- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.141
Daha çok var. Olur hepsi Allah'ın izniyle merak etme.iyiyim prenses, sen nasılsın görüşmeyeli, çok uzak kaldım sohbetten. kendimi çok yabancı hissettim
üstte yazdığım gibi devam ediyor. ama daha evi temizlemedik ve hiç yerleşmeye başlamadık.
toplu yaparız hepsini diyorlar ama bakalım
İyiyim ben de elhamdülillah.öyle tabii canım. inşallah huzurla otururuz evimizde. bu günlerden konuşuruz. arada anlaşmazlıklar çıkıyor muhakkak, ama yapıcı ve sakin olmak gerekiyor
senin nasıl gidiyor hayat prenses?..
İnsan ailesitle bile sıkıntı yaşarken akraba yanını boşvet derim ya. Param olmasın yalnız playım. Ne kadar diyorlar kiraya. Benim amacım eksiye düşmeden yaşamak ev önemlidir ve huzur lazım. Elin evi çok zor olur canım ya
iyiyim prenses, sen nasılsın görüşmeyeli, çok uzak kaldım sohbetten. kendimi çok yabancı hissettim
üstte yazdığım gibi devam ediyor. ama daha evi temizlemedik ve hiç yerleşmeye başlamadık.
toplu yaparız hepsini diyorlar ama bakalım
öyle tabii canım. inşallah huzurla otururuz evimizde. bu günlerden konuşuruz. arada anlaşmazlıklar çıkıyor muhakkak, ama yapıcı ve sakin olmak gerekiyor
senin nasıl gidiyor hayat prenses?..
Daha çok var. Olur hepsi Allah'ın izniyle merak etme.
Kardeşim apar topar evlendi biliyorsun. Hepsi oldu bitti.
Allah evlenen ile ev alana yardım eder, derler.
Daha çok var. Olur hepsi Allah'ın izniyle merak etme.
Kardeşim apar topar evlendi biliyorsun. Hepsi oldu bitti.
Allah evlenen ile ev alana yardım eder, derler.
İyiyim ben de elhamdülillah.
Tabii ki anlaşmazlıklar olacak. Mühim olan sorunları tatlılıkla savuşturabilmek.
Hepsi olur be petunyacım...
aman sakinliği bozmayın. bol ol dua et nazar değmesin..
Amin darısı başımıza...
Allah gönlümüze göre nasip etsin.
Prenses sen, ben, red., ceren halen tekiz. chal ve limon başlangıçda ..
Petunya gelinimiz :)
Melek anne aadayı..
Pisi ve lily eskisi gibi gelmiyor
Ufff!evet biliyorum. maşallahmutlu olsunlar yeter ki.. herşeyin çözümü var. teşekkür ederim.
ben nişanlımla çok büyük sorunlar yaşamıyorum ama ailelerin düşünceleri farklı olabiliyor. hala eski gelenekler sürdürülmeye çalışılıyor filan.. kalp kırmaya gerek yok tabii ama...
bence şimdiden birikim yapın kızlar ve allah nasip ederse sevdiğiniz insanla yapın herşeyinizi.. çünkü böylesi çok daha rahat ve güzel oluyor inanın. birilerinin eline bakmak zor oluyor bir zaman sonra ...
prenses ve limon.çok sağolun kızlar, iyi ki varsınız. valla çok mutlu oldum desteğinize. rabbim gönlünüze göre versin inşallah. dilekleriniz hayırlısıyla kabul olsunöpüyorum çok
Canım benimaksilik mutlaka yaşanacak önemli olan huzur. Abimlerin burdaki düğünde uzaktan akrabqlqrımız vardı ben yolda görsem tanımam o derece kardeşler arawı mal kavgaso vardı tuttular bizim düğünde kavga ettiler yumruklar konuştu kadın bayıldı ortalık bi karıştı tam takı takılacak herkrs kaçtı rezilliği düşün babam hala o aileden nefret eder. Ama abimler gayet mutlu
Chal emin olmak çok zor ben eski sevgişimden 1,5 yılda emin oldum acele karar verme ve hetkesin aşternatifi vardır. Şu da var bazı ilişkilerde çok sıkıntı olur sonra refaha çıkılır bilemezsün. Hayırlısı canım ama ben fatihi seviyorım ya. Kötü biri diil
oo chall, iyi seyahatler olsun.. doğudan batıya doğru güzel bir plan olmuş çok özendim
sağ ol canım, amin.
ben de "bir daha aşık olur muyum?" sorusunu bazen soruyorum kendime. demek ki olacak.
kitabı oku bakalım. beğenirsen biz de alırız inşallah.
Petunya, nasılsın canım? Nasıl gidiyor hazırlıklar falan?
Canım benimaksilik mutlaka yaşanacak önemli olan huzur. Abimlerin burdaki düğünde uzaktan akrabqlqrımız vardı ben yolda görsem tanımam o derece kardeşler arawı mal kavgaso vardı tuttular bizim düğünde kavga ettiler yumruklar konuştu kadın bayıldı ortalık bi karıştı tam takı takılacak herkrs kaçtı rezilliği düşün babam hala o aileden nefret eder. Ama abimler gayet mutlu
Ufff!
Biz hiç diretmedik gelenek görenek
Hatta nişan alışverişine bile kardeşim ve gelin çıktılar.
Hatta ben memnun olurum böyle şeylere, mağaza mağaza gezmeyi sevmem. Migrenim azıyor.
Gerçi biz de (annem , kız kardeşim ve ben) bazı şeylerini almak için koşturduk. Fakat hiçbir zaman "illa şu şöyle olsun" demedik. Allah razı olsun karşı taraf da demedi.
Bana da böylesi nasip olsun inşallah.
prenses ve limon.çok sağolun kızlar, iyi ki varsınız. valla çok mutlu oldum desteğinize. rabbim gönlünüze göre versin inşallah. dilekleriniz hayırlısıyla kabul olsunöpüyorum çok
oluyor cnm inan bak bana bundan 3 yıl once deselerdi suanda ayrıldıgın gözyaşı döktüğün adamdan an gelip,ıyıkı ayrılmışım dıyeceksın hadı be derdim geçerdim.o zamanlar en cok ıstedıgım sey o adamla evlenmekti.
bugun Rabbıme sukurler olsun dıyorum benım ıcın sermış o ve ben o seri görmüşüm.iyikide bıtmış yoksa emın ol benı bu kadar geliştirebilecek hiçbir erkekle tanışma fırsatım olmayacaktı.
bırtek suanda fatıhı ıstıyorum oda olursa olur olmazsa kader diyecegım.oda benı sureklı geliştirebılecek kafamdakı tıpe cok yakın olması nedenıyle ıstıyorum .
Her ikisi için de İnşallah amin! diyorumbanada boylesı nasıp olsun
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım. Geç döllenme olduysa ileri tarihe çekmiş olabilir doktor canım.seninle hemen hemen aynı yada 1 hafta önde olabilir doktor ilk başta aralık demişti doğum tarihini şimdi ocağın 20 lerine çekti ben anlamıyorum bu sayı olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?