30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım kız ortak arkadaşımız olan bır kız ama kızla bıraz fazla samımıydıler cuma gunu ve fatıh suratımın düştüğünü eminim anlamıştır.anlamaycak bır adam degıl ve 2 gundur hareketlerınde bır sogukluk var anlamadım.. sankı bız kankayız ımajı vermeyı denıyor gıbı kendısı bılır gercekten hadı dıyım ıftar ıcın bsylerı bırlıkte almaya gıtsınler vs ama 2 gundur yazısıyoruz hersey aynı ama eskıden mesela bana hıc sağolasın vs demezdi veya konuyu kestırmeye calısmazdı sımdı bunu yapıyor gıbı anlamıyorum..

sorsam nıe soruyorsun demesınden korkuyorum.. yada daha fazla bsylerın ters tepmesınden cunku kız bıraz fazla yakın davranıyor ve ondan dolayı rahatsız oluyorum.bende ınsanlardan saklayacagım dıye ayrı yerlerdeyken super davranıyorum grup ıcınde adam geldı yanımda oturdu,gene farketmeden cevırmışım kendımı yanımda arkadaşıma daha ben napıyım ne ıstedıgıne karar ver dedı,sımdıde o kıza nıye oyle yakınsın desem ters teperse hoş olmaz gibime geliyor bılemedımki

Son düzenleme:
herkese ıyı geceler.
haftasonu annemlerleydım cok guzeldı.sonrada bır arkadaşımlaydım sımdı eve geldım.yatıcam öptüm sizi.

...
Filozofum canım düğün ne zamandı? nasılsın görüşmeyeli
...
2 hafta var canım. Sağ ol iyiyim elhamdülillah.
Sen nasılsın?
Bu konuda sana yardımcı olamıyorum. Zira biliyorsun "Asırlardır yalnızım, pişmanım alın yazım."

Sevindim ne güzel bugün herkes geldi topiğe
Ben de seviniyorum kalabalık olunca...

Kız kim ya?

her şeyin hayırlısı lim, çok da sorgulamamak lazım
Evet, bazı şeyleri sorgulamamk lazım. Zira çare bulamıyoruz.

gruptan bır kız cnm..ama yok yanı aralarında bsy dıye düşünüyorum ama fatıhın eskı kız arkadaşı benım yakın arkadaşlarımdan bırısı oldugunu dün öğrendım ,normal fatıhı anlatırken sıze anlatır gıbı şüphelerimi dahada yogunlaştırdı aralarında bsy olduguna dair ve yazmamı,ararsa veya yazarsa kesınlıkle cevap vermemı ve gördüğümde sankı yokmuş gibi davranmamı istedi.o oyle anlar senın zamanında kök söktürdüğünü unuttu heralde dedi,geldiği kız normalde ortak arkadaşımız ve gruptan ama dışarıdakılerle samımı olmamasına ragmen bırbırleri ıle bu kadar samimi olmalarını anlamadım.fatıh bsy derse onada demeyı düşünüyorum ne ıs dıye bakalım.

onun harıcınde ısın bellı olmasını beklıyorum ve ıyım.

Günaydın Prenses.

yeni görev yerin için yeni kıyafetler güzel olur bence.

öle de ev tutalacak eşyalar alınacak kıyafet en son aşama baya bi sıkışacağım

Evet en iyisi dua.. Bana huzur veriyor...

Herkese selam.

Mutlu güzel haftalar.
Dün egzersiz yaptım. Pastalar yaptım. Dİziler seyrettim.

Güzel bir pazar geçirdim kızlar.

Bir kanalda Benden Bu kadar filmi vardı. Obsosif bozukluğu olan bir adamın aşık olunca iyi bir adam olma isteği ile Yardımsever bir adam dönmesi güzel bir filimdi ben eğlendim.

Son düzenleme:

İçinden geleni yap. Bence pişman olmazsın. İçin içini yiyeceğine sorar öğrenirsin.

merhaba kızlar, nasılsınız.. mutlu ve bereketli bir hafta geçirmenizi diliyorum.

ben c.tesi günü dinlendim, evde vakit geçirdim. dün de nişanlım ve ailesini iftar için yemeğe davet etmiştik. sabah biraz uyuduktan sonra, temizlik yaptım. ardından markete gidip alışveriş yaptım. sonra da yemekleri yaptık annemle..
mönmüz şöyle: mercimek çorba, nohut, fırında sebzeli tavuk, sade pilav, patates püre, cacık ve kazandibi - belki akşam için yardımcı olur - öyle güzel ve keyifli bir akşamdı kızlar

Son düzenleme:

geçen akşam iftar davetimiz vardı bizde de menü benzerdi mercimek çorba, nohut- pilav ,ezme, salata, Fırında mantar ve börek vardı yanlız tatlımız yoktu :) onun yerine meyve ve meyve suyu vardı

mutlu bir gün geçirirsin inşallah canım

sizinde yemekler guzelmis mavili, suana kadar rutin bir gundu, cikista biraz yuruyus yaparim iftar saatine kadar.. ketifli aksamlar kizlar.

ben acıktım yaa..

akşam ıcınde evde hıc yemek yok tavuk alıyımda yemek yapıyım.
bulgur pılavı,patatesli fırında tavuk,cacık ve corba guzel olur gıbıme gelıyor..

yemekler anca yetişir zaten

nasıl yaptın pastayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…