- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.161
alacağım birçok kitap vardı. bunu da yazayım listeye. Sağ ol canım.bu arada filo kıtabı herkes cok oneriyor
kitap :http://www.idefix.com/kitap/simdini...hart-tolle/tanim.asp?sid=GXFQ737X8G4GL8YGB60O
bu aralar garıp ruyalar görüyorum kabus veya mesaj veren ama anlamlandıramıyorum.bıkac arkadaşıma konu hakkında bahsettım .zıhnımın karışık olabılecegını soyledıler ve bu kıtabı onerdıler ,umarım akşam kıtabı alabılecegım.
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım. Geç döllenme olduysa ileri tarihe çekmiş olabilir doktor canım.
alacağım birçok kitap vardı. bunu da yazayım listeye. Sağ ol canım.
İnşallah teyze olursun canım. Allah çocuk isteyen herkese yardım etsin inşallah. Güzel haberler alırsınız inşallah canım.bugun ablamlar tüp bebek ıcın gidecekler ınsallah teyze olacağım.döllenme yumurta sayısına vs bakacak doktor,rahım alınmadan eğer olursa doktoru bırısını önermiş gidin bırlıkte tedavi ederız demiş bakalım nolcak.
bugun bızım ıcın buyuk gün.
Romanlar var, Namaz ile ilgili olanlar var. Magic var (The Secret 'in yazarından!) öyle işte... Şu anda sana ne önerebilirim ki?neler mesela? alternatifleride değerlendirebilirim.yol cok uzun karadenıze gıderken ve gelirken bu sebeple kıtaplar alacağım bu bırısı kafamda başka rahatlatabılecek kıtap yok suan ıcın eğer kıtap onerısınde bulunabılırsen sevınırım.
Nasıl yani rahmi alınmadan?bugun ablamlar tüp bebek ıcın gidecekler ınsallah teyze olacağım.döllenme yumurta sayısına vs bakacak doktor,rahım alınmadan eğer olursa doktoru bırısını önermiş gidin bırlıkte tedavi ederız demiş bakalım nolcak.
bugun bızım ıcın buyuk gün.
Nasıl yani rahmi alınmadan?
Canım mail adresini verir misin?
Doktor adı önerebilirim.
Öyle kuzum hepimiz çok kötü olduk düğünnsalonu boşaldı milley ne düşündü bi sürü dert. Ama onlat mutlu ve düşünmüyorlar bile het şry olabilit yani.AMA SİZİN DÜĞÜNÜ REZİL ETMİŞLER.
Ölr canım ama yapacak bişi yok. 2 düğün olmasının faydawı diğer düğün güzel olduwwuwuwuw olaylara bak.şaka gibiymiş abilerinin düğünü
Demek istemiyorum ama Rahim Kanseri mi?canım benım ablamın rahmı kötü huylu cıktı.ve ıkıncı dereceden dediler ancak ablam herseye rağmen bebek ıstıyor.normalde ıgnelerı vsleri de kanseri arttırıyor.ama ablam cocuk ıstıyor ve buna ne olursa olsun boyutunda ıstıyor.ne dedıysek ne yaptıysak çare olmadı.
doktoruda madem oyle ona git belkı bır cozum vardır ıkımızınde kontrolü altında bir sekılde dogum yapabılırsın dediler.bugun tüplerine fln bakılcak bakalım nolcak ne bıtcek.o istediği için istiyorum bende,gercı teyze olmakta cok ıstıyorum bakalım ne haberler alıcağız.
Öyle kuzum hepimiz çok kötü olduk düğünnsalonu boşaldı milley ne düşündü bi sürü dert. Ama onlat mutlu ve düşünmüyorlar bile het şry olabilit yani.
İyi bari iki düğün olmuş. Yoksa salonun boşalması feci bir şey.Ölr canım ama yapacak bişi yok. 2 düğün olmasının faydawı diğer düğün güzel oldu
Demek istemiyorum ama Rahim Kanseri mi?
İyi bari iki düğün olmuş. Yoksa salonun boşalması feci bir şey.
Allah şifasını versin. İyi olur inşallah.evet cnm rahım kanseri.malesef..
Daha erken canım. Beşiği odamıza koyucaz zaten kısmet ise. Bebek odası diye ayırdığımız oda tamamiyle pembe. Onu değiştirmek gerekicek.ınsallah cnm .bebeğın odasını ne zaman yapıyorsunuz bakalım?
Hepsi olur be petunyacım...
aman sakinliği bozmayın. bol ol dua et nazar değmesin..
Amin darısı başımıza...
Allah gönlümüze göre nasip etsin.
Prenses sen, ben, red., ceren halen tekiz. chal ve limon başlangıçda ..
Petunya gelinimiz :)
Melek anne aadayı..
Pisi ve lily eskisi gibi gelmiyor
Doğru diyorsun canım. Belkide başkasıyla ilgileniyordur..bilmiyorum ne tür tepkiler verir. Belkide umrunda bile değilim. Adam arada bi giriyor nete bakıp çıkıyor. Bişey yapmiyorum artık. Dogru düzgün bisey Konuşmadan hiç bir şey yapmama kararı aldım. Begenen adam bişeyler için çabalar. Mesaj atar. Ne biliyim bi bahane bulur.canım evet ıse yarıyor ancak soyle bır sey var bız bayanlar boyle seylerı umursuyoruz ,erkekler bakıp geçiyor dalgınlıklarına gelip ,sonra sen üzülüyorsun kaldıki reddin olayı farklı adamı net dışında bıryerden tanımadıgı ıcın adamın tepkiside cok önemli olmamalı suanda cunku adam netten başka bır kız bulup ılgısını ona yonlendirmiş vs olabilir.
Ne yapabilirim. Merak ettimaslında şöyle yap red. kendinle ilgili bir şey yaz bak bakalım ne kadar ilgili. Ben denemedim ama işe yarar sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?