30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...


turkuaz sanırım oyle ben farkedememişim.yanı ne değişti ınan bılmıyorum ama paşa oğluysada artık benım ıcın degıl.
keyfı bılır gercekten yanı belkıde hıslerınde bır azalma oldu ama tam bır anda herseyın ıyı oldugu anda gıtmesı sadece canımı yaktı.
hersey ıcın caba sarfedıp benı mutlu etmeyı denerken ,keyfı bılır.
aynen cnm ıs durumumdan dolayı bır boşluktayım sanırım takacak yer arıyorum.neyse her yerden whatsapp harıcınde sıldım herkesın keyfı bılır.
 
anladım kuzum sen plansız takıl ararsa görüşürsünüz. çocuk utangaç olsa tamam derimde aktif bi erkek ya o açıdan düşündürttü



bakalım :) gelsin çocuk özledim keratyı

bellı bellı guldugune gore özlemişsin.

cok sevındım canım bugun napmayı dusunuyorsun? plan yaptınızmı? aman heyecanlanma gene midene falan vurmasın?
 
bellı bellı guldugune gore özlemişsin.

cok sevındım canım bugun napmayı dusunuyorsun? plan yaptınızmı? aman heyecanlanma gene midene falan vurmasın?

kuzum mide sıkıntım heycanla ilgili diildi ektra rahatım ben ya :) kahvaltı yapıp takılırız ya
 
kuzum mide sıkıntım heycanla ilgili diildi ektra rahatım ben ya :) kahvaltı yapıp takılırız ya

super.. çok kıskandımki..
rahat olman cok guzel.guzel guzel gıyın makyaj yap hatta kuaföre git.

keske benım odunda bıraz adam olsaydıda rahat olsaydık.nedenı ne oldguunu bıle anlayamadım canım acıyor bugun.
 

:) ben ikili ilişkilerde rahatım. :) çocuk her halimi gördü sürekli linede kamera açınca . kuzen kuaför onun yanına uğrarım belki :)

kaybetme duygusu yaşamak insanın canını yakıyo. ah fatih ah
 
:) ben ikili ilişkilerde rahatım. :) çocuk her halimi gördü sürekli linede kamera açınca . kuzen kuaför onun yanına uğrarım belki :)

kaybetme duygusu yaşamak insanın canını yakıyo. ah fatih ah

cnm olsun sonuçta cocuk senın sehrıne gelıyor sende bır jest yap ,süslen püslen.

canım fatıhın bır olayı var ama bakalım ne cıkacak başka bır ızah tarzı yok.
bır sekılde bır acıklama yapacak ama bakalım bu ne zaman olacak yada grupta cok merak edıyorum yzuume nasıl bakacak acaba
bakalım yaşayıp görücez ,bana sabah hep benı yanlış tanımak zorundasın degılmı benım ısım olamaz veya sonradan ruh halımden dolayı cevap verecek olamam degılmı pekı nasıl ıstersen ,her zaman olumsuz oldugun gıbı gene olumsuz ol sen demiş. manyak vallahı bunun olumlu halı ne bılmıyorum.yazdıgı dün akşamki mesajdan sonra.
 

o zaman desin chal iyi değil sonra yazacağım ama bunu düşünecek erkek o kadar azki kzum. kendi dengesizliğinde boğulduğunda sen olmayacaksın bu sefer. ben yavaştan evden çıkayım :)
 
kızlar dedem vefat ettı bırlıkte kaldıgım.

ınsanın ınanası ,kabul edesı gelmıyor.şaka gibi.adam 100 yıllık cınar gıbıydı.sırketteyım yarın ıcın ızın ıstedım.cok sevgı değer müdürüm onaylarsa tabı bu aralar herseyde zorluyor.olmazsada rapor alıcam cenaze işlemleri için.Allahım kabul etmek ıstemıyorum.
 

Merhaba Turkuazcım.

Aslında birinden etkilenmek güzel bir his. Uyumu yakalamak çok güzel.

İnşallah hayırlı insanlar gelsin bulsun bizi.
Bayramın kutlu olsun


Bende özgür yaşadım hep. Birinin bana kısa süre karışmasına birşey demem hoşum gider sanırım. AMa dozunu aşınca kızmaya başlarım bende.

Uzun süre yanlız takılınca ailenden başka kimseye hesap vermeyince ... İlerde çok zor olacak. Anlam veremiyorsun bazen.

Bayramın kutlu olsun Redd..
kuzum mide sıkıntım heycanla ilgili diildi ektra rahatım ben ya :) kahvaltı yapıp takılırız ya

ne güzel canım ya..






Başın sağ olsun chal. Allah rahmet eylesin.

Mekanı cennet olsun inşallah.

Ölümden kaçış yok malesef. Ailene ve sana sabır versin. İnşallah raht bir ömür geçirmiştir.
 
Chali canım ya inanamıyorum.
İnanır mısın geçen akşam aklıma geldi deden. Şimdi görünce çok şaşırdım.
Mekanı cennet olsun canım.
Allah içinize sabır versin.

Limoşşş napıyorsun

Mavişimm bombam nerelerdesin sen bakim
Hiç göremiyorum seni :44:

Red cnm o adama ümit bağlama önüne bak cnm.
Şubattan beri elli kere açılırdı isteseydi.
Yerinde olsam üzerine düşmem.
 

Burdayımm

bayramda girmedim pek.

ne olsun turkuazım iş güçle uğraşıyorum. Bayramda güzel geçti. sıkılınca açtım egzersiz videolarımı dans ettim. süper enerji depoladım.

Bayramın 1. günü çok acayip sıcaktı ... çok acayip bir hava vardı
2. gün sinema sefası yaptık abimle
3. gün arkadaşlarla bayramlaşma yaptık. eğlenceli bir bayram geçti

senin bayram nasıldı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…