- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.561
Rica ederim canım...
bence yetişmesinde ülkemizdebu kadar abaza varken onu farklı bır sekılde kullanırlar.
Günaydın herkese.
Anlatırım özelden. Buradaki birçok arkadaş biliyor zaten. :112:
Beni korkutuyorsun bazen.
Beni senin gibi tanıyan anlayan bir eşim olsun. Belki daha fazlası...
Dün de benim aklıma sen geldin. Sağ ol TURKUAZCANIMİyiyim. Erkek kardeşim evlendi malum, yoktum bir süredir buralarda. Şimdi varım ama sen gece geliyorsun ben sabah. Denk gelmiyoruz.
Sana da güzel bir gün olsun FISTIK
:) hadi filoo :)evet evet.. bende sıraya Filozof u alalım diyorum. katılıyorum limoncum sana..
Selam
Chali sizin ailede yüzmek genetik demekki. Yüzmede başarı kişinin genleri ilede alakalıymış.
Sen dalış kulubüne mi üyesin?
Bodrumun neresinde dalış yapıcaksınız?
Petu benim ailemde de hiç tatil kültürü yoktu. Hiç ailecek tatile gitmedim ben.
Anca kendi arkadaşlarımla gittim. Dolayısyla yüzmede öle bira öğrendim.
Şimdi öğrenmeye niyetlendim ama bakalım.
Öğrenilir öğrenmek değil dert bencede ama yaş ilerlediği için kondisyon olmuyor ve öşrenmek zaman alıyor.
İnş devamını da getiririm de öğrenirim.
Filo yavrum kardeşine mutluluklar dilerim.
Darısı hayırlısı ile başına olsun inş. Amin.
Limoşşş mesajını aldım. Hadi bakalım hayırlısı olsun inş. Sende kendini şartlama zamana bırak zaman en iyi ilaçtır.
Yeterki hayırlı olsun.
Görüşürz kızlar
kokoreç hastasıyım ben ama her yerde yenmiyo o da :)nasıl oldun canım...
kokoreçi de özlemişim,onu da yiyeyim yakın bir zamanda, gerçi karpuzu üşengeçlikten yiyemedim hala, kilo vermişim bu arada
:) hadi filoo :)
hayırlısı canım b ıraktım akışına hayırlısı diyorum
kokoreç hastasıyım ben ama her yerde yenmiyo o da :)
selam kızlar nasılsınız arkadaşla buluştum yağmurda kafeye tıkandık kaldık sıkıldım aynı yerde otur otur otur . az dindi de kaçtık
günaydın kızlar..
Cumâmız Mübarek olsun,
Geride kalan her şeye estağfirullah!
Bugün günlerden başlamak olsun. . .
- Bismillahirrâhmanirrâhim
diye okudum bir sayfada çok hoşuma gitti buraya da yazayım dedim...
herkes nasıl..
bir hafta daha bitiyor ömrümüzden .. kardeşim geldi ziyarete hafta sonu gezmeye çalışacağım sizin planlar neler...
aldıklarını mutlu günlerinde kullanırsın inşallah canım.. o güzel telaşların darısı tüm topik bekarlarının basına olsun :)günaydın ceren. çok güzelmiş yazı. bende h.sonu gezerim hem alışveriş eksiklerimi gördükçe alırım. pazara gidiyoruz annemle uygun şyler bulursak alıyoruz ufak tefek şylerden..
"Ben kapadım kalbimin kapısını, açmak isteyene aşk olsun..!"Bende bilmiyorum ayrıntılı filo sen çok kapatıyosun kendininyeni birilerine onu hissediyorum evet acı var ama ben yalnız atlatılatılacağına inanmıyorun. Gayet hoşsun şans ver ve aktif ol3. Sıraya yerleşş
Evet, herkes öyle olduğumu söyler.için dışın bir olduktan sonra tanımak hiç de zor değil aslında
Hayırlısıyla gönlüme göre olsun inşallah. AMİN!evet evet.. bende sıraya Filozof u alalım diyorum. katılıyorum limoncum sana..
Darısı hayırlısıyla ve gönlümüze göre hepimize olsun TurkuazCANIM....
Filo yavrum kardeşine mutluluklar dilerim.
Darısı hayırlısı ile başına olsun inş. Amin.
...
Ne mutlu sana, darısı bana! :18:nasıl oldun canım...
kokoreçi de özlemişim,onu da yiyeyim yakın bir zamanda, gerçi karpuzu üşengeçlikten yiyemedim hala, kilo vermişim bu arada
Hayırlı bereketli cumalar canım.Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar
Ceren çok güzelmiş. Hayırlı cumalar...günaydın kızlar..
Cumâmız Mübarek olsun,
Geride kalan her şeye estağfirullah!
Bugün günlerden başlamak olsun. . .
- Bismillahirrâhmanirrâhim
diye okudum bir sayfada çok hoşuma gitti buraya da yazayım dedim...
herkes nasıl..
bir hafta daha bitiyor ömrümüzden .. kardeşim geldi ziyarete hafta sonu gezmeye çalışacağım sizin planlar neler...
Petunya'm, amin! :13:günaydın kızarkeyifler nasıl?? iyi olduğunuzu düşünüyorum bugün cuma
hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun
merhaba prensesim."Ben kapadım kalbimin kapısını, açmak isteyene aşk olsun..!"
Liza BOLAT
Evet, herkes öyle olduğumu söyler.
Hayırlısıyla gönlüme göre olsun inşallah. AMİN!
Darısı hayırlısıyla ve gönlümüze göre hepimize olsun TurkuazCANIM.
Ne mutlu sana, darısı bana! :18:
Hayırlı bereketli cumalar canım.
Ceren çok güzelmiş. Hayırlı cumalar...
Petunya'm, amin! :13:
Canım, onu okuyordum. Bir bakayım sana cevap yazacağım inşallah.merhaba prensesim.
Sana özelden yazdım ve ve duyduğum ses doğruymuş yanlış duymamışım ve şimdi düşünüyorum ne yapayım
Canım, onu okuyordum. Bir bakayım sana cevap yazacağım inşallah.
aldıklarını mutlu günlerinde kullanırsın inşallah canım.. o güzel telaşların darısı tüm topik bekarlarının basına olsun :)
merhaba prensesim.
Sana özelden yazdım ve ve duyduğum ses doğruymuş yanlış duymamışım ve şimdi düşünüyorum ne yapayım
canım kapama kalbin kapısını ki açmak isteyen umutsuz olmasın.. olumsuz şeyleri çok tekrarlamamak gerek .. tuğçe olsaydı kızardı şimdi bize... huzurlu bir ömrümüz olsun demekki şimdilik en huzurlu halimiz böyle olması diye düşünüyorum ben..."Ben kapadım kalbimin kapısını, açmak isteyene aşk olsun..!"
Liza BOLAT
Evet, herkes öyle olduğumu söyler.
Hayırlısıyla gönlüme göre olsun inşallah. AMİN!
Darısı hayırlısıyla ve gönlümüze göre hepimize olsun TurkuazCANIM.
Ne mutlu sana, darısı bana! :18:
Hayırlı bereketli cumalar canım.
Ceren çok güzelmiş. Hayırlı cumalar...
Petunya'm, amin! :13:
Bilakis, son zamanlarda çok umutluyum. Gayet pozitifim. O sözü sadece beğendiğim için yazdım.canım kapama kalbin kapısını ki açmak isteyen umutsuz olmasın.. olumsuz şeyleri çok tekrarlamamak gerek .. tuğçe olsaydı kızardı şimdi bize... huzurlu bir ömrümüz olsun demekki şimdilik en huzurlu halimiz böyle olması diye düşünüyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?