30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar çok yoruldum bugün. Ev taşıdık. Sizler nasılsiniz. Inşallah bu taraf daha iyi gelir. Artık yoruldum sürekli mücadele etmekten.

Redo
Kızlar çok yoruldum bugün. Ev taşıdık. Sizler nasılsiniz. Inşallah bu taraf daha iyi gelir. Artık yoruldum sürekli mücadele etmekten.
Redo hangi yere taşındın?

Hayırlı uğurlu olsun inş.
Tedbili mekanda ferahlık vardır derler canım herşeyde hayır vardır

Oraya mı taşındın. Bi dene canım inşalaj güzel olur
Evet canım. Anneme de söyledim. Bana hesap sormak . Nerde kaldın demek yok dedim. Giyime kuşama karşılmayacak. Başkasına beni anlatmayacaklar. Yok efendim öğretmen kız bilmem ne diye konu komşuya konusmayacak. Dedim. Zırt pırt nerde kaldın denirse olmaz dedim. Sonra bozuşuruz dedim.
Hayırlısı. İnşallah pişman olmam.

hem ücretsiz kalacaksın,hem de bana karışmasınlar vs diye sen şart koymuşsun, o evin kurallarına uyacak olan kişi sensin... umarım iyi olur ama borç alan emir alır unutma....

Anadoluya taşındım. Bilmiyorum memnun olur muyum. İnşallah pişman olmam. Hayırlısı.
Özelden yazayım. Daha iyi olur.
Tmm cnm yaz cnm denersin bir baktın olmuyor ev tutarsın çıkardın.
Ama tek yaşamın rahatlığını bulamaxsın bak. Beklentimi yüksek tutma.
Sen neden taşındın?
Yazdıysan ben kaçırdım?

Okula yakın mı ki sanki senin okul başka yerdeydi

hem ücretsiz kalacaksın,hem de bana karışmasınlar vs diye sen şart koymuşsun, o evin kurallarına uyacak olan kişi sensin... umarım iyi olur ama borç alan emir alır unutma....
Yok kuzum ne ucretsizi. Elektrik su doğal gaza katkı yapcam.mutfak masrafına da katkim olur. Zaten önceden de her geldigimde alıyordum biseyler. En azından kira vermiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…