- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.261
Bu hatunu çok beğeniyorum. Allah rahmet eylesin.avatarını beğendim
Ben soracaktım ki Turkuaz sormuş arkadaşını.İş ,güç ne olsun.
Hayat aynı değişiklik yok.
Arkadaşıma taziye ye gittim geldim, kızını sevdim ... Çok şeker bir kızı var gülücükler atar sevdirir kendini
selamlar hoşgeldiniz.yanlış seçimler ve yanlış ilişkiler yaptım.yapmasam bile böyle olabilirdi.yalnız ben kesinleştirdim durumumu.
Bende sabah ilk iş spor yaptım ayıldım.Günaydın canım. Nasılsın. Napiyorsun. Temizlik yaptım bugün. Yoruldum. Bu ayı da bitirmek üzereyiz...
Günaydın, hepinize iyi haftalar...Bu hatunu çok beğeniyorum. Allah rahmet eylesin.
Ben soracaktım ki Turkuaz sormuş arkadaşını.Allah yardımcısı olsun.
yanlış seçimler ve yanlış ilişkiler yaptım.yapmasam bile böyle olabilirdi.yalnız ben kesinleştirdim durumumu.
selamlar hoşgeldiniz.
bende senin gibi düşünüyorum.düşünüyorum arada olumsuzluğa kapılmaktan kendimi koruyamıyorum.dediğin gibi en azından bana yanlış seçim yaptığımı gösterdiler.
Mavilim, bugünlerde yazdıkların içimdekiler. İnan ben yazsam aynısını yazardım ya.İlkbahar, insan başkalarının acılarını üzüntülerini ve yalnızlıklarını bilince kendi halinden şikayet etmeye utanıyor.
Ben kendimi yalnız hisseder ve hiç mutlu olamadım derdim ama sonra kendi arkadaşlarımın sıkıntılarını dinliyorum.o yüzden yaşadığım kötü anıları bile ... vardır bunda da bir hayır diyorum ..
Karşılıklı seven kişilere imrenirim çok güzel hem dengini bulmak hem de sevgi ve saygı görmek. Bir gün istediğim gibi biri nasip olacak diyorum . Aklımda veya gönlümdeki olmasından yanaydı ama diyorum en doğrusunu Allah bilir.
Hoş geldin.elbette hayatta neler neler var.çoğunlukla kendime kızıyorum.boş yere vakit kaybettim diye.birde kendimi çok ezik hissettim zamanında.bu yanlış kişiler yüzünden.şimdi hayatımı topalamaya çalışıyorum.bayada yol katettim.aındım tazelendim.arada bu takılmalarda olmasa daha iyi olacak.
Mesleğin nedir? Çalışıyor musun?32 yaşındayım.
sakin bir yapım var.
2 kedim bir köpeğim var.
hayatımı temize çekmek istiyorum.
kriyerimi ilerletmek istiyorum.bu konuda uğraşıyorum.
yaşımdan dolayı anne olamak konusunda korkularım başladı.
Mesleğin nedir? Çalışıyor musun?
Anne olma arzusu hepimizin içinde... Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah.
İnşallah yakında anne olursun.halkla ilişkiler.2 yıllık bitirdim.sonra aöfden tamaladım.
imdide şarküteristtim. :-D çok ağrıma gidiyor.hiç kimseyi hiç bir işi küçümsemiyorum.yalnız gösterdiğim bir çaba var ortada.
anne olmayı hep istemişimdir.köpek ve kedilerimden snra daha çok istedim.
İnşallah yakında anne olursun.
Evet, maalesef bu ülkede bu işsizlik bu şartlar olduğu sürece ...
Amin insallah limon.redd umarım rahat olursun. hakkında hayırşısı olur
önce evlenecem.sonra ... çok uzak gibi gözüküyor.
Mavilim, bugünlerde yazdıkların içimdekiler. İnan ben yazsam aynısını yazardım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?