30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bazen uzaklara gidip yeni bi süzen kurmak istiyorum 20li yaşların cahilliğine tanık olan insanları hayatımdan çıkramak istiyorum.

yada gideyim kütüphaneye kitap okuyayım kaybolayım sayfaların arasında

veyahutta bulabilsemde evlensem bak ozaman bunları düşünecek vaktim oluyormu

zaten bu feministliğim yüzünden evde kaldım cilveden işveden anlamıyorum diye pat küte bırakıldım ya:))

şimdide kalbim atmıyo sanki yaa yediklerimden bile bazen tad alamıyorum

ne demek kalbım atmıyo yaww

yaradan cılveyı bızlerın hamuruna katmış

sen ıstemedıgın ıcın yapamıyosundur bıraz ıste suslen puslen hepsını ben mı anlatayım canım

bazen uzaklara gitmeyi ben de istiyorum..ailemle kalıyorum ben de..gitsem başka bi şehre diye düşünüyorum sonra korkuyorum bu yaştan sonra zor diye vazgeçiyorum..korkağım itiraf ediyorum :)

ne demek kalbım atmıyo yaww

yaradan cılveyı bızlerın hamuruna katmış

sen ıstemedıgın ıcın yapamıyosundur bıraz ıste suslen puslen hepsını ben mı anlatayım canım

aynen öyle cilvenin dibine vurmayıda bilirimde işte bilinç altından gelen şeyler var. düzgün ol hanım hanımcık ol edepli dur vs gibi :))
edebimizle evde bekliyoz

aynen öyle cilvenin dibine vurmayıda bilirimde işte bilinç altından gelen şeyler var. düzgün ol hanım hanımcık ol edepli dur vs gibi :))
edebimizle evde bekliyoz

o zaman annene teyzelerin sunun bunun oglu var senınkıyle onu basgöz edelimmi demelerini bekleyeceksın

ya da nasıbını sen arayacaksın

ben artık başka şehre gitmeyi göze aldım. yeterince beni mutsuz etti iş yerindeki insanlar . yanıbaşnıdaki güzellikleri göremeyecek kadar bazen dünyan kararıyo. o zaman diyosun kaybedecek neyin var yürünmemiş yollardan yürümeyi dene diye. iste tayin olabilsem oda biraz sıkıntılı

aa sizin oyle bır sansınız var yenı okul yenı ınsanlar yenı sanslar

senın sevgılın yokmuydu mutsuz olmanı anlamadım

Babam anlar diye görüşemedik.
Gündüz 2 ye kadar kutlamayınca kıyameti koparttım.
Aradı 3-4 kez açmadım v.s v.s
Böyle bir garip hissettim kendimi.
Mesaj attı falan filan.
Biraz önce açtım şarkı dinletti. Öyle toparladım kendimi.

sevgiyi bir güne kısıtlamamayı öğren canım

benım odun kocam bana öğretti mesela

kendisi de okumuş cinsten

klasik kadın triplerini yaptım sonra da üzülen yine ben oldum desene :)

sevgiyi bir güne kısıtlamamayı öğren canım

benım odun kocam bana öğretti mesela

kendisi de okumuş cinsten

Evet canım öğrenmek lazım demekki.
Gerçi mesajları falan güzeldi.
Hatta geliyim dedi fakat babam varken olmazdı.
Senin kocan ne yaptı bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…