30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kandılınız mubarek olsun kızlar.

Hayırlı kandiller kızlar. Allah iyi insAnlarla karşılaştırsın inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kadir gecemiz mübarek olsun,dualarımız hayırlısıyla kabul olsun

UZun zamandır soru sormadım bi konu gördümde
Sizce tektaş şart mı?
4-5 bin verip pırlanta ister misiniz ona gerek yok taşı olmasın diyip uygun bişey öi ya da aman ne gerek var mı?

UZun zamandır soru sormadım bi konu gördümde
Sizce tektaş şart mı?
4-5 bin verip pırlanta ister misiniz ona gerek yok taşı olmasın diyip uygun bişey öi ya da aman ne gerek var mı?

maddi durumu iyiyse makul fiyatlı olabilir,kendisi düşünüp almalı,herkeste var,benim neyim eksik

günaydın kızlar mutlu günler..

filozof yazmamış evt.. düğün için izin filan mı aldı acaba bayram öncesi.? not: kardeşinin düğünü ..

limon sorduğun soruya istinaden; ben o kadar pahalı bir yüzük - ki bana göre yüzük - gereksiz buluyorum. ama aslı'nın dediği gibi maddi olanaklara göre uygun ve şık bişy alınabilir. nedense böyle gösterişe dayalı şeyleri sevmiyorum, tabii benim şahsi fikrim

bayramve tatil yaklaşıyor kızlar, planlarınız nelerdir ?

kızlar yüzük konusu açılmışsken, yüzüğümü evde unutmuşum gece parmağım şişmiş çıkarmıştım.

Güünaayyydııın gençlerrrrr...

Mutlu sabahlar..

Limonata bence de sevginin değeri bir yüzük değildir sadece gösteriştir.

Nişan ya da evlilik için pırlanta şart değil ..bana pırlanta kadar değerli olduğumu hissettirsin o yeter..

hem zaten o kadar zenginse bana ev alsın pırlanta değil

merhaba canım. İnşallah yoktur. İnsan ramazanın son günleri yoğun oluyor bayram telaşı ve birde düğün telaşı olunca buraya girecek vakti kalmamıştır

yorumunu çok beğendim mavili.. en güzel pırlanta benim diyosun

filozof evet dediğin gibi şimdi onlarda telaş var, düğün bayram filan. güzel telaşlar inşallah darısı başınıza kızlar yakın zamanda. bana da tabi.

sağ ol canım

Allah kadir kıymet bilen insnalarla tanıştırsın inşallah.

Amiiin diyorum darısı başımıza

maddi durumu iyiyse makul fiyatlı olabilir,kendisi düşünüp almalı,herkeste var,benim neyim eksik

gözün gibi bakacaksın,nasıl kaybediyorsun

ya ne bilim olacaksa iyi bişi olsun isterim yoksa gerek yok. iyi bişeyede memur maaşıyla olmayacağını için gerek yok :)

ben 27 hazirandan beri yatıyorum canım yatışa devam :)

gösteriş diilde bazıları çok sıradan duruyo gerçek olmayıp kocaman olması da hoş diil geliyo. bencede gereksiz çünkü zengin diilsem o parayı veremem

oy oy oy romantiğim benim

Hayırlı kandiller kızlar. Allah iyi insAnlarla karşılaştırsın inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar herkese selamlar..tuğçecim en son benim için kartlarda bebişle ilgili birşeyler olduğunu söylemiştinnn veee gerçek oldu =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…