- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.781
Bize yaz canım sonuç ne olursa.. Hakkında en hayırlısı olsun cuma saatindeyiz inşallah...gunaydın hasta arkadaşa dua ettım ve geçmiş olsun.
filozof sana kesınlıkle katılıyorum
ceren bende normalde salı olacaktım 4 gndur sınır ,stresten hasta olamadım bugunde ıknın gelmesini beklıyorum.bakalım ne zaman gelecekler.
denız aynen oyle zaten bız bır karar aldık nolursa olsun kurmadan konuşacağız.2-3 defa patladıda.
Teşekkür ederim canım.. sen nasılsınGeçmiş olsun Ceren.
Bana ne konuda katılıyorsun? :26:
Haklısın canım bu da hayatımızda bir döngü işte.. düğün hazırlıkları ne alemde büyük alışverişler bitti mi...geçmiş olsun ceren, iyi ki de regl oluyoruz insan rahatlıyor. şahsen ben öyle oluyorum..
yaklaştığında dolu dolu oluyorum ağırlaşıyorum
hayırlısı hakkınızda chall, sevindim..
canım ben ağrı kesici almam zaten papatya çayı içtim biraz iyi geldi..sıcak havada sevmesem de ii geliyor.Günaydın Ceren. Hayırlı Cumalar. Bende dün ağrılıydımsadece Ada çayı içebildim. Ağrı kesici yasak bana da
Merhaba deniz
Allah kolaylık versin prenses onlara.
Selam Kızlar dün gece uyuyamadım sabaha kadar döndüm durdum yatakta kafamda düşünceler beni uyutmadı.
sen neden uyumadın canım sorun mu var...as ben de uyuyamadım.
Arkadaşta kaldım. Kimse yoktu. Yerimi değiştirince uyumam zor oluyor.
canım ben ağrı kesici almam zaten papatya çayı içtim biraz iyi geldi..sıcak havada sevmesem de ii geliyor.
mavilim bence kendini kaptırmadan konuş kndini anlatmasına izin ver.. insanlar çok değişik yerlerde tanışıyorlar..
sen neden uyumadın canım sorun mu var...
Prenses ister istemez konuşuyoz bakalım ne olcak.
ne olsun işde yuvarlanıp gidiyoruz.
Sen napıyosun.
napim kimse beni mutlu etmiyo ben kendimi mutlu ediyorum
enerji dolusun bu gün maşallah.
Ya bende şans işde bir şeyi çok düşünürseniz oluyor. ben burçları çok araştırıyorum bana da hep ya yay, ya oğlak yada başak denk geliyor.
en çok oğlaklar denk geliyor. Çok byük konuştum sanırım. Üni. vardı bir oğlan 4 sene beni beğendiğini ta evlenilcek kız derdi kız arkadaşı vardı 3 sene çıktılar onla. Kız ayrıldı bundan oda bana taktı. O zamanlar sinir olmuştum aman dedim Allah korusun bir oğlak mı asla demiştim. Sinir olmuştum. Çok iyi çocuktu iyi bir arkadaşımdı ama işde beni kullanmaya çalıştığını hissettim sinir olmuştum. Sonra işyerinde bir oğlak vardı ounla da zıtlaşırdık fikir olarak sinir olurdum oda bana açık olduğum için laf dokundururdu. en son çok iyi anlaştığım insanda kıskançlık yaptı ( en makul açıklama bu arkadaşlığımızın bitmesinin tek nedeni bu) Şimdi de yine bir oğlak artık oğlakların konuşmasından anlıyorum burçlarını. Bu çocukla konuştuğumda da anlamıştım enteresan ama :)
03.08 canım, düğün olacak açık alanda. sağ ol. ben iddialı bir insan değilim. güzel olmasam da olur. gelin güzel olsun. onlar mutlu olsunlar...
napim kimse beni mutlu etmiyo ben kendimi mutlu ediyorum
senin burcun ne cnm, oğlak zordur birde yükselenine bak derim 30 dan sonra yükselen burça geçiyo insanlar. benim babam oğlak mükemeli ister herşeye atlamaz, bir olayın en kötüsünü düşünür. yanılma payı yoktur.atıyorum bi taile gitsen en iyi yere götürür kötüsü olucaksa hiç götürmez
iyi Allah'a şükür, aynı.Teşekkür ederim canım.. sen nasılsın
Arkadaştaydım. Lafladık. Bir de yerimi değiştirince zor uyuyorum.canım ben ağrı kesici almam zaten papatya çayı içtim biraz iyi geldi..sıcak havada sevmesem de ii geliyor.
mavilim bence kendini kaptırmadan konuş kndini anlatmasına izin ver.. insanlar çok değişik yerlerde tanışıyorlar..
sen neden uyumadın canım sorun mu var...
Evet canım, darısı da "hala" olmama inşallah hayırlısıyla...senin makamın görümcelikmi oluyo şimdi cnm
benim yükselenim oğlak. Hiçbirinin yükselenini bilmiyorum. Biliyorum artık kendimde oğlak olunca az çok düşünce yapılarını biliyorum çok iyi arkadaşım olabilirler sadece ilerisi olamıyor. Anlaşıyoruz ama belli bir yerden sonra birşeyler oluyor zıtlaşıyoz nedense ben gıcık oluyorum en son
Haklısın canım bu da hayatımızda bir döngü işte.. düğün hazırlıkları ne alemde büyük alışverişler bitti mi...
iyi Allah'a şükür, aynı.
Arkadaştaydım. Lafladık. Bir de yerimi değiştirince zor uyuyorum.
Evet canım, darısı da "hala" olmama inşallah hayırlısıyla...
iyi Allah'a şükür, aynı.
Arkadaştaydım. Lafladık. Bir de yerimi değiştirince zor uyuyorum.
Evet canım, darısı da "hala" olmama inşallah hayırlısıyla...
şartlandırma kendini dicem ama gerçekten öyle yengeç erkekleriyle oturup sohpet edebilirim iyi dertleşirim aşk yaşıyabilirim kavgalı gürültülü sonu olmaz normal ilişki olmuyoiki tarafın ortak biyerde buluşması lazım bencillik olursa yürümez sen anlarsın onu zaten
Görünce prenses
Güle güle kullan cnım aldıklarını...beyaz eşyalarımızı tv, mobilyalarımızı aldık ceren.
mutfak için önemli parçaları da aldım.
detaylar kaldı geriye.. biraz uğraştıracak artık ama hayırlısı..
bu ara pek bşy almıyorum ara verdim sanırım :26:
evet Denizcim öyle. Ters bir tarafları var. Ayrıca hissettiklerini çok dolayı yoldan anlatıyorlar anlam için şifre çözücüsünü istemen lazım.
inşallah cnm olur olur, ama mütavazi olma görümce olucan süslü olman lazım düğün sahibisin
bahcelerde borulce oynar gelin gorumce
ben sırf teyze olabildim ben anne olmak istiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?