- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.641
Günaydın Prenses...
Nasılsın?
Filooooo bakalım beğenecek misin yeni avatarımı
aynen ya korktum gece uyandım
Simsekten odam aydınlandı. :)
Gayet uyumuşum :)))
uykusuz keyifsizGünaydın Prenses...
Nasılsın?
Akşamları bende dua ederek rahatlıyorum ....
Rahat uyuyorum....
olur öyle şeyler aradakendi alıntımı almışım tebrikler bana
Evet, ne güzel yağdı.Selam şekerler tekrar. Akşamki bereket neydi öyle yaa. Uyutmadı. :)
ay çok güzel bende dikiş ve aşçılık istiyorum ama genelde gündüzleri var iş çıkışları ve haftasonları yokkurslara yazılsan canım. biz arkadaşla yazıldık 15-20güne kadar başlayacak. ben yüzme bilmiyorum yüzme kursuna yazıldık.birde halk eğitime gideceğiz baklaım neler varsa. ben dikiş veya pastacılık istiyorum
başladım canım. alışmaya çalışıyorum. daha öğrenciler gelmedi. bakalım nasıl olacak. merakla bekliyorumEvet, ne güzel yağdı.
Yeni okuluna başladın mı?
iyi olur inşallah.başladım canım. alışmaya çalışıyorum. daha öğrenciler gelmedi. bakalım nasıl olacak. merakla bekliyorum
ay çok güzel bende dikiş ve aşçılık istiyorum ama genelde gündüzleri var iş çıkışları ve haftasonları yok
redd niye yazıyosun canım ya. o yazmadıkça yazma ne olur adam kendini bi halt sandı.Selam kızlar. Nasılsınız.
Ya mesaj attım. Nasılsın diye. Iyilik şurdayim dedi. Beni sormadı. Bende Meşgulsün sanırım. Rahatsız ettim galiba dedim. Beyfendi de biraz meşguldüm. Rahatsız degilim dedi.
insan bi de beni sorar değil mi. Ya ne deyim ben buna şimdi. Sinirlendim iyice.
Yazdığıma pişman olmaya basladım. Hele bi cevap versin. Bende iyiyim Sağol sorduğun için diycem. Bi de buluşalım diyordu.redd niye yazıyosun canım ya. o yazmadıkça yazma ne olur adam kendini bi halt sandı.
adam belki laf olsun diye söyledi çok fazla önem verme canım. gerçekten görüşmek isteyen ankarada görüşürdü biraz uzaklaş mümkünse bakma faceden falanYazdığıma pişman olmaya basladım. Hele bi cevap versin. Bende iyiyim Sağol sorduğun için diycem. Bi de buluşalım diyordu.
Bu ikinci söyleyişiydi. Neyse ya. Hiç sevmem böyle cibiliyetsiz bencil insan.adam belki laf olsun diye söyledi çok fazla önem verme canım. gerçekten görüşmek isteyen ankarada görüşürdü biraz uzaklaş mümkünse bakma faceden falan
isteyen gelir redd istemeyen de gelmez boşver yen okul yeni ortem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?