- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.241
Yok kuzum ne ucretsizi. Elektrik su doğal gaza katkı yapcam.mutfak masrafına da katkim olur. Zaten önceden de her geldigimde alıyordum biseyler. En azından kira vermiycem.
Çok açık olmuşben de çok mu sert konuştum diye düşünmüştüm aslında
Çok açık olmuş
Ben sana alınmam mesela ama sonuçta sanal ortam çok iyi tanımıyoruz birbirimizi. Bazen yüksek çıkış olabilir ki benim açık açık kendi fikrini söyledin diye yüksek çıkılada tahammülüm pek yoktur.
Sende macera izle bence onlarda sana çok şey katarsana macera filmleriyle mutluluklar o zaman
Ev kiralasaydim cebimden 1200 1300 kesin çıkardı. Şimdi 500 civarı çıkar cebimden. Gerisi bana kalır. Hiç bisey vermeden orda kalsam içim rahat etmez zaten. Ben rahatsız olurum. Ekmek elden su gölden olmaz.o zaman biraz daha değişir iş tabi, hakkında hayırlısı olsun.
Sende macera izle bence onlarda sana çok şey katar
Hemde ağlatmazzz
Ablam benim. Aslışım. Severim keratayı. :) Mantıklı yorumları oluyor. Güvenirim sözlerine.hayır red ile özelden bu konu hakkında çok konuştuk önceden, çekincesi çoktu, halen de soru işaretleri var, ablası olarak bana çok danışır o,ben de lafımı esirgemem,değil mi red
Ablam benim. Aslışım. Severim keratayı. :) Mantıklı yorumları oluyor. Güvenirim sözlerine.
Esmerden ses soluk yok..umudu iyice kestim. Amaan napayım kendi bilir. Zaten istanbulda kız çok. Elini sallasa ellisi. Biri gider diğeri gelir. Geçen sefer ki deneyimden sonra kimsenin peşinde koşamam. İsteyen çoktan gelir...
Bence yap yorum. Merak ettim yorumunu. Hem iyi gelir. :)esmer hakkında da yorum yapacaktım ama bugünlük bu kadar sert mesaj yeter
Hadi hadi iLeyip izleyip ağlıyonbana bakma sen, her türlü izlerim ben
Kızım aslı bugün formunda enerjikBence yap yorum. Merak ettim yorumunu. Hem iyi gelir. :)
Yüzmeden geldin duş aldım filme vakit kalmadıdondurma yiyorum,film izlemeyi düşünüyorum,filme karar vermedim daha.
Ondan korkmuyorum beaa. En kötü ihtimal beni forumdan kovar.Kızım aslı bugün formunda enerjik
Azarı yeme :)
Kına güzeliOraya mı taşındın. Bi dene canım inşalaj güzel olur
hem ücretsiz kalacaksın,hem de bana karışmasınlar vs diye sen şart koymuşsun, o evin kurallarına uyacak olan kişi sensin... umarım iyi olur ama borç alan emir alır unutma....
Günaydın canım. Nasılsın. Napiyorsun. Temizlik yaptım bugün. Yoruldum. Bu ayı da bitirmek üzereyiz...Günaydın kızlar, mutlu bayanlar.
Angel, Aslı, red., petunya, limon, prenses, ceren, turko , chal. , lily...
bu Ağustos da bitiyor ...
yorgunum kuzum ya ilk kez oynaım sayılır off bugünde düğün var bakalım. sen nasılsınKına güzeli)
selam nasılsın Limonata..
Ev de aile hükmü geçerli haklısın ama yine de insan belli yaşdan sonra kendine karışılmasından hoşlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?