30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kıs beyza kıs senşn aklın başka şeylere çalışmaz mı kıs. Bırak doktora filan yapmayı çık gel. Yolsa sen raydan çıkacan bacım seni bir daha raya sokabilene aşk olsun.

Melek tuğçe kıs seninli biraz çocukça olmamış mı :26: bence siz görüşemediniz ve özel bişi yapılmadı diye böyle gerildin sen neyse cnm takma önemli olan gerçekden sana değer vermesi her daim. Sevgililer günü filan hikaye yani

O da bende sıkıldım sinir oldum çevreme karşı dedi. :)
Evet yaa nedense böyle özel günlerde bi triplere giriyorum.

iyi bari tek taraflı yaşamamışsın sıkıntını valla yalnız geçirince trip neyim gerekmiyor böyle sap sap herhangi bir gün gibi geçiiip gidiyor, seneye Allah kerim :)))

Haklısın canımm...
Biraz gerildim nedense ben bugün.
Ve ona da yansıttım.
Doğru bana herzaman değer vermesi önemli.

merhaba Tuğçe'cim

konuya ortadan dalıcam ama nişanlınla barıştınız mı sanki öyle okudumm

merhaba gulumsunn, 29 yaşımın son günlerini yaşıyorum :) mart 11 de 30 olucam. Yavuklu yok malesef öğretmenim kısmetsizim :)
memnun oldum lamia... Her şeyin hayırlısı, rabbim gönlüne göre bir aşk nasip eder inşallah tez zamanda...

bu arada günaydın millet, hayırlı cumalar dilerim.

desene 5 senem daha var 5 seneye kadar bulurum. ya zaten ben bu sene bulacam koydum kafaya tamam 30da evleniyorum yeter bu kadar bekarlık
LAMİA, DUR BAKALIM. ABLALARIN VAR. p BEN EKİM'DE BİTİRDİM 30'U ​BUGLEMSU, BOŞ VER HER 14 ŞUBAT YALNIZ GEÇMİYOR MU 30 SENEDİR? İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM.

zaten bu feministliğim yüzünden evde kaldım cilveden işveden anlamıyorum diye pat küte bırakıldım ya:))

şimdide kalbim atmıyo sanki yaa yediklerimden bile bazen tad alamıyorum
cilveden işveden anlamıyor değilim ama herkese laylaylom mavi boncuk dağıtamıyorum. Yapım bu! Dışardan sert duruyorum. Ancak kocam olursa cilveli olabilirim. Sevgi dolu bir insanım çünkü
bu kadar benzerlik olur :))
polar pijama, zaten bu kadar benzerlik olduğu için hepimiz bu konu(topic)dayız yaaaa! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…