30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de çok mu sert konuştum diye düşünmüştüm aslında
Çok açık olmuş
Ben sana alınmam mesela ama sonuçta sanal ortam çok iyi tanımıyoruz birbirimizi. Bazen yüksek çıkış olabilir ki benim açık açık kendi fikrini söyledin diye yüksek çıkılada tahammülüm pek yoktur.

hayır red ile özelden bu konu hakkında çok konuştuk önceden, çekincesi çoktu, halen de soru işaretleri var, ablası olarak bana çok danışır o,ben de lafımı esirgemem,değil mi red

o zaman biraz daha değişir iş tabi, hakkında hayırlısı olsun.
Ev kiralasaydim cebimden 1200 1300 kesin çıkardı. Şimdi 500 civarı çıkar cebimden. Gerisi bana kalır. Hiç bisey vermeden orda kalsam içim rahat etmez zaten. Ben rahatsız olurum. Ekmek elden su gölden olmaz.

hayır red ile özelden bu konu hakkında çok konuştuk önceden, çekincesi çoktu, halen de soru işaretleri var, ablası olarak bana çok danışır o,ben de lafımı esirgemem,değil mi red
Ablam benim. Aslışım. Severim keratayı. :) Mantıklı yorumları oluyor. Güvenirim sözlerine.

Esmerden ses soluk yok..umudu iyice kestim. Amaan napayım kendi bilir. Zaten istanbulda kız çok. Elini sallasa ellisi. Biri gider diğeri gelir. Geçen sefer ki deneyimden sonra kimsenin peşinde koşamam. İsteyen çoktan gelir...

esmer hakkında da yorum yapacaktım ama bugünlük bu kadar sert mesaj yeter

Oraya mı taşındın. Bi dene canım inşalaj güzel olur
Kına güzeli )
selam nasılsın Limonata..

hem ücretsiz kalacaksın,hem de bana karışmasınlar vs diye sen şart koymuşsun, o evin kurallarına uyacak olan kişi sensin... umarım iyi olur ama borç alan emir alır unutma....

Ev de aile hükmü geçerli haklısın ama yine de insan belli yaşdan sonra kendine karışılmasından hoşlanmıyor.

Kına güzeli )
selam nasılsın Limonata..

Ev de aile hükmü geçerli haklısın ama yine de insan belli yaşdan sonra kendine karışılmasından hoşlanmıyor.
yorgunum kuzum ya ilk kez oynaım sayılır off bugünde düğün var bakalım. sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…