- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.501
Ben doktor demeden önce de öyle hissettim.öyle demiş doktor ama ne bileyim öyle hissettim ona da söyledim ama kısmet sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.
merhaba kızlarmutlu günler..
bende hissettğimi söylemek istiyorum. erkek hissediyorumbakalım kimlerin tahmini doğru çıkacak. kız - erkek farketmez tabi sağlıklı olsun. ikisi de bizim olucak ben de erkek çocukçuyum mavili, ilk çocuğum erkek olsun geçer içimden hep
petum sende bendensın.
evlılık hayalı degıl ama bır gun erkek cocugum olması hayalını taşıyorum.
evet chall, rabbim inşallah nasip eder, hayırlısı ile tabi
özellikle nişanlıma baktıkça daha çok istiyorum erkek
Ben doktor demeden önce de öyle hissettim.
Hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun. :112:
Hayırlısı bakalım cAnım. Kimlerin hisleri doğru çıkıcak bakalım :)tugcecım bende kız hıssedıyorum ne hıkmetse sankı senın melek gıbı bır kız olacakmış gibime geliyor.
sağlıklı olsunda farketmez gerçi hatta ben erkek cocuklarını daha cok severım.
canım kartların yanındaysa eğer bana ıs ve aşk ıle ılgılı kart çekermisin?
merhaba kızlarmutlu günler..
bende hissettğimi söylemek istiyorum. erkek hissediyorumbakalım kimlerin tahmini doğru çıkacak. kız - erkek farketmez tabi sağlıklı olsun. ikisi de bizim olucak ben de erkek çocukçuyum mavili, ilk çocuğum erkek olsun geçer içimden hep
Hayırlısı bakalım canım :) ben eskiden hep kız isterdim. Hamile kaldığımdam beri erkek hissediyorum. İki kez de rüyamda erkek gördüm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben doktor demeden önce de öyle hissettim.
Hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun. :112:
inşallahsağlıklı ,sıhhatli , anneye ve babaya düşkün olsun
hadi hayırlısı bakalım
petunya o zaman eşin seni çok kıskanacak
evet mavili haklısınsanırım o zaman çok şanslı bir insan olurdum.. rabbim hayırlısından ayrımasın her zaman..
kızlar düğüne az zaman kaldoı, sıraya birini alalım
o zaman eşine daha çok vakit ayırman gerekcek ve baba- oğlan çekişmesi
maşallahallah muhabetlerini artırsın kuşların çoğalmış mavilim
Ben önceden kızcıydım. Hatta oğlu olanlara acırdım.merhaba kızlarmutlu günler..
Ben de erkek çocuk sevmiyor olmama rağmen sevgilim yüzünden erkek isterdim. (onun gibi bir oğlum olsun istiyordumevet chall, rabbim inşallah nasip eder, hayırlısı ile tabi
özellikle nişanlıma baktıkça daha çok istiyorum erkek
Tebrik ederim.
benim kuşlar 6 olmuş
Öyle mi olmuş? Farkında değilim. Ne mutlu!Prenses en son senin beğeninle olmuş. teşekkür ederim. beğenen ellerin ,gözlerin dert görmesin.
Ben önceden kızcıydım. Hatta oğlu olanlara acırdım.
Şimdi fark etmez. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da... :112:
Ben de erkek çocuk sevmiyor olmama rağmen sevgilim yüzünden erkek isterdim. (onun gibi bir oğlum olsun istiyordum)
Tebrik ederim.
Öyle mi olmuş? Farkında değilim. Ne mutlu!
Başın sağ olsun canım...kızlar dedem vefat ettı bırlıkte kaldıgım.
ınsanın ınanası ,kabul edesı gelmıyor.şaka gibi.adam 100 yıllık cınar gıbıydı.sırketteyım yarın ıcın ızın ıstedım.cok sevgı değer müdürüm onaylarsa tabı bu aralar herseyde zorluyor.olmazsada rapor alıcam cenaze işlemleri için.Allahım kabul etmek ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?