- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.601
limoşş bana özelden yaz bakim sen hangi kursa gidiyorsunkurslara yazılsan canım. biz arkadaşla yazıldık 15-20güne kadar başlayacak. ben yüzme bilmiyorum yüzme kursuna yazıldık.birde halk eğitime gideceğiz baklaım neler varsa. ben dikiş veya pastacılık istiyorum
herkese merhaba,iyi pazarlar kızlar
Onu almak için yerler var. Fotoğraf , okuldan belge bi de bir miktar para istiyolar. 20 ya da 50 tl idi sankicanım sana bişi sorsam indiirmli kart almak istiyorum da öğretmen kartı için neler gerkiyor ve nasıl oluyor biliyo musun ?
limoşş bana özelden yaz bakim sen hangi kursa gidiyorsun
belki aynı yere gidiyoruzdu
iyi pazarlar panpa
ben uykusuzum gece 3 kadar film izledim gözleri tamamen kapalı
güzel filmdi
ama hala kendime gelemedim bir çay içsemde kendime gelsem
iyi pazarlarrrrrrr
sana da iyi pazarlar. kızlar ya ben yeni kombinler tarzlar istiyorum önerileriniz neler acaba?[/QUOT
ya sevdiğim tarzlar var ama vücut tipime uygun olmuyor püff. bakalım bi kaç ay geçsin maddiyatı düzeltim güzel şeyler alasım varmoda dergilerini, sitelerini takip et, kendine yakın bulduğun tarzda giyinebilirsin. çevrende giyimi dikkatini olumlu manada çeken kişiler varsa o tarza yakınsın demektir,onları gözlemle işte
ya sevdiğim tarzlar var ama vücut tipime uygun olmuyor püff. bakalım bi kaç ay geçsin maddiyatı düzeltim güzel şeyler alasım var
göbekten daha çok göğüs problemim var canım ve onu yok etmem mümkün diil. mesela yüksel bel giyip dar gömlek için sokup çok tatlı oluyorlar ama o tarz bana hiç yakışmıyor. püff bakalım az para bulayım yeni kombinasyonlar yapacağım :)biraz göbek sorunun vardı sanırım, karnını içine çekersin ne olacakben de alacağım yeni ciciler ve güzel bir parfüm.
göbekten daha çok göğüs problemim var canım ve onu yok etmem mümkün diil. mesela yüksel bel giyip dar gömlek için sokup çok tatlı oluyorlar ama o tarz bana hiç yakışmıyor. püff bakalım az para bulayım yeni kombinasyonlar yapacağım :)
öle yapıcam işte vücuda göre giyinmek mesele . tarzım yok aslında spor klasik her şeyden alıyorum. en güzzeli eşofmanla takılmak ama o da vasat gösteriyr insanı :)evet o tarz güzel duruyor. vücut tipine göre giyim tüyolarını internetten araştır.
öle yapıcam işte vücuda göre giyinmek mesele . tarzım yok aslında spor klasik her şeyden alıyorum. en güzzeli eşofmanla takılmak ama o da vasat gösteriyr insanı :)
yANİ bu arada profil resmini değiştirrrr:)önemli olan yerine göre ve kendini iyi hissedebileceğin şekilde giyinmek, kendine yakıştırdıktan sonra gerisini çok da önemsememek lazım.
yANİ bu arada profil resmini değiştirrrr:)
şeker kız iyiydi :)ben de yeni profil resmi araştırıyordum, kalp kalbe karşıymış
aslıı sana terryli resimler buldum
evrene mesaj gönderiyorsunnn :)evet de gerçekte bir terry olmadan bu fotoğraflar ne derece doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?