30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gelince haber verde Istanbul çıkarması yaparız senle

yapacağız kuzum :)

redd isteyen adam yazar belkş laf olsun diye bile demii olabilir beklentin olmasın. yazarsa yazarsın

:) Ben de 27 yasindayim. 30 a daha var ama aday bile yok.3 cocuk yapmayi dusunuyordum.Bu yastan sonra zor o 3.

hoş geldin :)

kızlar hem tatıle gıttım,hem aılemın yanımdaydım bu sebeple sıteye gıremedım.herkese ıyı bayramlar.bıraz geç bır bayram mesajı oldu ama kusuruma bakmayın.

chal çoğu erkek sevmez geçmiş hakkında konumayı ve sen direk başlamalaıyım demişsin sürekli bu işe taş kouyuyosun ne olduysa oldu geçmişrte bırak unut sorgulama lütfen. çocuk yoğun zaten ya sakin ol bi b ırak akışına seninde kutlu olsun :) fark ettim çok eğlendin

hoşlanıyorsun da ne bu melankolik yazılar

özelden olayı anlat dedim yazmadın, bilmeden yorum yapamam ki

cnm demek zorundaydım emın ol.
o benden geçmişimde kulupten goruşup görüşmedıgm adam varmı dıye soruyorsa veya x bsy yaşadıgım neden kuluptekı bazı ınsanlarla samımı olup bazı ınsanlarla uzak durdugumu kurcalıyorsa sordugum soruda normaldi bence ve oyleyse dırekt noktayalım dedim.

hakıkaten oyle ama bunu en azından evet oyle bsy vardı kusura bakma deyıpte bıtırmesı gerekırdı,benım tanıdıgım fatıhın bunu yapması lazımdı.cok zor degıldı bunu demesi o muhabet esnasında.

cunku kaşar degılım ıstedıgım adamın ne oldugunu bılıyorum ve o bana bu muhabetı nıye eskı sevgılın kulupte veya takıldıgın bırısı varmı dıye geldıyse essek gıbı oturup açıklamasını yaptıysam onada sormam en doğal hakkımdı.

konuda su: en yakın arkadaşlarımdan bırısı bana bırısını yapalım sana dıye geldıgınde ben zaten unıden bırısını tanımayı denıyorum dedim.kım dedı ıste fatıhı soyledım .oda butun unıversıte hayatı boyunca benım peşimden koştu.o sımarıklık hallerınden vs hoşlanır oyle seyler paylaştıgında poh pohladıgında fatıhten ıyısı yoktur ama onunla sureklı satranç oynar gıbı olmasl gerekıyor ılıskının ve hala bana karşı bsyler hıssettıgını soylemış x'e dedi.ee yuh yanı bende bunu doğal olarak o o muhabetı yapınca sordum.adam ılk bunu kıme soyledıgını bılmek benım hakkım bıde ben kımın pesınden koşmuşum tum unı hayatım boyunca cok kızdım sen ısım verene kadarda konuşmayacagım kusura bakma dedı.bende x soyledı yarası olan gocunur sorun ne nıye kızdın yoksa yoktur varsa vardır ıcımın rahat etmesı ıcın sormam gerekıyordu varsa başlamayalım bıle dedım.fatıh o zamandan berı sessızlıkte.

evet canım ınanılmaz eğlendım ıkı cocukluk arkadaşım vardı ılk gıttıgım gun cok sıkıldık ılk yakın yere dıye cıktık sonra onların arkadaşları falan eklendı ta asosa kadar gıttık.gece denıze falan gırdık,inanılmaz keyıflıydı ınsallah Allah kısmet ederse cumada akyakaya gıtme nıyetındeyız bakalım.

Son düzenleme:
hoşlanıyorsun da ne bu melankolik yazılar

melakoli benm hayat tarzım acı arfbesk yaşam biçimim

o zaman haklısın kuzum ben direk özel bi konu sandım ve o sorgulayabiliyosa sende sorabilmelisin. kuzum kendi bilir ya seni tınlamıyo mu sende tınlama. sinir oldum çocuğa iki dakika hak versem faul yapıyo sürekli

aynen keyfı bılır ya .. gercekten artık tınmayacagım ne ıstıyorsa o olsun.

canım çok üzüldüm senin adına. derdi neymiş ortaya çıkar. inşallah düzelir.
ben çok büyüttüm galiba bu çocuğu. belkide ben görüşelim deyince büyüsü bozuldu. artık önemsemiyor belki de. bi bahane bulup yazabilirdi de. bende onu umursamıyorum. nasılsa 10 gün sonra ankaraya gelecek o zaman ne olduğu ortaya çıkacak. belkide istanbula gidince ortam çocuğu olacak. ne olduğu o zaman ortaya çıkar. şansıma tüküreyim. hep yanlış tercih yapıyorum. bir kere mi istediğim adam denk gelmez kelimeler anlatmaya yetmiyor. resmen eşekten düşmüşe döndüm.

kuzum çocuğun tarzını bilmiyorum ama görüşelim mi demesine anlam yükleme. bazı erkekler o kadar rahat kuruyor ki bu cümleyi . sıkma canını akışına bırak bakalım

kuzum çocuğun tarzını bilmiyorum ama görüşelim mi demesine anlam yükleme. bazı erkekler o kadar rahat kuruyor ki bu cümleyi . sıkma canını akışına bırak bakalım

benim deneyim olmayınca çok şey bekliyorum sanırım. ona sorayım mı eğer yazarsa bişeyler. neden ankara değilde İstanbul diye ???

benim deneyim olmayınca çok şey bekliyorum sanırım. ona sorayım mı eğer yazarsa bişeyler. neden ankara değilde İstanbul diye ???

sorma bence canım ya. normal gibi takıl birde bu çocuk biraz uçarı diöi ciddi ilişkiye yeni yeni sıcak bakıyo üzerine gitmek boğmak soğutur bu cinsleri :) moralini bozmk istemem ama bişeyleri gerçeten istese şu aşamada seninle dah asıcak olurdu ya da yüz yüze görüşüp karar vercek. senin yerinde olsam hayal kurmazdım görüşmek istediğinde gider görşürdüm belki de sırf ortam olsun diye bile görüşmek istemiş olabilir.

tamam canım sormuyorum madem öyle. köprüyü geçene kadar demişler dii miii artık umut etmekte istemiyorum. kendisi düşünüyorsa çabalasın :) benden bu kadar.

tamam canım sormuyorum madem öyle. köprüyü geçene kadar demişler dii miii artık umut etmekte istemiyorum. kendisi düşünüyorsa çabalasın :) benden bu kadar.

o daha sağlam adım atsa yürü git derim ama arkadaş çekimser davranıyor. beklentin olmazsa mutsuz da olmazsan

aynen keyfı bılır ya .. gercekten artık tınmayacagım ne ıstıyorsa o olsun.

Chali fatihi veto ediyorum doğru kişi olduğunu düşünmüyor
Dışardan hiç bana öle iyi filan gelmedi.
Acaba kendisi paşa oğluda bizim haberimiz mi yok o ne naz öyle

Üzme kendini yavruö önemli olan hayırlı insan ile olması.
Seninde iş durumun benimki gibi b.ktan ya ondan buna takılıyon.
İş huzurlu olunca hayat daha rahat geliyor.
Hayırlı insan inş saniye kadar hızlı bulsun siZleri kızlar
İyi geceler
Limoşşşşş
Aslıııııı
Redo

iyi geceler canım. çok haklısın. doğru kişi olsa böyle olmazdı gibi. bu özgürlüğüne düşkünleri birbir köküne kibrit çakacaksın. gerçi bende özgür olmayı seviyorum. birine hesap vermek zor geliyor

Bebeğim benim günaydınnnnn

doğru diyosn. geçen siz diye cevaplıyordu sorularımı. bişey yazarsa bende siz diyeceğim. o kıvransın sen dedirtmek için eğer yazarsa

Siz sen kıvamındaydınız dimi önceden. Uyuz oldum ya. Redd sem başkalarına da bak kuzum bu admdan iş çıkar mı çıkmz Mı belli diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…