulce oynar gelin gorumce
Ben deben sırf teyze olabildim ben anne olmak istiyorum yaaaa
Canımsın!Evet Prenses.
Sen kendine bak. kendini prenses olarak hissettir düğünde :)
Ya bende sadece arkadaşlarımın çocuklarına teyze oluyorum. :) birde kuzenin kızının halasıyım
Bize yaz canım sonuç ne olursa.. Hakkında en hayırlısı olsun cuma saatindeyiz inşallah...
Evet, benim teyzem yok. Halalarımı çok severim.
Evet, düğünde gelinle oynayıp öyle bir poz çektirmek istiyorum.
Ben de
Canımsın!
aynen cnm, nerden çıktı bu oğlak anlat bakiyim kimdir bu
ooo eğlen at göbecikleri.
telefondan çıktı. Bir ara aramışlarda bende daha önce aradılar bende direk kestirip konuşmasına müsaade etmemiştim. İlk defa oluyor merak etmiş beni tanışmak istedi. whatsappın kötü yanı numaranı kaydeden kişi senin fotoğ. görebiliyormuş... ben aynen böyle oldum ...
aa tanımıyosun sen peyki çocuk seni tanıyomu evet görüyo bende güzel bişey koyiyim bari
perican, Rabbim arkadaşımıza bol bol sabır nasip eylesin, içine ferahlık versin. inş. imtihanını hayırlı bir şekilde atlatır, sağlığına kavuşur. iftar ve sahurda dua ederim aklıma geldikçe..
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
hayır tanımıyorum.
Evet olabilir. Benim fotoğ. koyarken aklımda başka şey vardı.
tahmin edebiliyorum güzel bir tesadüf olmuş ama dikkat et neyin nesi bak bi aile çocuğumu dağınık aile yapısımı var piskoloji normalmi böyle şeylere bakıcan kızım tanımıyosun sonuçta
yaş iş gibi geliyo alışmışız sağlam başlangıç olsun klasik tanışalım böyle gelince nedense havada kalıyo korkuyo insan ama belli olmaz benim bir arkadaşım nette tanışıp evlendi çok uyumlu bir çift oldular maşallah ,
görüşme varmı dışarda hiç
ben bu filmi daha önce gördüm sonra anne o sana olmaz der. Oğlan anne sözünü üstün tuttar bir anda uzaklaşır.. sonra nedense kıskanmaya başlar bir süre trip atar sonra da. Biz sevgili olamayız ama Çok iyi arkadaş olabiliriz cümlesi ile biter bu iş.
yok canım şimdilik düşünmüyorum
adam çapkın sütü bozuk olmadıktan sonra herşey senin elinde şartlandırma kendini öyle gönlün varsa şartlar uygunsa mücadeleye devam
ay ben kıpraşım var sandım sende desene kısmücadele kimin için verilir canım ya..
İki tarafında sevmiş olması lazım. Şu anda ben tel. tanıştığım çocuğa en ufak bir şey hissetmiyorum.
allah mutlu etsin inşallah
Angelheart oldu. Geliyor ara sıratuçe nerede kızlar ben göremiyorum nicimi değiştirdi melek kartı çekiyodu bize sağolsun
:124::118:Yandan halimem yandan severim seni candan!ooo eğlen at göbecikleri.
...
Sağ ol canım.
Angelheart oldu. Geliyor ara sıra
:124::118:Yandan halimem yandan severim seni candan!
Bak Mavilim, Deniz de aynısını demiş. Aklın yolu bir, yazış SIKILIRSAN silersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?