30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar merhaba 2 haftadır naptınız bakalım. ben bi ara bunalıma girdim işi gücü bırakıp gidecektim( neyseki toparlanmaya çalışıyorum biraz daha iyiym
Ve ... bi sevgliler günü daha yalnız geçiyor..

ooo hayırdır ne bunalımı yawww

kendini üzecek kadar uzun yaşamayacaksın unutma

benım de kocamla aramda kocaman bır okyanus var ne yapayım

mıllet burda partıler ıcın hazırlanıyor

malesef o bunalımlara ben de sürekli girip çıkıyorum..antidepresana başlayacağım sanırım artık..işi gücü bırakma,ona tutun...tayin isteyebiliyosan ortam değiştir..

ooo hayırdır ne bunalımı yawww

kendini üzecek kadar uzun yaşamayacaksın unutma

benım de kocamla aramda kocaman bır okyanus var ne yapayım

mıllet burda partıler ıcın hazırlanıyor

sende varda uzakta. bizde yok duman ın beni yak şarkısı geldi aklıma sevgisizlik ayrılıktan daha zor.....:)

ya insanlar başkalarının canını sıkmaktan gerçekten keyif alıyor, uğraşayım moralini bozayım. bende artk yeter ya dedim. 3 günlü.k dünya değil mi bırak gitsin dedim. emekleyerek geldiğin yerden yuvarlanarak düşmek de insana koyuyor bi yerde yapamıyorsun ((

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa senı satar derler...

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa senı satar derler...

kimseye deger vermiyorum artık güven yok seviyemi sınırımı koruyorum. karşındakinin anlayışın kıt olunca ne fayda. ne yaparsan yap herkes yine kendine yakışanı yapıyor

ailemle yaşıyorum canm ama onlarlada bi araya gelip bişeyler yapmıyorz. geçen sene de tangoya yazılmıştım arkadaşımın ısrarıyla.. ama bi türlü grup toplanmadı:)))
sonrada vazgeçtim gönülsüzdüm zaten bide feminist olunca yakın temas rahatsız eder dedim sevdiğim insanla olsa neyse :)))

oo ben ne sosyalist arkadaşlarım oldu sonradan kapitalist olan

feminizm onemlı degıl onemlı olan humanısm

once bırını bulursun sonra yıne femınıst olursun

oo ben ne sosyalist arkadaşlarım oldu sonradan kapitalist olan

feminizm onemlı degıl onemlı olan humanısm

once bırını bulursun sonra yıne femınıst olursun

zaten bu feministliğim yüzünden evde kaldım cilveden işveden anlamıyorum diye pat küte bırakıldım ya:))

şimdide kalbim atmıyo sanki yaa yediklerimden bile bazen tad alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…