- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.541
Başın sağ olsun canım...
Hayırlısı bakalım cAnım. Kimlerin hisleri doğru çıkıcak bakalım :)
İş için;
Dünya'na ışık ver Dünya'nı karartıp olumsuz düşünme. İş yerinde çevrene ışığını saç bu ışık senin Dünya'nı da aydınlatacak.
Aşk için;
Değişim yaşayacaksın. Bu değişim ne olursa olsun sevgiyle kabul et. Bil ki aşk konusunda gelecek olan değişim ve yenilik hayrına olacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Prensesim inşallah en kısa zamanda olcak inşallah
Hıım sizin ki nasıl bitmişti çok özel değilse ...
anlatmayım dersende üstelemem gerek yok geçmiş gitmiş.
Ben geçen gün onu gördüm aklım yine onda kaldı. Bazen onunda beni düşündüğünü hissediyorum. Sonra saçmaladığımı düşünüyorum
ilk iş karpuz aldım bugün, hem de küçükdaha yiyemedim.
yok canım ya kestirsem de 2 kez bakamam bile ben rezil olacam diye.. bu konularda cekingenim... senin nasıl gidiyor epey olumlu gibiydi ramazan öncesiahaha :) kuzu gözüne kestirdiğin varsa birileri ona göre yorum yapalım :)
iyi gibi özelden yazayım canım. yüzme b,lmiyorum öğrenmedim henüz
aynen öyle cnm hakkımızda hayırlısısagol cnm ısyerınde olumsuz olmuş gelişme üzüldüm.
kısmette ne var ıse onu yaşıyoruz her ıste vardır bır hayır.
günaydın canım...herkese gunaydın guzel bır gun olmasını dılerım.
yok canım ya kestirsem de 2 kez bakamam bile ben rezil olacam diye.. bu konularda cekingenim... senin nasıl gidiyor epey olumlu gibiydi ramazan öncesi
Anlatırım özelden. Buradaki birçok arkadaş biliyor zaten. :112:Prensesim inşallah en kısa zamanda olcak inşallah
Hıım sizin ki nasıl bitmişti çok özel değilse ...
anlatmayım dersende üstelemem gerek yok geçmiş gitmiş.
Ben geçen gün onu gördüm aklım yine onda kaldı. Bazen onunda beni düşündüğünü hissediyorum. Sonra saçmaladığımı düşünüyorum
Beni korkutuyorsun bazen.anladım işteinsan sarrafıyım kızım ben
Dün de benim aklıma sen geldin. Sağ ol TURKUAZCANIMkızlar size bir soru
yüzmeyi nerde öğrendiniz?
havuzda nasıl yüzersiniz? :26: balık gibi mi yüzersinizyoksa idareten mi yüzersiniz
haydi gelsin cevaplar
filoooooo sen nerelerdesin özledim seni kıs
herkese gunaydın guzel bır gun olmasını dılerım.
Günaydın herkese.
Anlatırım özelden. Buradaki birçok arkadaş biliyor zaten. :112:
Beni korkutuyorsun bazen.
Beni senin gibi tanıyan anlayan bir eşim olsun. Belki daha fazlası...
Dün de benim aklıma sen geldin. Sağ ol TURKUAZCANIMİyiyim. Erkek kardeşim evlendi malum, yoktum bir süredir buralarda. Şimdi varım ama sen gece geliyorsun ben sabah. Denk gelmiyoruz.
Sana da güzel bir gün olsun FISTIK
Bende bilmiyorum ayrıntılı filo sen çok kapatıyosun kendininyeni birilerine onu hissediyorum evet acı var ama ben yalnız atlatılatılacağına inanmıyorun. Gayet hoşsun şans ver ve aktif ol3. Sıraya yerleşş
Selam
Chali sizin ailede yüzmek genetik demekki. Yüzmede başarı kişinin genleri ilede alakalıymış.
Sen dalış kulubüne mi üyesin?
Bodrumun neresinde dalış yapıcaksınız?
Petu benim ailemde de hiç tatil kültürü yoktu. Hiç ailecek tatile gitmedim ben.
Anca kendi arkadaşlarımla gittim. Dolayısyla yüzmede öle bira öğrendim.
Şimdi öğrenmeye niyetlendim ama bakalım.
Öğrenilir öğrenmek değil dert bencede ama yaş ilerlediği için kondisyon olmuyor ve öşrenmek zaman alıyor.
İnş devamını da getiririm de öğrenirim.
Filo yavrum kardeşine mutluluklar dilerim.
Darısı hayırlısı ile başına olsun inş. Amin.
Limoşşş mesajını aldım. Hadi bakalım hayırlısı olsun inş. Sende kendini şartlama zamana bırak zaman en iyi ilaçtır.
Yeterki hayırlı olsun.
Görüşürz kızlar
bakalım değişim ne olacak ..
teşekkür ederim cnm.
bence yetişmesinde ülkemizdebu kadar abaza varken onu farklı bır sekılde kullanırlar.
canım ben alamadım.dün akşam bır kankamla buluştum kokoreç&bıra yaptık.ustune ben bırkaç tane elbıse aldım eve gıtmem 10du.kafa dağıttım evde baya kalmakta zorlanıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?