- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.081
Allah büyük be Ceren.
Çok takip etme bence haberleri.
Benim korkum bizimde başımıza gelebilir.
Zamanla anlarsın. İş yerinde olmak ortak çalışmak çok zor. Her şeyde hayır var bu olayda da vardır bir hayır. Aranızda diyolog nasıl? belki de direk sormalısın bayan arkadaşın kim diye? konu açar soruyu oraya götürürsün.
Herkese mutlu günler kızlar...
anladım,çok yorma kendini de.
bildiğin gibiyim ben de,çok giremiyorum,bir değişiklik yok.
2 hafta var canım. Sağ ol iyiyim elhamdülillah....
Filozofum canım düğün ne zamandı? nasılsın görüşmeyeli
...
Bu konuda sana yardımcı olamıyorum. Zira biliyorsun "Asırlardır yalnızım, pişmanım alın yazım."selam kızlar nasılsınız?
benım ısyerındekı durum hala bellı olmadı bakalım onumuzdekı hafta neler olacak?
akşam arkadaşlarımla ıftar ve sahur yapacağım ,bıraz kafam rahatlar bari.
akşam fatıhıde gorucem en son konuşmamız ben ona görüşmüyoruz dıye odun insansın sen dedım,her erkeğin ıcınde odunluk vardır onemlı olan bayanın odunlugu ortadan kaldırmasıdır dedı.flort etmeyı unutmuşum bıde meslek ıcabı erkek fatmayım dedim.napcagımı bılmıyorum dıye yazdım dun salı akşamı dun hıc konuşmadık bugun bu saat oldu gene konuşmadık.akşamdan cok korkuyorum bakalım neler olacak ? yanyana geldıgımızde ya bır kız erkeğin odunlugunu nasıl iptal eder,kendıne cekerkı aklım almıyor. off oda ben herseyı yaptım bırazda sen caba sarfet dedı ama ben napcagımı bılmıyorum
Tecrübeli değilim ki bu konu da.
İki gün yazmadı diye üzülüyorsun. Belki de ruh eşidir yanlış yapıp kaybetme. Sabırla bekle bence. Arkanı dönme o sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Birde kaba insan kendinden ödün vermez düzeltmek için çok çabalaman lazım. sürekli yapması gerekeni söylemen lazım. Küsünce en çok sevdiğin bir şeyi iste mesela. konuşma arasında sevdiğin çiçeği söyle sen yönlendirceksin ama bunun için değmesi gerekir. sonra seni terk ederse onun için çok emek harcamış olacaksın. O senin eşin olduğunda değişmesini de bekleme erkekler 30 undan sonra değişmez. değişenler çok azdır. odunluk bakidir
Ben de seviniyorum kalabalık olunca...Sevindim ne güzel bugün herkes geldi topiğe
Kız kim ya?kızlar cok kötü bır akşamdı gercek anlamda bır gıtmeden sırkettekıler aradı huzurumu kaçırdılar.
ikincisi fatıh gene başka bır kızla geldı ve suratım düştü,ama o başka bırseyden dolayı oldugunu yanı sırkettekı durumdan dolayı dusundu.aramızdakı tek dıyalog ben yemek yemeyecektım x canım yıyecekmısın yoksa zorlamı yedırıyım onundekılerı oldu.aklım almıyor ya yazıştıgım adam o degıl,yada yanyana geldıgımızdekı adam o degıl.napmayı neyı denıyor bılmıyorum ama bu akşam onda bır garıplık vardı belkıde benden bıldı onuda bılmıyorum.bakalım bıraz zaman geçsin neler göreceğim.
Evet, bazı şeyleri sorgulamamk lazım. Zira çare bulamıyoruz.her şeyin hayırlısı lim, çok da sorgulamamak lazım
2 hafta var canım. Sağ ol iyiyim elhamdülillah.
Sen nasılsın?
Bu konuda sana yardımcı olamıyorum. Zira biliyorsun "Asırlardır yalnızım, pişmanım alın yazım."
Ben de seviniyorum kalabalık olunca...
Kız kim ya?
Evet, bazı şeyleri sorgulamamk lazım. Zira çare bulamıyoruz.
2 hafta var canım. Sağ ol iyiyim elhamdülillah.
Sen nasılsın?
Bu konuda sana yardımcı olamıyorum. Zira biliyorsun "Asırlardır yalnızım, pişmanım alın yazım."
Ben de seviniyorum kalabalık olunca...
Kız kim ya?
Evet, bazı şeyleri sorgulamamk lazım. Zira çare bulamıyoruz.
yeni görev yerin için yeni kıyafetler güzel olur bence.
öle de ev tutalacak eşyalar alınacakkıyafet en son aşama baya bi sıkışacağım
Evet canım arkadaşım evleniyor hayırlısı ile.
Bende uyumuşum 3 saat kadar ay ne iyi geldi.
Öle yorgunum ki inan valla sürekli uyku modundayım.
İngilizce kursumda ara verdi şuan.
Çok iyi oldu artık pilim bitmişti.
Bu haftadan sonra gelsin tatil.
Evi temizlicem bu hafta sonu. Gözümde büyüyor ya. Çok büyük temizlik yapıcam.
Limoş sen ev buldun mu canım?
Kira vs ne kadar??
Evet en iyisi dua.. Bana huzur veriyor...
canım kız ortak arkadaşımız olan bır kız ama kızla bıraz fazla samımıydıler cuma gunu ve fatıh suratımın düştüğünü eminim anlamıştır.anlamaycak bır adam degıl ve 2 gundur hareketlerınde bır sogukluk var anlamadım.. sankı bız kankayız ımajı vermeyı denıyor gıbı kendısı bılır gercekten hadı dıyım ıftar ıcın bsylerı bırlıkte almaya gıtsınler vs ama 2 gundur yazısıyoruz hersey aynı ama eskıden mesela bana hıc sağolasın vs demezdi veya konuyu kestırmeye calısmazdı sımdı bunu yapıyor gıbı anlamıyorum..
sorsam nıe soruyorsun demesınden korkuyorum.. yada daha fazla bsylerın ters tepmesınden cunku kız bıraz fazla yakın davranıyor ve ondan dolayı rahatsız oluyorum.bende ınsanlardan saklayacagım dıye ayrı yerlerdeyken super davranıyorum grup ıcınde adam geldı yanımda oturdu,gene farketmeden cevırmışım kendımı yanımda arkadaşıma daha ben napıyım ne ıstedıgıne karar ver dedı,sımdıde o kıza nıye oyle yakınsın desem ters teperse hoş olmaz gibime geliyor bılemedımki
merhaba kızlar, nasılsınız.. mutlu ve bereketli bir hafta geçirmenizi diliyorum.
ben c.tesi günü dinlendim, evde vakit geçirdim. dün de nişanlım ve ailesini iftar için yemeğe davet etmiştik. sabah biraz uyuduktan sonra, temizlik yaptım. ardından markete gidip alışveriş yaptım. sonra da yemekleri yaptık annemle..
mönmüz şöyle: mercimek çorba, nohut, fırında sebzeli tavuk, sade pilav, patates püre, cacık ve kazandibi - belki akşam için yardımcı olur - öyle güzel ve keyifli bir akşamdı kızlar
geçen akşam iftar davetimiz vardı bizde de menü benzerdi mercimek çorba, nohut- pilav ,ezme, salata, Fırında mantar ve börek vardı yanlız tatlımız yoktu :) onun yerine meyve ve meyve suyu vardı
mutlu bir gün geçirirsin inşallah canım
Günaydın Prenses.
Herkese selam.
Mutlu güzel haftalar.
Dün egzersiz yaptım. Pastalar yaptım. Dİziler seyrettim.
Güzel bir pazar geçirdim kızlar.
Bir kanalda Benden Bu kadar filmi vardı. Obsosif bozukluğu olan bir adamın aşık olunca iyi bir adam olma isteği ile Yardımsever bir adam dönmesi güzel bir filimdi ben eğlendim.
Yarın bana yine yol var. Tüm maaşımı 1 aydır ulaşım sektörüne yatırdım
İstanbul'a mı yine...
yok canım nası hitap edeceğimi bilemedim çocuğa ya :) onun yanına gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?