- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.581
evdeyim canım ya. pek bişey yapmıyorum. sen napıyorsunselam canım iyilik benden sen ne alemdesin
allah kolaylık versin canım.bende araştırma yapıyorum. 5.sınıflarda başlayacak mı okula başlarlarsa ne yapacağımı bilmiyorum. bizde vop yoktu onla ilgili bi hazırlık yapayım dedim. müdür pzt sunum istedi farklı bi konuda ona da bakıyorum ve ben çalılmak istemiyorrumm
ne oldu kuzum gelişme mi var. umutsuz olma insanlar kaç ilişki yaşıyor neler neler oluyor sakin olkafam karıştı yine. eski mevzulara benzer şeyler yeniden başıma geliyor.eski şeyler olsun istemiyorum. bıktım artık. böyle olacağına hiç olmasın daha iyi. en azından kafam rahat olur.
bu sevgilisini unutamamış. laf sokuyor ama bu bile hoş değil. bana bişey yazmıyor. bunlar hala konuşuyorlar galiba.ne oldu kuzum gelişme mi var. umutsuz olma insanlar kaç ilişki yaşıyor neler neler oluyor sakin ol
belki genel ruh halidir. sen benim twetterdan paylaştıklarımı görsen:) çokta ciddiye alma derim. davranışlara bakbu sevgilisini unutamamış. laf sokuyor ama bu bile hoş değil. bana bişey yazmıyor. bunlar hala konuşuyorlar galiba.
belki genel ruh halidir. sen benim twetterdan paylaştıklarımı görsen:) çokta ciddiye alma derim. davranışlara bak
o yazmıyosa sen hiç yazma isteyen erkek yazar eder uğraşır yanibilmiyorum canım.ben güvenmiyorum erkeklere. bana bişey yazmıyor. yazmasını da beklemiyorum ne yalan söyleyim. o yazmayınca ben mi yazıcam. yine erkekleri pohpohluycam. yetti gari
Sadece 1 kez yazdı. Daha da yazmıyorum. Kendime yeni uğraşlar bulucam.o yazmıyosa sen hiç yazma isteyen erkek yazar eder uğraşır yani
kurslara yazılsan canım. biz arkadaşla yazıldık 15-20güne kadar başlayacak. ben yüzme bilmiyorum yüzme kursuna yazıldık.birde halk eğitime gideceğiz baklaım neler varsa. ben dikiş veya pastacılık istiyorumSadece 1 kez yazdı. Daha da yazmıyorum. Kendime yeni uğraşlar bulucam.
Merhaba canım. Iyi pazarlar. :)herkese merhaba,iyi pazarlar kızlar
Ben bohem tarzı da severim. İspanyol paça falan hoş duruyor.sana da iyi pazarlar. kızlar ya ben yeni kombinler tarzlar istiyorum önerileriniz neler acaba?
Spor salonuna yazılayım diyorum. Fotoğrafçılık resim ya da keman olabilir. Bilmiyorum bakalım.kurslara yazılsan canım. biz arkadaşla yazıldık 15-20güne kadar başlayacak. ben yüzme bilmiyorum yüzme kursuna yazıldık.birde halk eğitime gideceğiz baklaım neler varsa. ben dikiş veya pastacılık istiyorum
şu sıralar başvurular başlıyor geciktirme en azındanSpor salonuna yazılayım diyorum. Fotoğrafçılık resim ya da keman olabilir. Bilmiyorum bakalım.
Tamam canım. Hatirlattigin iyi oldu.şu sıralar başvurular başlıyor geciktirme en azından
canım sana bişi sorsam indiirmli kart almak istiyorum da öğretmen kartı için neler gerkiyor ve nasıl oluyor biliyo musun ?Tamam canım. Hatirlattigin iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?