- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.221
sana o kadar liste yapmıştım, macera olmayınca açmadı galiba
Redo hangi yere taşındın?Kızlar çok yoruldum bugün. Ev taşıdık. Sizler nasılsiniz. Inşallah bu taraf daha iyi gelir. Artık yoruldum sürekli mücadele etmekten.
kızım benim önerdiklerimin konusu farklı ama ödüllü ve sana katkı sağlayacak filmler, farklı seçeneklere açık ol her zamanKızım onlar hem dram yada duygusal :))
Ben macera kadınıyımmmm :))
Ben yatar yavrum çok yorgunum uyiyimde büyüyeyim :))
Anadoluya taşındım. Bilmiyorum memnun olur muyum. İnşallah pişman olmam. Hayırlısı.Redo
Redo hangi yere taşındın?
Hayırlı uğurlu olsun inş.
Tedbili mekanda ferahlık vardır derler canım herşeyde hayır vardır
Aslı merhaba. Napiyosn. Yoruldum iyice.herkese selam, geç kalktım, sonra dışarıdaydım arkadaşlarla.
Oraya mı taşındın. Bi dene canım inşalaj güzel olurAnadoluya taşındım. Bilmiyorum memnun olur muyum. İnşallah pişman olmam. Hayırlısı.
Özelden yazayım. Daha iyi olur.
Aslı merhaba. Napiyosn. Yoruldum iyice.
Evet canım. Anneme de söyledim. Bana hesap sormak . Nerde kaldın demek yok dedim. Giyime kuşama karşılmayacak. Başkasına beni anlatmayacaklar. Yok efendim öğretmen kız bilmem ne diye konu komşuya konusmayacak. Dedim. Zırt pırt nerde kaldın denirse olmaz dedim. Sonra bozuşuruz dedim.Oraya mı taşındın. Bi dene canım inşalaj güzel olur
Evet canım. Anneme de söyledim. Bana hesap sormak . Nerde kaldın demek yok dedim. Giyime kuşama karşılmayacak. Başkasına beni anlatmayacaklar. Yok efendim öğretmen kız bilmem ne diye konu komşuya konusmayacak. Dedim. Zırt pırt nerde kaldın denirse olmaz dedim. Sonra bozuşuruz dedim.
Hayırlısı. İnşallah pişman olmam.
Kızım izledik onlardan da herhaldekızım benim önerdiklerimin konusu farklı ama ödüllü ve sana katkı sağlayacak filmler, farklı seçeneklere açık ol her zaman
Kıs aslı ya sen çok alemsin güldürfün beni :))))hem ücretsiz kalacaksın,hem de bana karışmasınlar vs diye sen şart koymuşsun, o evin kurallarına uyacak olan kişi sensin... umarım iyi olur ama borç alan emir alır unutma....
Tmm cnm yaz cnm denersin bir baktın olmuyor ev tutarsın çıkardın.Anadoluya taşındım. Bilmiyorum memnun olur muyum. İnşallah pişman olmam. Hayırlısı.
Özelden yazayım. Daha iyi olur.
Kıs aslı ya sen çok alemsin güldürfün beni :))))
sana macera filmleriyle mutluluklar o zamanKızım izledik onlardan da herhalde
Hem canım macera istiyo belki ne biliyon :)
Yok kuzum ne ucretsizi. Elektrik su doğal gaza katkı yapcam.mutfak masrafına da katkim olur. Zaten önceden de her geldigimde alıyordum biseyler. En azından kira vermiycem.hem ücretsiz kalacaksın,hem de bana karışmasınlar vs diye sen şart koymuşsun, o evin kurallarına uyacak olan kişi sensin... umarım iyi olur ama borç alan emir alır unutma....
Aslı hayat güzeldir mi yoksa fil adam mı döyle bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?