30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bakalım değişim ne olacak ..
teşekkür ederim cnm.

bızde hala ara sıra 1 haftadır fatıhle ıletısımdeyız.

15ı bodrum dalışa gıdıyoruz.dün akşamda dedim napcam ben orası cok zor olacak,neyse problem burada çözelim dost kalalım barı dıye .adam ses vermedı.

4s kuralı en sağlıklı kural geçmişi düşünmemek gerekiyor.

benım erkek cocuk ıstememin sebebı ben erkekler ıle cok ıyı anlaşan bır kızım.

erkek fatmayım hatta ve arkadaşlarımın cogu erkek .eğer erkek olursa dayıları(cocukluk arkadaşlarım) onu maça götürür,tatıle götürür,çapkınlıga götürür,bırlıkte büyürler.deli dolu ama delıkanlı gıbı olru benım oglum.bırde annesi süslü degılkı kızı olsun.ben oglumla daha cok vakıt geçirebılecegım aktıvıte bulurum gıbı geliyor bırde erkek cocuklarının anneci olması ilgimi cekıyor..

ahaha :) kuzu gözüne kestirdiğin varsa birileri ona göre yorum yapalım :)

iyi gibi özelden yazayım canım. yüzme b,lmiyorum öğrenmedim henüz
yok canım ya kestirsem de 2 kez bakamam bile ben rezil olacam diye.. bu konularda cekingenim... senin nasıl gidiyor epey olumlu gibiydi ramazan öncesi

yok canım ya kestirsem de 2 kez bakamam bile ben rezil olacam diye.. bu konularda cekingenim... senin nasıl gidiyor epey olumlu gibiydi ramazan öncesi

iyi gibi canım çocuktan yana sıkıntı yokta ben adapte olmakta sorun yaşıyorum. bi insanı benimsemek zor oluyor.

illa o amaçla yaklaşmazsın arkadaş olmaya çalış önce gerisi gelir zaten. ben kendimi beğenmem öle güzel falan değilim aa bu konularda değişik bi özgüven geliyo. arkadaş olmak kolay zaten sonrasına da bakasrsın

günaydın topiğin güzel kızları nasılsınız..

turkuaz, bende pek yüzme bilmem, suya giriyorum işte. ailem zamanında tatil kültürü pek olmamış, yeni yeni gidiyoruz tatile filan. ama bence çocukluktan öğrenilir yani şimdi çok istiyorum öğrenmek, ama çok zor geliyor :26: ağaç yaşken eğilir sözüne katılıyorum. öğrenmenin yaşı yok diyebilirsiniz ama o çocukluktan öğrenilen başka işte

Günaydın herkese.
Anlatırım özelden. Buradaki birçok arkadaş biliyor zaten. :112:

anladım işte insan sarrafıyım kızım ben
Beni korkutuyorsun bazen.
Beni senin gibi tanıyan anlayan bir eşim olsun. Belki daha fazlası...

Eki Görüntüle 1211421

bu kabağın ülkemizde yetiştirilmesi yasakmış, sebebini bilmiyorum ama

kızlar size bir soru
yüzmeyi nerde öğrendiniz?
havuzda nasıl yüzersiniz? :26: balık gibi mi yüzersiniz yoksa idareten mi yüzersiniz
haydi gelsin cevaplar

filoooooo sen nerelerdesin özledim seni kıs
Dün de benim aklıma sen geldin. Sağ ol TURKUAZCANIM İyiyim. Erkek kardeşim evlendi malum, yoktum bir süredir buralarda. Şimdi varım ama sen gece geliyorsun ben sabah. Denk gelmiyoruz.

herkese gunaydın guzel bır gun olmasını dılerım.
Sana da güzel bir gün olsun FISTIK

Bende bilmiyorum ayrıntılı filo sen çok kapatıyosun kendininyeni birilerine onu hissediyorum evet acı var ama ben yalnız atlatılatılacağına inanmıyorun. Gayet hoşsun şans ver ve aktif ol 3. Sıraya yerleşş

evet evet.. bende sıraya Filozof u alalım diyorum. katılıyorum limoncum sana..

Selam
Chali sizin ailede yüzmek genetik demekki. Yüzmede başarı kişinin genleri ilede alakalıymış.
Sen dalış kulubüne mi üyesin?
Bodrumun neresinde dalış yapıcaksınız?

Petu benim ailemde de hiç tatil kültürü yoktu. Hiç ailecek tatile gitmedim ben.
Anca kendi arkadaşlarımla gittim. Dolayısyla yüzmede öle bira öğrendim.
Şimdi öğrenmeye niyetlendim ama bakalım.
Öğrenilir öğrenmek değil dert bencede ama yaş ilerlediği için kondisyon olmuyor ve öşrenmek zaman alıyor.
İnş devamını da getiririm de öğrenirim.

Filo yavrum kardeşine mutluluklar dilerim.
Darısı hayırlısı ile başına olsun inş. Amin.

Limoşşş mesajını aldım. Hadi bakalım hayırlısı olsun inş. Sende kendini şartlama zamana bırak zaman en iyi ilaçtır.
Yeterki hayırlı olsun.

Görüşürz kızlar

aynen turkuaz, yüzme konusunda yazdıkların benim için de geçerli
vücut koordinasyonu zor olur diye düşünüyorum, bir de ben korkuyorum da denizde açılmaktan..
benim ki tamamen çocuklukla alakalı.
şimdiki çocukları yaşı gelince atıyolar suya ne güzel
o yüzden çocuğum olursa bu konuda erkenden eğitmeyi düşünücem inş.

görüşürüz canım

bence yetişmesinde ülkemizde bu kadar abaza varken onu farklı bır sekılde kullanırlar.

canım ben alamadım.dün akşam bır kankamla buluştum kokoreç&bıra yaptık.ustune ben bırkaç tane elbıse aldım eve gıtmem 10du.kafa dağıttım evde baya kalmakta zorlanıyorumda

nasıl oldun canım...
kokoreçi de özlemişim,onu da yiyeyim yakın bir zamanda, gerçi karpuzu üşengeçlikten yiyemedim hala, kilo vermişim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…