30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...

Günaydın Ceren. Hayırlı Cumalar. Bende dün ağrılıydım sadece Ada çayı içebildim. Ağrı kesici yasak bana da

Merhaba deniz

Allah kolaylık versin prenses onlara.

Selam Kızlar dün gece uyuyamadım sabaha kadar döndüm durdum yatakta kafamda düşünceler beni uyutmadı.

as ben de uyuyamadım.
Arkadaşta kaldım. Kimse yoktu. Yerimi değiştirince uyumam zor oluyor.

Benim aklıma bir şeyler katıldı kendi kendime uykuyu zehir ettim. Gün nasıl geçecek bilmiyorum.

güyya şu oğlanla konuşmama kararı aldım. Dün arama açmam tel. dedim. anlat kendini dedim. soğuk davrandım sıkılsın bıraksın diye. Israrla konuşma çabasında eh iş de az biraz sohbet ettik.

şu yeni oğlanla mı?
Bence bir şans ver.
Belki de senin kısmetin bu.
Olmazsa bırakırsın.
Haksız mıyım¿

aaa canım kim evleniyor senmi yoksa

hayırlı uğurlu olsun inş. tarih ne zamandı? nikah mı olucak prenses, eminim sende çok güzel olucaksın
haksız mıyım

as ben de uyuyamadım.
Arkadaşta kaldım. Kimse yoktu. Yerimi değiştirince uyumam zor oluyor.

bende yatağımı değiştirince zor uyurum, o kadar alışığım ki yatağıma ayrılmam zor olucak

şu yeni oğlanla mı?
Bence bir şans ver.
Belki de senin kısmetin bu.
Olmazsa bırakırsın.
Haksız mıyım¿

neden olmasın

aaa canım kim evleniyor senmi yoksa

bende böyle sorunca doğal olarak herkes yanlış anlıyor :26: belki bi hikmet .... neyse bidaha yazarken dikkatli olucam.

03.08 canım, düğün olacak açık alanda. sağ ol. ben iddialı bir insan değilim. güzel olmasam da olur. gelin güzel olsun. onlar mutlu olsunlar...

hasta olanlara geçmiş olsun kızlarrrrr adaçayı sıcak su torbası ılık duş uyku iyi gelen bildiğim bunlar toplu yazdım

evlilik hazırlığında olanlara bol sabır sitresli yorucu olur öyle şeyler bide nazar boncuku

kararsız kalanlar kalbinin sesini dinlesin karşısındaki kişide bu yönü iyi dediği şey varsa şans versin sonuna kadar dönüşü yok buda kötü ama banamı öyle geliyo diyosa kesin kötüdür size öyle gelmez
ev işi varsa takmayın hayatınız boyunca olucak telafisi var çok şıkıştıysanız dağınıkları biyerlere tıkıştırın kimse görmesin yarın toplarsınız

herkeze bir yaşam koçu şart özelikle bana

çok güzel yazmışsın deniziks, teşekkürler

enerji dolusun bu gün maşallah.

Ya bende şans işde bir şeyi çok düşünürseniz oluyor. ben burçları çok araştırıyorum bana da hep ya yay, ya oğlak yada başak denk geliyor.

en çok oğlaklar denk geliyor. Çok byük konuştum sanırım. Üni. vardı bir oğlan 4 sene beni beğendiğini ta evlenilcek kız derdi kız arkadaşı vardı 3 sene çıktılar onla. Kız ayrıldı bundan oda bana taktı. O zamanlar sinir olmuştum aman dedim Allah korusun bir oğlak mı asla demiştim. Sinir olmuştum. Çok iyi çocuktu iyi bir arkadaşımdı ama işde beni kullanmaya çalıştığını hissettim sinir olmuştum. Sonra işyerinde bir oğlak vardı ounla da zıtlaşırdık fikir olarak sinir olurdum oda bana açık olduğum için laf dokundururdu. en son çok iyi anlaştığım insanda kıskançlık yaptı ( en makul açıklama bu arkadaşlığımızın bitmesinin tek nedeni bu) Şimdi de yine bir oğlak artık oğlakların konuşmasından anlıyorum burçlarını. Bu çocukla konuştuğumda da anlamıştım enteresan ama :)
saol cnm yaratıcı günümdeyim çakralar açık bugün

iyiyim yoğun işler,yorgunum.
sen nasılsın.ev bulamamışsın.

canım istediğim yerde yoktu ramzan geçince belki boşlan olur olmazsa biraz daha uzağından olur bakalım. en kötü ihtimal az arkadaşta kalırım:)

hadi hayırlısı neyse öyle çözülsün canım. yeni iş bakıyo musun

hayır uzun bır sure bakmayacagımda.. tatıl yapıcam uzun bır sure programım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…