30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Filooooo bakalım beğenecek misin yeni avatarımı

çok güzel olmuş şeker kız aslıcan nasılsın?

aynen ya korktum gece uyandım

selam limonata... Ben hiç duymuyorum ne güzel uyudum deliksiz

Simsekten odam aydınlandı. :)

her yerde var redcimm... bereket derler ne güzel D:

Gayet uyumuşum :)))

Merhaba Turkuaz nasılsın?

ay çok güzel bende dikiş ve aşçılık istiyorum ama genelde gündüzleri var iş çıkışları ve haftasonları yok

ay çok güzel bende dikiş ve aşçılık istiyorum ama genelde gündüzleri var iş çıkışları ve haftasonları yok

Sende evde netten tarif al yap Ceren. Çok zevkli oluyor. Ben arada sabah tarif alıp evde yapıyorum. çok rahatlatıyor.

Bir kere soğan çorbası denedim bizimkiler çok beğendi.

Birde mercimekli değişik bir çorba yaptım. göçmen çorbası gibi. 3 çeşit yemek yaptım. bir arkadaşını da davet et. kurs bulamıyorsan kendine meşgale

gençlik merkezlerinin kursları oluyor ben sonradan keşfettim bir araştır onlar hafta sonu oluyor

Selam kızlar. Nasılsınız.
Ya mesaj attım. Nasılsın diye. Iyilik şurdayim dedi. Beni sormadı. Bende Meşgulsün sanırım. Rahatsız ettim galiba dedim. Beyfendi de biraz meşguldüm. Rahatsız degilim dedi.
insan bi de beni sorar değil mi. Ya ne deyim ben buna şimdi. Sinirlendim iyice.

redd niye yazıyosun canım ya. o yazmadıkça yazma ne olur adam kendini bi halt sandı.

Yazdığıma pişman olmaya basladım. Hele bi cevap versin. Bende iyiyim Sağol sorduğun için diycem. Bi de buluşalım diyordu.
adam belki laf olsun diye söyledi çok fazla önem verme canım. gerçekten görüşmek isteyen ankarada görüşürdü biraz uzaklaş mümkünse bakma faceden falan

Bunların ikisi de anlaşmalı yazıyorlar. Ya ikisi birden yazıyor. Ya da ikisi birden yazmıyor. Bunlardan bi halt olmaz anlaşılan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…