- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.321
Siz sen kıvamındaydınız dimi önceden. Uyuz oldum ya. Redd sem başkalarına da bak kuzum bu admdan iş çıkar mı çıkmz Mı belli diil
Evet kuzum arada bi sen diyordu. Sonra size dönüyordu. Bende bilmiyorum. Fazlada beklentiye girmemek lazım anlaşılan.
canım kaç yıldır tanışıyodunuz siz. bi erkek bu kadar uzatmaz siz kıvamını. genelde sene geçmeye çalışırlar
Chali fatihi veto ediyorum doğru kişi olduğunu düşünmüyor
Dışardan hiç bana öle iyi filan gelmedi.
Acaba kendisi paşa oğluda bizim haberimiz mi yok o ne naz öyle
Üzme kendini yavruö önemli olan hayırlı insan ile olması.
Seninde iş durumun benimki gibi b.ktan ya ondan buna takılıyon.
İş huzurlu olunca hayat daha rahat geliyor.
Hayırlı insan inş saniye kadar hızlı bulsun siZleri kızlar
İyi geceler
Limoşşşşş
Aslıııııı
Redo
Günaydınlarr. Bugün şehrime malum arkadaş geliyo
şubattan beri tanıyorum limoncum.
gunaydınnn yabadabu... cnm ınsallah hersey cok guzel gider bugun ...
anladım kuzum sen plansız takıl ararsa görüşürsünüz. çocuk utangaç olsa tamam derimde aktif bi erkek ya o açıdan düşündürttü
bakalım :) gelsin çocuközledim keratyı
bellı bellı guldugune gore özlemişsin.
cok sevındım canım bugun napmayı dusunuyorsun? plan yaptınızmı? aman heyecanlanma gene midene falan vurmasın?
kuzum mide sıkıntım heycanla ilgili diildi ektra rahatım ben ya :) kahvaltı yapıp takılırız ya
super.. çok kıskandımki..
rahat olman cok guzel.guzel guzel gıyın makyaj yap hatta kuaföre git.
keske benım odunda bıraz adam olsaydıda rahat olsaydık.nedenı ne oldguunu bıle anlayamadımcanım acıyor bugun.
:) ben ikili ilişkilerde rahatım. :) çocuk her halimi gördü sürekli linede kamera açınca . kuzen kuaför onun yanına uğrarım belki :)
kaybetme duygusu yaşamak insanın canını yakıyo. ah fatih ah
cnm olsun sonuçta cocuk senın sehrıne gelıyor sende bır jest yap ,süslen püslen.
canım fatıhın bır olayı var ama bakalım ne cıkacak başka bır ızah tarzı yok.
bır sekılde bır acıklama yapacak ama bakalım bu ne zaman olacak yada grupta cok merak edıyorum yzuume nasıl bakacak acaba
bakalım yaşayıp görücez ,bana sabah hep benı yanlış tanımak zorundasın degılmı benım ısım olamaz veya sonradan ruh halımden dolayı cevap verecek olamam degılmı pekı nasıl ıstersen ,her zaman olumsuz oldugun gıbı gene olumsuz ol sen demiş. manyak vallahı bunun olumlu halı ne bılmıyorum.yazdıgı dün akşamki mesajdan sonra.
o zaman desin chal iyi değil sonra yazacağım ama bunu düşünecek erkek o kadar azki kzum. kendi dengesizliğinde boğulduğunda sen olmayacaksın bu sefer. ben yavaştan evden çıkayım :)
cık canım.. mukemmel bır gun dılıyorum sana.
Chali fatihi veto ediyorum doğru kişi olduğunu düşünmüyor
Dışardan hiç bana öle iyi filan gelmedi.
Acaba kendisi paşa oğluda bizim haberimiz mi yok o ne naz öyle
Üzme kendini yavruö önemli olan hayırlı insan ile olması.
Seninde iş durumun benimki gibi b.ktan ya ondan buna takılıyon.
İş huzurlu olunca hayat daha rahat geliyor.
Hayırlı insan inş saniye kadar hızlı bulsun siZleri kızlar
İyi geceler
Limoşşşşş
Aslıııııı
Redo
iyi geceler canım. çok haklısın. doğru kişi olsa böyle olmazdı gibi. bu özgürlüğüne düşkünleri birbir köküne kibrit çakacaksın. gerçi bende özgür olmayı seviyorum.birine hesap vermek zor geliyor
kuzum mide sıkıntım heycanla ilgili diildi ektra rahatım ben ya :) kahvaltı yapıp takılırız ya
kızlar dedem vefat ettı bırlıkte kaldıgım.
ınsanın ınanası ,kabul edesı gelmıyor.şaka gibi.adam 100 yıllık cınar gıbıydı.sırketteyım yarın ıcın ızın ıstedım.cok sevgı değer müdürüm onaylarsa tabı bu aralar herseyde zorluyor.olmazsada rapor alıcam cenaze işlemleri için.Allahım kabul etmek ıstemıyorum.
Chali canım ya inanamıyorum.
İnanır mısın geçen akşam aklıma geldi deden. Şimdi görünce çok şaşırdım.
Mekanı cennet olsun canım.
Allah içinize sabır versin.
Limoşşş napıyorsun
Mavişimm bombam nerelerdesin sen bakim
Hiç göremiyorum seni :44:
Red cnm o adama ümit bağlama önüne bak cnm.
Şubattan beri elli kere açılırdı isteseydi.
Yerinde olsam üzerine düşmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?