- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.261
rehberlik araştırma merkezi bize planı yollaması gereken yerram ne bilmiyorum, kolay gelsin, halledersin.
Eski sayfalardan yorum yapan arkadaşlardan seçme yaptım...Günaydınlar herkese
geçmiş olsun canım stres tüm hastalıkların başı zaten
geçen sene mezun oldumm lisans olarak ilk kez bu sene gircem ama hiç bi fikrim yok sınavla alakalı bide alandan da girmeyi düşünüyorum bu boş halimle
hiç hazırlanmadım daha önce
Geçmişden rastgele seçtimmerhaba angelheart. nasılsın.
Mrb taze gelin iyiyiz sen nasılsın
benim de çok sevdiğim bir şarkıdır. Sandık Lekesi.. teşekkürler filozof.ilk gençlik yıllarımızın şarkısı
yoruldum kızlar
merhaba tuğçem nasılsın yolundamı herşey .. öpüyorum
tünaydınnnnnnnn herkese mutlu günlerrr
Filozofum artık dua etmekten ve umut etmekten başka çare yok
pozitif olmak lazım.. evrene gönderme... 1-2..1-2 ses deneme... ey dünyalı eş adayı her nerde isen en yakınama gel... bir tesadüf olsun.. sençık karşıma... gülümse kaderim
gunaydın kızlar..
lımon üzüldüm ama demekki hayırlısı değilmiş senin için
turkuazım keşke müdürüne söyleseydın.
lily ve kötü kedi serafettin umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bır ev bulursunuz.
ceren aynı durumdayım ama calışmak zorundayız malesef.
Lilycim bu mantıktan asla uzaklaşma.
inan mutlu evlilik yapabilmenin sırrı kendinden ve karakteriden ödün vermeden seni kabullenebilecek bir erkek ile hayatını birleştirebilmekten geçiyor.
Spersin, aynen devam! Bırak onlar ne derlerse desinler. O sana " zor bulursun" diyenler kendileri de öyle saygısız insanlar ile çevrelenmişler ki senin de umudunu kırmak istiyorlar. Ve evet, böylesi olacağına bekar kal daha iyi. Bak ben evlendim de ne oldu, yürümedi, bitti!
Ondan 5 yaş büyük olsam da üstün olduğum bir çok konu var, oda bunun farkında aslında.. Eğer ailesine açılma zamanı geldiğinde beni gerçekten seviyorsa arkamda durabilirse bu iş olur. Bu saatten sonra aileler ile sorun yaşamak istemiyorum. Bunu ona da söylemiştim. Artık istenmeyen gelin olmak istemiyorum. Eğer beni istemez ise ben onları hiç istemem ! Kimseye kendimi zorla sevdirmeye çalışamam zira eskiden bunu denedim, nikahıma gelmeye bile tenezzül etmeyen k. valideye kraliçe muamelesi yaptım ama yok kıymet bilmiyorlar. Sanıyorlar ki sen saygılı olunca değerin düşüyor, diyorlar ki demek ki bu kız saygıyı haketmiyor, nikahına gelmememi sorun etmediğine göre..
Demedi ki kadın" bu kız ne kadar da yüce gönüllü,iyi aileden gelen düzgün bi kızmış". Çünkü annem hep bana" sen iyi ol kızım sen saygılı ol, k valdeni üzme oda yaşlı kadın vs. vs." böyle yönlendirdi beni.
Abimin eşi yengem bile "şero iyi idare ediyor o kadını, ben olsam nikahıma gelmeyen k valdeyi evime bile sokmam" demişti. Düşün
Demem o ki onlar değer verirlerse verirler, yoksa sen kendini paralasan da hiçbirşey değişmiyor.
İşte herkes kendi açısından akıl vermeye çalışıyor ama onlara göre kadın hep susup oturmalı - sen kvalidene eşinin annesi olduğu için saygı duymuşsun ama o kişi bunları anlayamamış ben de saygı konusunda çok hassas olduğum için kimseyi beğenemiyorum
evliliğin temel taşlarından biri eksikse zaten o evlilikten ne hayır gelir ki - bir arkadaş aradığın saygıyı bulamazsın diyor bu da bana insanların özsaygılarını bile yitirdikleri gerçeğini yüzüme vuruyor sanırım - ayrıca beni desteklediğin, fikirlerime değer verdiğin için teşekkür ederim. Toplumda kendini ve ne istediğini bilen bir kadın olmak çok yanlış anlaşılıyor erkek ben buyum dediğinde kadın kabul etmeli ama kadın erkeğe göre şekillenmeli deniyor yani bir kadın olarak düşünme hakkın yokmuş gibi bir durum söz konusu...
Evlilik konusunda hiç acelem yok nasipte varsa olur, olmazsa da dünyanın sonu değil Rabbim bana belki başka yazılar yazmıştır diyorum. Zaten şu an yüksek lisans düşünüyorum evli ve çocuklu olsam gerçekleştirmesi zor bir istek- ama şu an beni bağlayan birşey olmadığından inşallah hayallerime kavuşurum diyorum
Aynen öyle demek istedim Cerenciğim - Rabbim bize tercih hakkı sunmuş, tabii kendisinin ilmi sonsuz olduğundan bizim kimi seçeceğimizi de ezelden zaten bilmekte...
sigaralı gif'i benle bombacıya nispet için mi koydun yoksa
selam,iyi akşamlar mavili sultan.
çalışıyorumühüh hastayım hem de reglim ühüh
Hayır, ruh halimi anlattığı için koydum.sigaralı gif'i benle bombacıya nispet için mi koydun yoksa
ben de biliyorum bu şarkıyı,ne zamandır dinlememiştim
Hoş geldiniz.merhaba hanımlar :)
İyi yapmışsın. Bazen ben de yapmak istiyorum. Sonra acaba SIKIYOR MUYUM? deyip vazgeçiyorum.Evet canlar eskilerden dostlara selam olsun
Sayfamız azıcık hareketlensin... şenlensin....
Bu hatun bana göre bir hayli kilolu. Bir de benim göbek bölgem alsa da yüzüm zayıf! Verince hemen yüzden veriyorum. Sorunumdur bu benim.selam güzeller, bende buralardayım
fazla okuyamadım yazdıklarınızı. Lily gelmiş sanırım hoşgeldin Lily
prenses o resmi ben çok beğendim. hatun hafif kilolu ama çok hoş, masum bir güzelliği var.. tıpkı sen desem
evet bence de Audry Hepburn güzel bir hatun. aynı zamanda zarif.prenses , ama avatardaki resim daha güzel . audry hepburn işte ondan olan
İyiym asli. Tv de bisey yok. Net yavas. Uykum geldi. :)
Benim de şu anda ağrıyor.herkese iyi akşamlar, yorgunum, başım ağrıyor. sizler ne yapıyorsunuz.
Canım üzüldüm üzgün olduğun için. Rabbim yardımcın olsun. Allah yolunu açık etsin. Allah kalbine huzur versin inşallah.Günaydın kızlar
İşle ilgili olarak malesef devam etme kararı aldım.
Neden bilmiyorum ama içime sinmiyor burası bir türlü. Beni iğreti eden şey çok. Sorunlar da düZelicek dendi ama sanmam düzeleceğini.
Bakalım zaman ne göstericek. Allah ım inş hayırlı şekilde bana hayırlı bir iş kapısı açar da burdan kurtulurum bir anda.
Aşırı yorgunum yani yorgunluğumu uykusuzluğumu atamıyorum bir türlü.
Birde bayram var Allah dan da evde uyuma fırsatım olucak.
İnanır mısınız evimi bile yorgun ve yoğunlukdan düzgün sadece böyle tatillerde temizliyebiliyorum.
Ne tuhaf ya hayat sevinemiyorum hiç bayram vs diye. Görüyorum ki hayatımda bayramlarında bir önemi kalmamış. Yalnızlığım içimi öyle basıyorki bu zor zamanlarda anlatamam.
Bayram da türbeye gideceğim nasipse. Belki ruhuma iyi gelir.
Allah gerçekten kimseyi bu kadar yalnız ve kimsesiz koymasında hissettirmesinde.
Annemi o kadar çok özledim ki anlatamam. Onunla geçireceğim bir güne canımı feda edebilirim.
Sizlere içimi dökmek istedim sadece.
Hepinizi öpüyorum aslı ceren maviş filo petu .... Limoş seni öpmicem sen gripsin.
selamlar güzell kızllarrrrrrr
özledim sizleri bir selam vereyim dedimherkese iyi akşamlar.
hoşgeldin beyza nerelerdesin.
nasılsın.
sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?