30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

limoşş bana özelden yaz bakim sen hangi kursa gidiyorsun
belki aynı yere gidiyoruzdu

herkese merhaba,iyi pazarlar kızlar

iyi pazarlar panpa
ben uykusuzum gece 3 kadar film izledim gözleri tamamen kapalı
güzel filmdi

ama hala kendime gelemedim bir çay içsemde kendime gelsem

iyi pazarlarrrrrrr

ben de çok beğenmiştim o filmi. film izlemeye ara verdim biraz, yakında yepyeni filmlerle karşınızda olacağım

moda dergilerini, sitelerini takip et, kendine yakın bulduğun tarzda giyinebilirsin. çevrende giyimi dikkatini olumlu manada çeken kişiler varsa o tarza yakınsın demektir,onları gözlemle işte
ya sevdiğim tarzlar var ama vücut tipime uygun olmuyor püff. bakalım bi kaç ay geçsin maddiyatı düzeltim güzel şeyler alasım var

biraz göbek sorunun vardı sanırım, karnını içine çekersin ne olacak ben de alacağım yeni ciciler ve güzel bir parfüm.
göbekten daha çok göğüs problemim var canım ve onu yok etmem mümkün diil. mesela yüksel bel giyip dar gömlek için sokup çok tatlı oluyorlar ama o tarz bana hiç yakışmıyor. püff bakalım az para bulayım yeni kombinasyonlar yapacağım :)

evet o tarz güzel duruyor. vücut tipine göre giyim tüyolarını internetten araştır.

evet o tarz güzel duruyor. vücut tipine göre giyim tüyolarını internetten araştır.
öle yapıcam işte vücuda göre giyinmek mesele . tarzım yok aslında spor klasik her şeyden alıyorum. en güzzeli eşofmanla takılmak ama o da vasat gösteriyr insanı :)

öle yapıcam işte vücuda göre giyinmek mesele . tarzım yok aslında spor klasik her şeyden alıyorum. en güzzeli eşofmanla takılmak ama o da vasat gösteriyr insanı :)

önemli olan yerine göre ve kendini iyi hissedebileceğin şekilde giyinmek, kendine yakıştırdıktan sonra gerisini çok da önemsememek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…