30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bize yaz canım sonuç ne olursa.. Hakkında en hayırlısı olsun cuma saatindeyiz inşallah...

geçmiş olsun ceren, iyi ki de regl oluyoruz insan rahatlıyor. şahsen ben öyle oluyorum..
yaklaştığında dolu dolu oluyorum ağırlaşıyorum

hayırlısı hakkınızda chall, sevindim..

Haklısın canım bu da hayatımızda bir döngü işte.. düğün hazırlıkları ne alemde büyük alışverişler bitti mi...

canım ben ağrı kesici almam zaten papatya çayı içtim biraz iyi geldi..sıcak havada sevmesem de ii geliyor.
mavilim bence kendini kaptırmadan konuş kndini anlatmasına izin ver.. insanlar çok değişik yerlerde tanışıyorlar..

as ben de uyuyamadım.
Arkadaşta kaldım. Kimse yoktu. Yerimi değiştirince uyumam zor oluyor.
sen neden uyumadın canım sorun mu var...

anlatıyor kendini canım ama iş de ilerisi pek olmaz gibi.

napim kimse beni mutlu etmiyo ben kendimi mutlu ediyorum

senin burcun ne cnm, oğlak zordur birde yükselenine bak derim 30 dan sonra yükselen burça geçiyo insanlar. benim babam oğlak mükemeli ister herşeye atlamaz, bir olayın en kötüsünü düşünür. yanılma payı yoktur.atıyorum bi taile gitsen en iyi yere götürür kötüsü olucaksa hiç götürmez

benim yükselenim oğlak. Hiçbirinin yükselenini bilmiyorum. Biliyorum artık kendimde oğlak olunca az çok düşünce yapılarını biliyorum çok iyi arkadaşım olabilirler sadece ilerisi olamıyor. Anlaşıyoruz ama belli bir yerden sonra birşeyler oluyor zıtlaşıyoz nedense ben gıcık oluyorum en son

Teşekkür ederim canım.. sen nasılsın
iyi Allah'a şükür, aynı.

Arkadaştaydım. Lafladık. Bir de yerimi değiştirince zor uyuyorum.

senin makamın görümcelikmi oluyo şimdi cnm
Evet canım, darısı da "hala" olmama inşallah hayırlısıyla...

şartlandırma kendini dicem ama gerçekten öyle yengeç erkekleriyle oturup sohpet edebilirim iyi dertleşirim aşk yaşıyabilirim kavgalı gürültülü sonu olmaz normal ilişki olmuyo iki tarafın ortak biyerde buluşması lazım bencillik olursa yürümez sen anlarsın onu zaten

Haklısın canım bu da hayatımızda bir döngü işte.. düğün hazırlıkları ne alemde büyük alışverişler bitti mi...

beyaz eşyalarımızı tv, mobilyalarımızı aldık ceren.
mutfak için önemli parçaları da aldım.
detaylar kaldı geriye.. biraz uğraştıracak artık ama hayırlısı..
bu ara pek bşy almıyorum ara verdim sanırım :26:

iyi Allah'a şükür, aynı.

Arkadaştaydım. Lafladık. Bir de yerimi değiştirince zor uyuyorum.

Evet canım, darısı da "hala" olmama inşallah hayırlısıyla...

inşallah cnm olur olur, ama mütavazi olma görümce olucan süslü olman lazım düğün sahibisin
bahcelerde borulce oynar gelin gorumce

evet Denizcim öyle. Ters bir tarafları var. Ayrıca hissettiklerini çok dolayı yoldan anlatıyorlar anlam için şifre çözücüsünü istemen lazım.

Güle güle kullan cnım aldıklarını...

evet Denizcim öyle. Ters bir tarafları var. Ayrıca hissettiklerini çok dolayı yoldan anlatıyorlar anlam için şifre çözücüsünü istemen lazım.

söylemez evli olsan takar kafayı sonra yüzler susmaz ama benim gördüğüm oğlaklar sevgiliyken kafada tartar bianda keser çekilmez ya ama zıt burçya elektirik olar

inşallah cnm olur olur, ama mütavazi olma görümce olucan süslü olman lazım düğün sahibisin
bahcelerde borulce oynar gelin gorumce

ben sırf teyze olabildim ben anne olmak istiyorum yaaaa

Evet Prenses.

Sen kendine bak. kendini prenses olarak hissettir düğünde :)

Ya bende sadece arkadaşlarımın çocuklarına teyze oluyorum. :) birde kuzenin kızının halasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…