30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hayırlısı diyorum canım. içimde bi sıkıntı var o geçse iyi olacak işle ilgili değil bundan eminim ama hzursuzum. oo tatil hatunu her gün bi yerdesin : ) ilişkiye başlamaışsın ne alemdesiniz her şey yolunda mı

günaydın kızlar.. en iyisi kotasız kota nedense illa doluyor....

chal beni de götür..:) bu aralar ihtiyacım var

canım kolay değil yenı bır sehir,yenı bır okul,yenı bır hayat,yenı bır ortam yenı bır ev
bunlara alışman zaman alıcak öyle yada boyle.bu sebeple sıkıntı olması cok normal alıştıgın yerden bılmedıgın tamamen yabancı bır yere alışmaya calısacaksın.zaman sadece.

canım sorma yanı zaten ılıskıye başlayışımız bu sekılde oldu .ortak arkadaşlarımız kostaydı onlar aradıgında bıanda cıkıp yunana gıttık gıdış o gidiş oldu sonrasında ben karadenıze gıttım oda basıp geldı.bugun bozcaadaya gıdıyoruz.orada adını koyduk.ruya gbı resmen ya büyülenmiş gibiyim sımdıye kadar cok fırlama dıye ıstemıyordum ama emek harcadıgını gördükce doğru bır karar oldugunu düşünmeye başladım daha cok yenıyız bakalım dıyorum sadece. arkadaşlıgı superdı yaklaşık 1 hafta oldu adını koyalı yaşayıp görücez..

Kızlar günaydın. Herkese hayırlı bereketli cumalar dilerim. Bu aralar ben de hep yorgunum. Zihnim dolu falan fistan.

TurkuazCANIM sağ ol.
Artık geçmişi bıraktım. İnan bana.
Sağ ol canım inşallah mutlu oluruz hepimiz. Dua edelim hem kendimize hem de birbirimize...

Günaydın prenses

Dua her kapıyı açar derler. İnşallah kabul olacak dualarımız.

ALLAH FERAHA ÇIKARSIN HEPİMİZİ PRENSES...

redd sen turktelekomdan almıyormusun sanırım onun sınırsız olan rakamları daha uygun 50-60 civarı kalmış aklımda

1-asa altılısı(düz)
2-kılıç üçlüsü(ters)
3-tılsım onlusu(düz)
4-başrahip (ters)
5-savaş arabası(düz)
6-asa yedilisi(ters)
7-kupaların beşlisi(ters)

Dur özelden yazayım. Çok sevindim senin adına.kartını da yorumlayım.

1-asa altılısı(düz)
2-kılıç üçlüsü(ters)
3-tılsım onlusu(düz)
4-başrahip (ters)
5-savaş arabası(düz)
6-asa yedilisi(ters)
7-kupaların beşlisi(ters)
Burda ateş grubu bir adam ya da kadın var. Koç aslan ya da yay burcu biri bu. Zafer kazanmış gibi duruyor. Bunun kalp kırıklığı varmış ve geçiyor. Mutlu bir aile birliktelik görünüyor. Duygu ve mantık yönünden dengeli bir ilişki olacak. Biraz cesaret istiyor yalnız. Sen yinede dikkat et. Başta belki hayal kırıklığı gibi durabilir.fakat geçici birsey. Sonra herşey düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…