- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.121
Sağ ol canım.
Ya o da ölüp bitmiyo değer veriyo ve seviyo bende alıştıö ve yormuyo daha fazlasını ister miyim bu hisler yeter mi zaman göstereck. Aşk duygusunu bi daha hisseder miyim bilmiyorum bike. Ve filom çocuğu kaybetmek istemiyorumEn güzelini yapmışsın. O da doğru demiş.
İlla olacak ya da olmayacak diye bakmamak lazımmış, "AN"ı yaşamak lazımmış. Ben bunu geç anladım.
Var aslında. Dur bir sorayım bir ara...
sabah ne zor kalktım bende..
Reiki ile ilgilenen arkadaşın varsa sana enerji versin. İnan çok işe yarıyor. Yanımda olsaydın hafiften başını sıkabilirdim. :) Ben eğitimli değilim ama işe yarıyor.
Boş ver. Akışa bırak. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ya o da ölüp bitmiyo değer veriyo ve seviyo bende alıştıö ve yormuyo daha fazlasını ister miyim bu hisler yeter mi zaman göstereck. Aşk duygusunu bi daha hisseder miyim bilmiyorum bike. Ve filom çocuğu kaybetmek istemiyorum
canım bu yazıyı sonra gördüm. videoyu şimdi izleyemem ... söz güzelmiş.Bu şarkı çıktı karşıma gene.
Herkes aradığı taradığı sevgiliyi sabredince kesin buluyor...
Boş ver haklıyı suçluyu kaderine şükredince asil duruyor...
Bozcaadaya nasıl gidiliyor. Bi gün bende gitmek istiyorum. :)
Bilmiyordum. Soyledigin iyi oldu. :))canım ıstanbuldan turlar var.ben bıkaç arkadaşımla turla gidicem.
kızlar selam ,hayırlı cumalar.Rabbım dualarınızı kabul etsin.
limonum en ıyısını yapmışsın en azından ben sana demiştim dersin bırbırınızı bsyler ıcın sıkboğaz etmez ve sıkıştırmazsınız.zaman bence herseyı cozucek ve aşık olurmuyum demeyin inan ınsan beklemedıgı anda oluyor.
benım bırsuru arkadaşım spor salonunda tanışıp evlendi veya pasaport kuyrugunda ve hepsı hayatında bı daha aşık olmam dıyen tıplerdi.
dün akşam ablamda kaldım bugun ızne cıkıyorum.ve emınım bu gezı cok ıyı gelecek.dün akşam fatıhı bıraz ablama anlattım ve bana bırsey gosterdı belkıde Allah olmaması gerektiği için bızı bır araya getirmediğine dair cok kafam karıştı olabilirmi olabılır.sebebı ben unıversıteye gıderken bır cocukla görüşmüştüm ve gecen seneye kadarda ara sıra görüştüm.cocukta yazılımcı ve bızım okuldandı.ve ben onu anlatırken ablam bu cocuga lafı getirtti ve farkı ne suanda o cocuk gelse gel bir ilişkimiz olsa dese fatıh ıcın ne düşünürsün dedi.kaldım bsy dıyemedım.tip olarak bıle cok benzıyorlar,karakter olarakta.fatıhı sevdıgımı düşünüyordum ama ablamın dediği gibi başka bırısını onda buldugum ve olmayacak bırısıne cok benzedıgı ıcın fatıhımı acaba tercih ediyorum.bunun ıcınmı fatıh benım ıcın değerli.ablam mesela sey dedi karşındaki insana yanında soğuk davranman o olmadıgı ancak bırbırıne cok benzer karakterlerde oldugu ıcın uzagındayken fatıhe ılgı duyuyor olabilirmisin? bilmiyorum,bilemiyorum.. kafam allak bullak oldu.tatıl bana cok ıyı gelecek bu sebeple ve şimdinin gücü diye bır kıtap alıcam.
bu akşamda konsere gitmek istiyorum bakalım bsy bulabilirsem belkı bır arkadaşım veya yanlız gitmeyi planlıyorum.
Ablan haklı olabilir. Kafanı toparla bakalım. Zaman ne gösterecek hiç bilemeyiz.kızlar selam ,hayırlı cumalar.Rabbım dualarınızı kabul etsin.
limonum en ıyısını yapmışsın en azından ben sana demiştim dersin bırbırınızı bsyler ıcın sıkboğaz etmez ve sıkıştırmazsınız.zaman bence herseyı cozucek ve aşık olurmuyum demeyin inan ınsan beklemedıgı anda oluyor.
benım bırsuru arkadaşım spor salonunda tanışıp evlendi veya pasaport kuyrugunda ve hepsı hayatında bı daha aşık olmam dıyen tıplerdi.
dün akşam ablamda kaldım bugun ızne cıkıyorum.ve emınım bu gezı cok ıyı gelecek.dün akşam fatıhı bıraz ablama anlattım ve bana bırsey gosterdı belkıde Allah olmaması gerektiği için bızı bır araya getirmediğine dair cok kafam karıştı olabilirmi olabılır.sebebı ben unıversıteye gıderken bır cocukla görüşmüştüm ve gecen seneye kadarda ara sıra görüştüm.cocukta yazılımcı ve bızım okuldandı.ve ben onu anlatırken ablam bu cocuga lafı getirtti ve farkı ne suanda o cocuk gelse gel bir ilişkimiz olsa dese fatıh ıcın ne düşünürsün dedi.kaldım bsy dıyemedım.tip olarak bıle cok benzıyorlar,karakter olarakta.fatıhı sevdıgımı düşünüyordum ama ablamın dediği gibi başka bırısını onda buldugum ve olmayacak bırısıne cok benzedıgı ıcın fatıhımı acaba tercih ediyorum.bunun ıcınmı fatıh benım ıcın değerli.ablam mesela sey dedi karşındaki insana yanında soğuk davranman o olmadıgı ancak bırbırıne cok benzer karakterlerde oldugu ıcın uzagındayken fatıhe ılgı duyuyor olabilirmisin? bilmiyorum,bilemiyorum.. kafam allak bullak oldu.tatıl bana cok ıyı gelecek bu sebeple ve şimdinin gücü diye bır kıtap alıcam.
bu akşamda konsere gitmek istiyorum bakalım bsy bulabilirsem belkı bır arkadaşım veya yanlız gitmeyi planlıyorum.
Ablan haklı olabilir. Kafanı toparla bakalım. Zaman ne gösterecek hiç bilemeyiz.
Dün esmer istanbula gelmisti. Sabah faceye girdi. Daha da bişey yok. Bilmiyorum kimbilir ne yapıyor. Artık bisey beklemiyorum ondan da.
ev işini ne yapsam bilemedim. Hala kararsızım. Akrabam biraz ağır kanlı ve mıy mıy. Off tahammül edebilir miyim bilmiyorum. Yaşlılar bi de. Yarın öbür gün başıma gardiyan kesilirler.ayrı eve ciksam dünyanın masrafı. Uygulamak istediğim bir sürü plan var. Onlar içinde para lazım. Off bilmiyorum
Mesela sen konsere gideceksin. Yarın öbür gün geçtikçe diye laf edecekler.
aslında şöyle yap red. kendinle ilgili bir şey yaz bak bakalım ne kadar ilgili. Ben denemedim ama işe yarar sanki.
İnsan ailesitle bile sıkıntı yaşarken akraba yanını boşvet derim ya. Param olmasın yalnız playım. Ne kadar diyorlar kiraya. Benim amacım eksiye düşmeden yaşamak ev önemlidir ve huzur lazım. Elin evi çok zor olur canım yaAblan haklı olabilir. Kafanı toparla bakalım. Zaman ne gösterecek hiç bilemeyiz.
Dün esmer istanbula gelmisti. Sabah faceye girdi. Daha da bişey yok. Bilmiyorum kimbilir ne yapıyor. Artık bisey beklemiyorum ondan da.
ev işini ne yapsam bilemedim. Hala kararsızım. Akrabam biraz ağır kanlı ve mıy mıy. Off tahammül edebilir miyim bilmiyorum. Yaşlılar bi de. Yarın öbür gün başıma gardiyan kesilirler.ayrı eve ciksam dünyanın masrafı. Uygulamak istediğim bir sürü plan var. Onlar içinde para lazım. Off bilmiyorum
Mesela sen konsere gideceksin. Yarın öbür gün geçtikçe diye laf edecekler.
lımon 25ınde gıdıyorum canım 2sinde donucem doğu karadenız turuna
3-4 istanbuldayım
5-7 bozcaada şarap festivaline gidiyorum cnm.
8ı ıstanbuldayım.o haftasonuna ayarlayabılırız.
sağ ol canım, amin.kızlar selam ,hayırlı cumalar.Rabbım dualarınızı kabul etsin.
...
...
Petunya, nasılsın canım? Nasıl gidiyor hazırlıklar falan?oo chall, iyi seyahatler olsun.. doğudan batıya doğru güzel bir plan olmuş çok özendim
aynı anda yazmışız.selam kızlar; nasılsınız.. ben iyiyim. bu hafta gelinlik provasıyla geçti sayılır.
yarın kına için alışveriş, pazar günü de yine evle ilgili işlerimiz var.. bu hafta da böyle geçicek. arada bazen boş boş oturmak istiyorum özledim
sağ ol canım, amin.
ben de "bir daha aşık olur muyum?" sorusunu bazen soruyorum kendime. demek ki olacak.
kitabı oku bakalım. beğenirsen biz de alırız inşallah.
Petunya, nasılsın canım? Nasıl gidiyor hazırlıklar falan?
aynı anda yazmışız.
boş ver ileride evlenince boş boş oturacaksın zaten, bunlar zor ama tatlı heyecanlar / uğraşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?