30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende araştırma yapıyorum. 5.sınıflarda başlayacak mı okula başlarlarsa ne yapacağımı bilmiyorum. bizde vop yoktu onla ilgili bi hazırlık yapayım dedim. müdür pzt sunum istedi farklı bi konuda ona da bakıyorum ve ben çalılmak istemiyorrumm

allah kolaylık versin canım.

kafam karıştı yine. eski mevzulara benzer şeyler yeniden başıma geliyor. eski şeyler olsun istemiyorum. bıktım artık. böyle olacağına hiç olmasın daha iyi. en azından kafam rahat olur.

kafam karıştı yine. eski mevzulara benzer şeyler yeniden başıma geliyor. eski şeyler olsun istemiyorum. bıktım artık. böyle olacağına hiç olmasın daha iyi. en azından kafam rahat olur.
ne oldu kuzum gelişme mi var. umutsuz olma insanlar kaç ilişki yaşıyor neler neler oluyor sakin ol

belki genel ruh halidir. sen benim twetterdan paylaştıklarımı görsen:) çokta ciddiye alma derim. davranışlara bak

bilmiyorum canım. ben güvenmiyorum erkeklere. bana bişey yazmıyor. yazmasını da beklemiyorum ne yalan söyleyim. o yazmayınca ben mi yazıcam. yine erkekleri pohpohluycam. yetti gari

Son düzenleme:
bilmiyorum canım. ben güvenmiyorum erkeklere. bana bişey yazmıyor. yazmasını da beklemiyorum ne yalan söyleyim. o yazmayınca ben mi yazıcam. yine erkekleri pohpohluycam. yetti gari
o yazmıyosa sen hiç yazma isteyen erkek yazar eder uğraşır yani

Sadece 1 kez yazdı. Daha da yazmıyorum. Kendime yeni uğraşlar bulucam.
kurslara yazılsan canım. biz arkadaşla yazıldık 15-20güne kadar başlayacak. ben yüzme bilmiyorum yüzme kursuna yazıldık.birde halk eğitime gideceğiz baklaım neler varsa. ben dikiş veya pastacılık istiyorum

sana da iyi pazarlar. kızlar ya ben yeni kombinler tarzlar istiyorum önerileriniz neler acaba?

Spor salonuna yazılayım diyorum. Fotoğrafçılık resim ya da keman olabilir. Bilmiyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…