30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

alacağım birçok kitap vardı. bunu da yazayım listeye. Sağ ol canım.

Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım. Geç döllenme olduysa ileri tarihe çekmiş olabilir doktor canım.

bugun ablamlar tüp bebek ıcın gidecekler ınsallah teyze olacağım.döllenme yumurta sayısına vs bakacak doktor,rahım alınmadan eğer olursa doktoru bırısını önermiş gidin bırlıkte tedavi ederız demiş bakalım nolcak.
bugun bızım ıcın buyuk gün.

alacağım birçok kitap vardı. bunu da yazayım listeye. Sağ ol canım.

neler mesela? alternatifleride değerlendirebilirim.yol cok uzun karadenıze gıderken ve gelirken bu sebeple kıtaplar alacağım bu bırısı kafamda başka rahatlatabılecek kıtap yok suan ıcın eğer kıtap onerısınde bulunabılırsen sevınırım.

İnşallah teyze olursun canım. Allah çocuk isteyen herkese yardım etsin inşallah. Güzel haberler alırsınız inşallah canım.

Romanlar var, Namaz ile ilgili olanlar var. Magic var (The Secret 'in yazarından!) öyle işte... Şu anda sana ne önerebilirim ki?
Muhammed Bozdağ'ın kitaplarından okudum. İkinciyi okuyorum. Bence güzel.

Nasıl yani rahmi alınmadan?

Canım mail adresini verir misin?
Doktor adı önerebilirim.

Nasıl yani rahmi alınmadan?

Canım mail adresini verir misin?
Doktor adı önerebilirim.

canım benım ablamın rahmı kötü huylu cıktı.ve ıkıncı dereceden dediler ancak ablam herseye rağmen bebek ıstıyor.normalde ıgnelerı vsleri de kanseri arttırıyor.ama ablam cocuk ıstıyor ve buna ne olursa olsun boyutunda ıstıyor.ne dedıysek ne yaptıysak çare olmadı.
doktoruda madem oyle ona git belkı bır cozum vardır ıkımızınde kontrolü altında bir sekılde dogum yapabılırsın dediler.bugun tüplerine fln bakılcak bakalım nolcak ne bıtcek.o istediği için istiyorum bende,gercı teyze olmakta cok ıstıyorum bakalım ne haberler alıcağız.

Demek istemiyorum ama Rahim Kanseri mi?

Öyle kuzum hepimiz çok kötü olduk düğünnsalonu boşaldı milley ne düşündü bi sürü dert. Ama onlat mutlu ve düşünmüyorlar bile het şry olabilit yani.

Ölr canım ama yapacak bişi yok. 2 düğün olmasının faydawı diğer düğün güzel oldu
İyi bari iki düğün olmuş. Yoksa salonun boşalması feci bir şey.

yanı nasıl bırsey yapacak doktoru veya yapabılecekmı bılmıyorum bakalım.tum bunları yaşayop görücez kendısı cok ıstıyor dıye sadece ınsallah olur dıyebılıyorum.

chall, 12 ekim pazar akşamı düğünüm. bu arada çok geçmiş olsun allah şifasını versin inş. hayırlısıyla anne olur iyileşir bakarsın. allahtan ümit kesilmez. limon sizin düğünde fena olmuş neyse ki mutlular çok şükür ..

benimle turkoyu unutmuşsun

Doğru diyorsun canım. Belkide başkasıyla ilgileniyordur..bilmiyorum ne tür tepkiler verir. Belkide umrunda bile değilim. Adam arada bi giriyor nete bakıp çıkıyor. Bişey yapmiyorum artık. Dogru düzgün bisey Konuşmadan hiç bir şey yapmama kararı aldım. Begenen adam bişeyler için çabalar. Mesaj atar. Ne biliyim bi bahane bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…