30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkür ederim canım idare ediyorum şimdilik bugün kurumda tadilat vardı yan odamda biraz toz içindeydim...senin hazırlıklar nasıl yolundadır inşallah...

kızlar cok kötü bır akşamdı gercek anlamda bır gıtmeden sırkettekıler aradı huzurumu kaçırdılar.

ikincisi fatıh gene başka bır kızla geldı ve suratım düştü,ama o başka bırseyden dolayı oldugunu yanı sırkettekı durumdan dolayı dusundu.aramızdakı tek dıyalog ben yemek yemeyecektım x canım yıyecekmısın yoksa zorlamı yedırıyım onundekılerı oldu.aklım almıyor ya yazıştıgım adam o degıl,yada yanyana geldıgımızdekı adam o degıl.napmayı neyı denıyor bılmıyorum ama bu akşam onda bır garıplık vardı belkıde benden bıldı onuda bılmıyorum.bakalım bıraz zaman geçsin neler göreceğim.

kız kimdi ki belki birlite gelmeleri denk gelmiştir. beklemeye al bakalım kuzum. o da nası davranacağını bilmyordur ama yan yana gelince sıkıntı ne bilemedim ?

Teşekkürler sen nasılsın canım..
bugünlerde gazze içn hüzünlüyüm elimden duadan başka birşey gelmiyor..

Allah büyük be Ceren.

Çok takip etme bence haberleri.

Benim korkum bizimde başımıza gelebilir.

kız kimdi ki belki birlite gelmeleri denk gelmiştir. beklemeye al bakalım kuzum. o da nası davranacağını bilmyordur ama yan yana gelince sıkıntı ne bilemedim ?

Zamanla anlarsın. İş yerinde olmak ortak çalışmak çok zor. Her şeyde hayır var bu olayda da vardır bir hayır. Aranızda diyolog nasıl? belki de direk sormalısın bayan arkadaşın kim diye? konu açar soruyu oraya götürürsün.

Herkese mutlu günler kızlar...

Bazen diyorum o kadar verilen emek çekilen çilenin ödülünü neden almadım ki ben neden sonuca varamadım. :-(

Bazı şeyler nedensiz oluyor Limonatam.

Hayallerin gerçekleşiyor sandığın anda öyle olmadığını anlayabiliyorsun. Zaman geçtikçe iyi ki olmamış gerçekleşmemiş diyebiliyorsun. Bazende fazla bedel ödüyorsun. Hayat zor ve kader işine akıl ermiyor. Hayırlı diye düşündüğün şeyler kötü bitebiliyor. Kötü olacak dediğin şeylerde iyi olabiliyor.

Ben sadece dua edip bekliyorum doğru zaman gelecek diyorum.

ya öle sabah duygusallaştım. çok istedim ben mavilim çok hayatıma almışım. her şeyi planlamışım ve şu anda zaman zaman sıkıntı yaşıyorum. exi sevmiyorum ama anılar çok kazınmış derime

daha çok zaman var bence exi unutman için. kaç sene yaşadıysan o kadar uzun oluyor unutması. ben onu fark ettim. 2 senelikse 2 sene unutamıyorsun. benimki sadece gözlem. zamanla yaşadığın başka anılar eski anılarını unutmana vesile oluyor sadece.

hayallerin gerçek olmaması kadar zor birşey yok ama elden birşey gelmiyor.

Benim hayat felsefem birşey için çabala olmazsa geriye dönüp baktığında pişman olma.

Limoncum, ex ile mutlu hayat yaşarım diyorsan pişmanlıklar yaşadıysan onsuz olmuyor diyorsan bunu onda da söyle

Off kuzum. Ünidr arkadaşlar vardı 5-6 yıllık ilişkiler evliliğe giden. Sonra bitti çoğunun ve 3-4 ayda nişan düğün oldu başkalarıya. Belli olmıyo bu işler

Evet en iyisi dua.. Bana huzur veriyor...

Off kuzum. Ünidr arkadaşlar vardı 5-6 yıllık ilişkiler evliliğe giden. Sonra bitti çoğunun ve 3-4 ayda nişan düğün oldu başkalarıya. Belli olmıyo bu işler

Öyle kuzum yaa. Benimde çevremde cok var böyle örnek. Hep dört ayak üstüne düşüyorlar. Çok sanslilar. Bi gün de bize şans gülecek buna inanıyorum.
Senin gorustugun biri vardi ne oldu. Devam ediyor mu

Öyle kuzum yaa. Benimde çevremde cok var böyle örnek. Hep dört ayak üstüne düşüyorlar. Çok sanslilar. Bi gün de bize şans gülecek buna inanıyorum.
Senin gorustugun biri vardi ne oldu. Devam ediyor mu

aynen öle canım. devam ediyoruz görüşmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…