30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba kızlar mutlu günler..

bende hissettğimi söylemek istiyorum. erkek hissediyorum bakalım kimlerin tahmini doğru çıkacak. kız - erkek farketmez tabi sağlıklı olsun. ikisi de bizim olucak ben de erkek çocukçuyum mavili, ilk çocuğum erkek olsun geçer içimden hep

petum sende bendensın.

evlılık hayalı degıl ama bır gun erkek cocugum olması hayalını taşıyorum.

Hayırlısı bakalım cAnım. Kimlerin hisleri doğru çıkıcak bakalım :)

İş için;
Dünya'na ışık ver Dünya'nı karartıp olumsuz düşünme. İş yerinde çevrene ışığını saç bu ışık senin Dünya'nı da aydınlatacak.

Aşk için;
Değişim yaşayacaksın. Bu değişim ne olursa olsun sevgiyle kabul et. Bil ki aşk konusunda gelecek olan değişim ve yenilik hayrına olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı bakalım canım :) ben eskiden hep kız isterdim. Hamile kaldığımdam beri erkek hissediyorum. İki kez de rüyamda erkek gördüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah sağlıklı ,sıhhatli , anneye ve babaya düşkün olsun

hadi hayırlısı bakalım

Ben önceden kızcıydım. Hatta oğlu olanlara acırdım.
Şimdi fark etmez. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da... :112:

evet chall, rabbim inşallah nasip eder, hayırlısı ile tabi

özellikle nişanlıma baktıkça daha çok istiyorum erkek

Ben de erkek çocuk sevmiyor olmama rağmen sevgilim yüzünden erkek isterdim. (onun gibi bir oğlum olsun istiyordum )

benim kuşlar 6 olmuş
Tebrik ederim.

Prenses en son senin beğeninle olmuş. teşekkür ederim. beğenen ellerin ,gözlerin dert görmesin.
Öyle mi olmuş? Farkında değilim. Ne mutlu!

Prensesim inşallah en kısa zamanda olcak inşallah

Hıım sizin ki nasıl bitmişti çok özel değilse ...

anlatmayım dersende üstelemem gerek yok geçmiş gitmiş.

Ben geçen gün onu gördüm aklım yine onda kaldı. Bazen onunda beni düşündüğünü hissediyorum. Sonra saçmaladığımı düşünüyorum

Son düzenleme:
Başın sağ olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…