30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Daha çok var. Olur hepsi Allah'ın izniyle merak etme.
Kardeşim apar topar evlendi biliyorsun. Hepsi oldu bitti.
Allah evlenen ile ev alana yardım eder, derler.

öyle tabii canım. inşallah huzurla otururuz evimizde. bu günlerden konuşuruz. arada anlaşmazlıklar çıkıyor muhakkak, ama yapıcı ve sakin olmak gerekiyor

senin nasıl gidiyor hayat prenses?..
İyiyim ben de elhamdülillah.
Tabii ki anlaşmazlıklar olacak. Mühim olan sorunları tatlılıkla savuşturabilmek.

redd, konuyu pek bilmiyorum ama bende akraba yanı, yetişkin biri olarak uzun süre uygun gelmiyor.. aranıza mesafa girmesin sonra. hoş bu zamanda akrabalar pek birbirine yakın değil ama sen bilirsin tabi canım yine de ''azcık aşım ağrımaz başım ''

Hepsi olur be petunyacım...

öyle tabii canım. inşallah huzurla otururuz evimizde. bu günlerden konuşuruz. arada anlaşmazlıklar çıkıyor muhakkak, ama yapıcı ve sakin olmak gerekiyor

senin nasıl gidiyor hayat prenses?..

aman sakinliği bozmayın. bol ol dua et nazar değmesin..

Amin darısı başımıza...

Allah gönlümüze göre nasip etsin.

Prenses sen, ben, red., ceren halen tekiz. chal ve limon başlangıçda ..

Petunya gelinimiz :)
Melek anne aadayı..

Pisi ve lily eskisi gibi gelmiyor

İyiyim ben de elhamdülillah.
Tabii ki anlaşmazlıklar olacak. Mühim olan sorunları tatlılıkla savuşturabilmek.

evet biliyorum. maşallah mutlu olsunlar yeter ki.. herşeyin çözümü var. teşekkür ederim.
ben nişanlımla çok büyük sorunlar yaşamıyorum ama ailelerin düşünceleri farklı olabiliyor. hala eski gelenekler sürdürülmeye çalışılıyor filan.. kalp kırmaya gerek yok tabii ama...
bence şimdiden birikim yapın kızlar ve allah nasip ederse sevdiğiniz insanla yapın herşeyinizi.. çünkü böylesi çok daha rahat ve güzel oluyor inanın. birilerinin eline bakmak zor oluyor bir zaman sonra ...

çoook teşekkür ederim mavili güzel dileklerin için. allah razı olsun. kendime de size de dua ediyorum. bu güzel günde.
melek de erkek bebek bekliyormuş çok sevindim darısı başıma inşallah. sonra sizlere sırayla inş. evlendirices sizleri de bir bir..

Petuu her ley olur gder kuzenimde pzt evleniyo ve inan bana yetişiyo kız bu süreçtr eridi kendi kuaför dükkanı var iş hazırluk aşamsında nefes alamıyor ama mutlu ve huzurlu.
Sorun çıkmaması mümkün depil maalesef. Babaö abim evlenirken verdi paralarını biz karışmıyoruz dedi aileler hiç girmedi ikisi halletti ve hüö sorun yaşamadık . Siz çok tatlı bi çiftsiniz ve her şey çok güzel olacak

Ufff!
Biz hiç diretmedik gelenek görenek
Hatta nişan alışverişine bile kardeşim ve gelin çıktılar.
Hatta ben memnun olurum böyle şeylere, mağaza mağaza gezmeyi sevmem. Migrenim azıyor.
Gerçi biz de (annem , kız kardeşim ve ben) bazı şeylerini almak için koşturduk. Fakat hiçbir zaman "illa şu şöyle olsun" demedik. Allah razı olsun karşı taraf da demedi.
Bana da böylesi nasip olsun inşallah.

prenses ve limon.çok sağolun kızlar, iyi ki varsınız. valla çok mutlu oldum desteğinize. rabbim gönlünüze göre versin inşallah. dilekleriniz hayırlısıyla kabul olsun öpüyorum çok

Canım benim aksilik mutlaka yaşanacak önemli olan huzur. Abimlerin burdaki düğünde uzaktan akrabqlqrımız vardı ben yolda görsem tanımam o derece kardeşler arawı mal kavgaso vardı tuttular bizim düğünde kavga ettiler yumruklar konuştu kadın bayıldı ortalık bi karıştı tam takı takılacak herkrs kaçtı rezilliği düşün babam hala o aileden nefret eder. Ama abimler gayet mutlu
prenses ve limon.çok sağolun kızlar, iyi ki varsınız. valla çok mutlu oldum desteğinize. rabbim gönlünüze göre versin inşallah. dilekleriniz hayırlısıyla kabul olsun öpüyorum çok

AMA SİZİN DÜĞÜNÜ REZİL ETMİŞLER.

evet sen sevıyorsun fatıhı .
doğru fatıh benı sımdıye kadar üzecek en ufak bırsey yapmadı yapmamasına ben yaptım oda etkıye tepki gösterdi o kadar.
doğru herkesın alternatıfı vardır bakalım fatıhle neler olacak ben bıraz dınlenıyım ondan sonra duruma bakıcam zaten.

oluyor cnm inan bak bana bundan 3 yıl once deselerdi suanda ayrıldıgın gözyaşı döktüğün adamdan an gelip,ıyıkı ayrılmışım dıyeceksın hadı be derdim geçerdim.o zamanlar en cok ıstedıgım sey o adamla evlenmekti.
bugun Rabbıme sukurler olsun dıyorum benım ıcın sermış o ve ben o seri görmüşüm.iyikide bıtmış yoksa emın ol benı bu kadar geliştirebilecek hiçbir erkekle tanışma fırsatım olmayacaktı.
bırtek suanda fatıhı ıstıyorum oda olursa olur olmazsa kader diyecegım.oda benı sureklı geliştirebılecek kafamdakı tıpe cok yakın olması nedenıyle ıstıyorum .

wwuwuwuw olaylara bak.şaka gibiymiş abilerinin düğünü

banada boylesı nasıp olsun

canım sız anlaştıktan sonra gerisi hiç önemli deil,eşya meşya evlendıkten sonrada olur.düğün ne zamandı.
ben cok ıstıyorum ıstde olupta gelmek benı onceden uyarda gene bıyerlere gidiyor olmıyım

banada boylesı nasıp olsun
Her ikisi için de İnşallah amin! diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…