30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

için dışın bir olduktan sonra tanımak hiç de zor değil aslında

evet evet.. bende sıraya Filozof u alalım diyorum. katılıyorum limoncum sana..

:) hadi filoo :)

hayırlısı canım b ıraktım akışına hayırlısı diyorum

nasıl oldun canım...
kokoreçi de özlemişim,onu da yiyeyim yakın bir zamanda, gerçi karpuzu üşengeçlikten yiyemedim hala, kilo vermişim bu arada
kokoreç hastasıyım ben ama her yerde yenmiyo o da :)

selam kızlar nasılsınız arkadaşla buluştum yağmurda kafeye tıkandık kaldık sıkıldım aynı yerde otur otur otur . az dindi de kaçtık

:) hadi filoo :)

hayırlısı canım b ıraktım akışına hayırlısı diyorum

kokoreç hastasıyım ben ama her yerde yenmiyo o da :)

dikkat etmek lazım evet

selam kızlar nasılsınız arkadaşla buluştum yağmurda kafeye tıkandık kaldık sıkıldım aynı yerde otur otur otur . az dindi de kaçtık

sen gez neme lazım

günaydın kızlar..

Cumâmız Mübarek olsun,
Geride kalan her şeye estağfirullah!
Bugün günlerden başlamak olsun. . .

- Bismillahirrâhmanirrâhim
diye okudum bir sayfada çok hoşuma gitti buraya da yazayım dedim...
herkes nasıl..
bir hafta daha bitiyor ömrümüzden .. kardeşim geldi ziyarete hafta sonu gezmeye çalışacağım sizin planlar neler...

günaydın kızar keyifler nasıl?? iyi olduğunuzu düşünüyorum bugün cuma

hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun

günaydın ceren. çok güzelmiş yazı. bende h.sonu gezerim hem alışveriş eksiklerimi gördükçe alırım. pazara gidiyoruz annemle uygun şyler bulursak alıyoruz ufak tefek şylerden..

günaydın ceren. çok güzelmiş yazı. bende h.sonu gezerim hem alışveriş eksiklerimi gördükçe alırım. pazara gidiyoruz annemle uygun şyler bulursak alıyoruz ufak tefek şylerden..

aldıklarını mutlu günlerinde kullanırsın inşallah canım.. o güzel telaşların darısı tüm topik bekarlarının basına olsun :)

"Ben kapadım kalbimin kapısını, açmak isteyene aşk olsun..!"

Liza BOLAT
için dışın bir olduktan sonra tanımak hiç de zor değil aslında
Evet, herkes öyle olduğumu söyler.

evet evet.. bende sıraya Filozof u alalım diyorum. katılıyorum limoncum sana..

Hayırlısıyla gönlüme göre olsun inşallah. AMİN!

...
Filo yavrum kardeşine mutluluklar dilerim.
Darısı hayırlısı ile başına olsun inş. Amin.

...
Darısı hayırlısıyla ve gönlümüze göre hepimize olsun TurkuazCANIM.
nasıl oldun canım...
kokoreçi de özlemişim,onu da yiyeyim yakın bir zamanda, gerçi karpuzu üşengeçlikten yiyemedim hala, kilo vermişim bu arada
Ne mutlu sana, darısı bana! :18:

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar

Hayırlı bereketli cumalar canım.

Ceren çok güzelmiş. Hayırlı cumalar...

günaydın kızar keyifler nasıl?? iyi olduğunuzu düşünüyorum bugün cuma

hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun

Petunya'm, amin! :13:

merhaba prensesim.

Sana özelden yazdım ve ve duyduğum ses doğruymuş yanlış duymamışım ve şimdi düşünüyorum ne yapayım

aldıklarını mutlu günlerinde kullanırsın inşallah canım.. o güzel telaşların darısı tüm topik bekarlarının basına olsun :)

amiin ceren, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. darısı isteyen tüm bekar arkadaşlarıma olsun, bu hayırlı günde dua ediyorum hepimiz için. msjlarını gördüm bu arada memnun oldum.

rabbim hepinizin gönlüne göre versin

canım kapama kalbin kapısını ki açmak isteyen umutsuz olmasın.. olumsuz şeyleri çok tekrarlamamak gerek .. tuğçe olsaydı kızardı şimdi bize... huzurlu bir ömrümüz olsun demekki şimdilik en huzurlu halimiz böyle olması diye düşünüyorum ben...

Bilakis, son zamanlarda çok umutluyum. Gayet pozitifim. O sözü sadece beğendiğim için yazdım.
Sağ ol canım. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…