30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yooo! 3 - 5 kg fazlam var gibi her daim! :) Çıkmasın onlardan istemiyorum. Bence de eskisi iyiydi. Çok garip oldum. Ne zaman değişti bu?
pazar değişti, kendi adıma alışamadım ve sevemedim. smileyları da göremiyorum. pro görünmüyorum sanırım bir de...
seninle ben değişime açık değiliz pek bence,birini istiyor gibi görünsek de içten içe hazır değiliz ve tam anlamıyla birini istemiyoruz bence...

ben de keyifsizim, canım bir şey yapmak istemiyor nedense.

offff değişiklik olsun iyi hoşda karışık olmasın yawwww
içimi sıkıntı basıyor birşey okuyacağım yazacağım diye

Selam şekerler. Nasılsınız. Benim esmerden ses yok. Arada bi fotografımı beğeniyor o kadar. Hiç mesaj atmıyor. Bundan hic bi halt olmaz. Hoşlanan insan yerinde duramaz. Bişeyler yazar konuşur. Bu yine işi düşünce yazar...

Bizler herşeye alıştık. zamanla eskileri unutur buna da alışırız ...

Bende dışarı işlerim vardı. iş peşindeydim ..

yorgunum aslında. nete girdim sizlere bakayım dedim

yazdıktan sonra seni gördüm.
İnsanlar vakit geçirmek için konuşuyor özellikle erkekler.

İçimden dua ediyordum çok istekle dua ederdim şimdi hiç bir şey için dua edesim gelmiyor. dua ediyorumda dileğim yok. en çok bebek sahibi olmak istiyorum.

Zaman geçirmek için olduğunu fark ettim canım. Istanbula gidince boşluğa düşünce mesaj atar. Aklına gelirsem. Aman neyse mesaj atınca ima ederim ne yaptigini. Salak sanmasın.
artık dua etmiyorum hiç bişey için. Olacak gibi gelmiyor. Sadece hayırlısı diyorum o kadar.
insallah sende bebek sahibi olursun . Hayallerine kavuşursun.

Bu saatte öle bi dağıldım ki nası toparlanırım bilmiyorum. Twitterdan exe bakmıştım benim olduğum şehirde yer bildirimi yapmış dağıldım resmen normalde aramızda 13 saatlik mesafe vardı. Amcası burda yaşıyo ve evi ile benim evim arasında büyük bi yol var yürüsem 5 dk sürer :-( ne güzel iyiydim ben ya o kadar kötüyüm ki titredim dakikalarca aynı havayı alıyoruz ama şimdi o kadar uzakki bana :-( ben alırdım terminalden onu. Ailesiyle gelmiş normalde beni istemeye geleceklerdi bu yaz. O benim her şeyimdi işk aşkımdı ya çok özledim çıkıp kapılarına dayanasım var

merhaba kızlar, nasılsınız.. site değişmiş alışamadım( bir garip geliyor inş. zamanla alışırım

limon ve redd,, üzüldüm kızlar ama ara ara böyle dönemler oluyor hayatta, sabretmek lazım öpüyorum çok :x

sabaha kadar 1-2 saat anca uyudum çok kötüyüm kızlar ya dışarı çıktım ve uyuduğu binayı görebiliyorum
yazdıklarını okudum şimdi

sözlerle ifadesi zor canım.

bana söyediklerini hatırla olmayacağını biliyorsun. bugün o ortamdan uzaklaş atla otobüse başka yere git. yada korkunun üzerine git karşılaş onunla konuş belkide içindeki uzaklık özlemidir. hiçbirşey hissetmeyeceksin.

Ben bunu hep diyorum.
Ben birisini istiyor gibi duruyorum ama içten içe değişiklik beni ürkütüyor.
Kasım ayında birisi ile tanışmıştım ya o zaman daha iyi anladım bunu.
Allah'ım tüm düzenim bozuldu gibi hissettim. Ailemden ayrılıp cami avlusuna bırakılıyorum gibi hissettim! Berbat bir histi.

Bunu defalarca yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…