- 27 Ağustos 2012
- 512
- 816
- 303
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.781
onu söyleyen yalan söylemiş :) benim gibi kısmetsiz öğretmen çook :)
kızlar merhaba 2 haftadır naptınız bakalım. ben bi ara bunalıma girdim işi gücü bırakıp gidecektim( neyseki toparlanmaya çalışıyorum biraz daha iyiym
Ve ... bi sevgliler günü daha yalnız geçiyor..
kızlar merhaba 2 haftadır naptınız bakalım. ben bi ara bunalıma girdim işi gücü bırakıp gidecektim( neyseki toparlanmaya çalışıyorum biraz daha iyiym
Ve ... bi sevgliler günü daha yalnız geçiyor..
ooo hayırdır ne bunalımı yawww
kendini üzecek kadar uzun yaşamayacaksın unutma
benım de kocamla aramda kocaman bır okyanus var ne yapayım
mıllet burda partıler ıcın hazırlanıyor
evet çoookk büyük bi yalan hem de..ben de kısmetsiz öğretmenlerdenim :))
senin branşın ne
bana da zamanında öğretmen ol çabuk koca bulursun diye takılıyolardı
sende varda uzakta. bizde yok duman ın beni yak şarkısı geldi aklıma sevgisizlik ayrılıktan daha zor.....:)
ya insanlar başkalarının canını sıkmaktan gerçekten keyif alıyor, uğraşayım moralini bozayım. bende artk yeter ya dedim. 3 günlü.k dünya değil mi bırak gitsin dedim. emekleyerek geldiğin yerden yuvarlanarak düşmek de insana koyuyor bi yerde yapamıyorsun((
malesef o bunalımlara ben de sürekli girip çıkıyorum..antidepresana başlayacağım sanırım artık..işi gücü bırakma,ona tutun...tayin isteyebiliyosan ortam değiştir..[/QUOT
başlamanı tavsiye etmem zamanında bende içtim. beynini uyuşturup uyutuyor bıraktığında aynısın. psikoloğa gittim oda kafayı yemiş canımı sıktı bunlar takılcak şeyler değil niye büyütüyorsun diyor. gittiğin yerde genelde insanlar aynı ama farklı ortamlar iyi gelir diye düşünüyorum. bi süre sonra aynı insanlarla dur dur kokuşuyo ilişkilerin. tayinde eş durumundan çıkıyor sadece(
malesef o bunalımlara ben de sürekli girip çıkıyorum..antidepresana başlayacağım sanırım artık..işi gücü bırakma,ona tutun...tayin isteyebiliyosan ortam değiştir..[/QUOT
başlamanı tavsiye etmem zamanında bende içtim. beynini uyuşturup uyutuyor bıraktığında aynısın. psikoloğa gittim oda kafayı yemiş canımı sıktı bunlar takılcak şeyler değil niye büyütüyorsun diyor. gittiğin yerde genelde insanlar aynı ama farklı ortamlar iyi gelir diye düşünüyorum. bi süre sonra aynı insanlarla dur dur kokuşuyo ilişkilerin. tayinde eş durumundan çıkıyor sadece(
kendine yeni ortamlar oluştursan..nası bi yerde yaşıyosun bilmiyorum ama bi kursa gidebilirsin..ben geçen yıl folklor kursuna gitmiştim..haftada 3 gün ii geliodu..
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa senı satar derler...
kendine yeni ortamlar oluştursan..nası bi yerde yaşıyosun bilmiyorum ama bi kursa gidebilirsin..ben geçen yıl folklor kursuna gitmiştim..haftada 3 gün ii geliodu..
çok gittim o tarz kurslara dönemsel oluyor folklorada yazıldım çok yordu beni. yüzmeyi araştırıyorum şimdi. işi tkma diyolar bütün günüm orda geçiyor .keyf alamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor . geriye kalan zamanda da dinlenmek istiyorsun geçen sene grafik tasarıma gitmiştim okul gibi geldi sıktı bıraktım.
çok gittim o tarz kurslara dönemsel oluyor folklorada yazıldım çok yordu beni. yüzmeyi araştırıyorum şimdi. işi tkma diyolar bütün günüm orda geçiyor .keyf alamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor . geriye kalan zamanda da dinlenmek istiyorsun geçen sene grafik tasarıma gitmiştim okul gibi geldi sıktı bıraktım.
yalnız mı yaşıyosun ailenle mi canım ?
tango salsa gibi kurslara git malum biliyorsun
bunlar eşle yapılıyor
foklorda cidden bayağı sıkıcı olur
erkeklerin takılabıleceğı kurslara takıl yada yuksek lısans falan yap
ailemle yaşıyorum canm ama onlarlada bi araya gelip bişeyler yapmıyorz. geçen sene de tangoya yazılmıştım arkadaşımın ısrarıyla.. ama bi türlü grup toplanmadı:)))
sonrada vazgeçtim gönülsüzdüm zaten bide feminist olunca yakın temas rahatsız eder dedim sevdiğim insanla olsa neyse :)))
oo ben ne sosyalist arkadaşlarım oldu sonradan kapitalist olan
feminizm onemlı degıl onemlı olan humanısm
once bırını bulursun sonra yıne femınıst olursun
yüzme nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?