- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.101
mesaj alındıbenimki diyebilirsin
işte onu diyemiyorum hala benimseyemedim. ben zor benimsiyorum . geçen gün bi arakadş enişte ne yapıyo dedi ne eniştesi dedim kaldım:)
ne yapıyosun canım. bende alışveriş yaptım gömlek aldın pantolan aldım
işte onu diyemiyorum hala benimseyemedim. ben zor benimsiyorum . geçen gün bi arakadş enişte ne yapıyo dedi ne eniştesi dedim kaldım:)
ne yapıyosun canım. bende alışveriş yaptım gömlek aldın pantolan aldım
http://www.adl.com.tr/pantolon/lapis_456_28027
hayırlı ise zamanla o da olur, başka şey de olur
yeni kıyafet her zaman iyidir,güle güle giy.
iyiyim,bildiğin gibiyim ben de işte.
bana yakışmaz bu modeller,sana yakıştıysa güzel o zaman
sevdim ben arkadaşım gazı da etk,ili oldu:)
beyazla kombin iyi olur. o sayfanın altındaki kırmızı modeli beğendim ben.
işte aldığım gömleklte beyaz :) o da güzelmiş
yarın onları mı giyeceksin
evettt :) yıkadım kurusun. :)
yarın işbaşı, yavaş yavaş yatıyorum,iyi geceler.
Pastane poğaçası ve meyveli keknasıl yaptın pastayı
günaydın kızlar, hepinize mutlu günler
Limonata, oh ne güzel geziyorsun, ben çalışmaktayım sürekli :126: güzel vakit geçirirsiniz dilerim.
kızlar gunaydın...
lımoncum ınsallah hakkında en hayırlısı olur kuzum..sen gayet mutlusun bence sadece bırseyler yerıne oturabılmesi ıcın zaman gerektıgını düşünüyorum ben.
petunyacım hazırlıklar nasıl gıdıyor?
kızlar ben fatıhı anlamıyorum en sonkı cumadan sonra baya baya bız arkadaş moduna gırmeye başladık nedir ,ne degıldır bende bılmıyorum.midesi rahatsız cumartesiden berı konuşuyoruz ama ha sızınle muhabet etmışım ha fatıhle o adam gıtttı yerıne küt adam gitti.madem gidecektın be adam o zaman nıye ılk geldın.yoruyor benı cıdden yoruyor ,artık kımseyle ugrasmak ıstemıyorum.adam gıbı tazmınatımı alıpta bilmediğim yerlere gıtmek ıstıyorum ilk iş petes yapıcam,bakalım nolcak,nasıl olacak.
sizinde yemekler guzelmis mavili, suana kadar rutin bir gundu, cikista biraz yuruyus yaparim iftar saatine kadar.. ketifli aksamlar kizlar.
selam şekerler nasılsınız :) napıyorsunuz. pek kimse yok buralarda..
Pastane poğaçası ve meyveli kek
Poaça için: 1 bardak ılık süt, yarım paket yaş maya, 1 şişe soda, ( ben yarım su bardağı yağ koydum istersen) 1 su bardağı yağ, 2 çorba kaşığı şeker ( bir kaşıkda olabilir fazla tatlı olmasın dersen) biraz çay kaşığı kadar tuz yeterli, 4 bardak un dök yumuşak biraz da vıcık olacak elle toparlanacak şekilde olacak. şekil verirken de biraz yağ kullantarifi de verdim.
Biz az yağlı, az tuzlu sevdiğim için ölçülerde azaltma yaptık netten de bakabilirsin
Sende inşallah eşinle gezersin
İnşallah bizede sizlerin ki gibi güzel bir ilişki nasip olur.
Aslında çok zor bir şey Chal. Kimse kimse için fazla çaba harcamıyor. Ama inan bunda da var bir hayır. Derler ki birini sinirlendirdiğinde gerçek yüzü ortaya çıkar diye boşver biraz zaman ver kendine. Kimse içinde başka yerlere gitme kimseyle de uğraşma sen kendi yaşantına devam et birşey de yapma görme onu. Hem bakmazsan görmezsin
Mutlu günler canlar.
Dün de egzersiz çizelgesi hazırladım inşallah buna uyarım
Akşamları dan ediyorum çok güzel enerji alıyorum tavsiye ederim :)
Tv izlerken egzersiz-dans yapıyorum güzel oluyor.
Akşam ailecek çay bahçesine gittik çok güzel oldu :)
ben de lost a başladım önceden bikaç bölüm izlemiştim şimdi seriyi bitireyim diyorum:)evet canım ya. ben akşamalrı giremiyorum. akşamda iftar çıkışı herkes dışarı atıyor sanırım. öyle işde hem çok da birşey yapmıyoz sanırım. iş-ev arada arkadaş sohbeti ve alışveriş .
ben bu arada yeni bir diziye başladım.
Mentalist diye arada sıkıcı geliyor farklı bir dizi
ben de lost a başladım önceden bikaç bölüm izlemiştim şimdi seriyi bitireyim diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?