30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çok sevindim iyi geçmesine.
Ben inan prk bişi yapmadım.
Genelde dinlenme modundaydım.
Bayram öncesi bayağı temizlikle uğraştım. İşte zaten canımı çıkaracak kadar yoruyor.
Yürürken sarhoş gibi sallanarak yürüyodum öle yorgundum.
Çok şükür dinlendim ama malum işe yine gittim bugün.
Bakalım Allah hayırlı bir kapı açsın artık yaaa
Neden bilmem ama melankolik oldum
Annemi özledim aşırı şekilde
Hayat sıkıcı monoton ve yorucu
Maddi sıkıntım var bide
İş zaten berbat hiç gidesim gelmiyor.
Gece uyumadım bugün işe gidicem strsiyle. Düşün
Zaten özel hayatta yalnızlar kulübü devam ediyor aralıksız hemde reklam arası bile yok

Müzik dinle, dans et.
maaşınla kendine hediye al yarın.
Çiçekler al kendine. Sevdiğin bir yemeği yap afiyetle ye.
Akşamları kek,poaça yap birazını buzluğa at. Yakın bir arkadaşın varsa çaya davet et haftasonu

Bende kendimi bildim bile yanlızım.Yanlızlığımı kendim seçiyorum biraz. Dans ediyorum . dans etmeyi seviyorum. Gülmek mutlulğumua rtırıyor akşamları komik şeyler seyrediyorum. Arada belgesel seyrediyorum. açıyorum müzik kanallarını alıyorum playbek yapıyorum

Turkuazım hayat tek başına da yaşanır zevk de alınır,Mutlu da olunur. İlla bir erkek olmamalı mutluluk kaynağı.

Bayramda ailenin yanına gidemedin mi ((

anladım kuzum sen plansız takıl ararsa görüşürsünüz. çocuk utangaç olsa tamam derimde aktif bi erkek ya o açıdan düşündürttü

bakalım :) gelsin çocuk özledim keratyı

Çocuk mesaj attı. Tatil nasıl gidiyor napiyosn demiş. :) Ögleyin attı. Ben cevaplamadim

yavrum ailem yok. aile dediğin iki kişiyim fiiilen.
aman yorgunum dans etmek içimden gelmiyorki.
kıs hediye aldım kendime ama inan eve getirdim poşetten günlerce çıkarmadım
içimden gelmiyor
2 aydır daha bugün artık öle dolaşmakdan utandığım için gittim kuaföre ya.
erkek değil ki canım konu.
konu insan iç güdüsel sevilmek sevmek onun düşünecek biri olsun istiyor.
işte belki annemide aşırı bundan dolayı daha da özlüyorum
annem çok başkaydı ya

Çocuk mesaj attı. Tatil nasıl gidiyor napiyosn demiş. :) Ögleyin attı. Ben cevaplamadim

hemen atlama bence bekle cevap vereceksen.
kısa öz cevap ver verdiğinde hemen atlamış bekliyormuş gibi olma.
ne soğuk nede hemen atlar konumda olma

Son düzenleme:

Iyiyim sagol. Arkadaslarla geziyorum. :) Tatil iyi gidiyor. Sen napiyosn dicem

kuzum başın sağ olsun

iim canım eve geldim şimdi ayaklarım şişti resmen ya yürümekten

okuduğunu gördü mü? gördüyse cevap vermek için bekletme ytaz ayıp olur

canım benim zaman zaman o melankoli hepimize geliyor

eve geldimm çok yoruldum ayaklarım acıdı şişti

güzel sayılırdı günümüz sabah arkadaşım da vardı üçümüz kahvaltı yaptık. sonra arkadaşım gitti gezdik falan işlerimizi yaptık yedik içtik. çok iyi birisi ma yükselemiyorum duygu olarak kafam çok karışık

Başın sağolsun chall, geçen limona dedemle kalıyorum dediğinde ne güzel diye düşünmüştüm, Allah rahmet eylesin...

Yok canım . Okudugumu görmedi. Birazdan atayım diyorum. :)

hayattan zevk almaya çalışmak lazım.

hım ben bilmiyordum.
öyle canım benim. Bende isterim ama kendimi mutlu edince hayat daha güzel geliyor. Asla grçekten sevildiğini bilmezsin ki. Keşke çok sevilelim sevelim. Biraz sabredelim çok güzel günler bizleri bekliyor.

benimde bazen gelmiyor başlayınca durduramıyorum.

Ben çevremde duygusal insan görünce bir anda onu mutlu etmeye çalışıyorum.Pozitiflik saçıyorum o zaman hayat daha güzel geliyor. Arkasından beni mutlu eden şeyler oluyor.

HAyat kuralım sen gülersen hayatta sana gülümser ayrıca insanlarında yüzünde tebessüm yaratacaksın.

Iyiyim sagol. Arkadaslarla geziyorum. :) Tatil iyi gidiyor. Sen napiyosn dicem

Son düzenleme:
sen gezdikçe ben yoruluyorum burada

çok feci parasızım aslıı ölüyorum parasızlıktan üniden en yakın iki arkadaşımdan biri ve gitmem gerekiyo 5 saat yol çekeceği . öğlen ona yetişmem lazım ve hala kıyafet ayarlamadım çabta hazırlamadım

ah ah parasızlığın gözü çıksın.

bu sıcakta düğün mü olur ya

limonata....

Son düzenleme:

öğlen düğün hafta içi oluyor mu, çevre öğretmense sorun olmaz tabi... önceden düğünde giydiklerinden bir şeyler ayarla giy, zaman ve para yoksa.

bende aslı

selam

selam bombacı, nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…