30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydınlar herkese
Eski sayfalardan yorum yapan arkadaşlardan seçme yaptım...
Napıyorsunuz :)

Selam... Sende bir zamanlar bizimleymişin az kalmışın ... Napıyorsun Alone

merhaba angelheart. nasılsın.
Geçmişden rastgele seçtim

Mrb taze gelin iyiyiz sen nasılsın

Merhaba Okyanus ...

Sende eskilerdensin... Az kalmışsın sitede şimdi nerelerdesin...

benim de çok sevdiğim bir şarkıdır. Sandık Lekesi.. teşekkürler filozof. ilk gençlik yıllarımızın şarkısı

yoruldum kızlar

Eski sayfalar... Geçmiş zaman
merhaba tuğçem nasılsın yolundamı herşey .. öpüyorum

tünaydınnnnnnnn herkese mutlu günlerrr

sigaralı gif'i benle bombacıya nispet için mi koydun yoksa

selam,iyi akşamlar mavili sultan.

çalışıyorum ühüh hastayım hem de reglim ühüh
:):):)

sigaralı gif'i benle bombacıya nispet için mi koydun yoksa
Hayır, ruh halimi anlattığı için koydum.

ben de biliyorum bu şarkıyı,ne zamandır dinlememiştim

merhaba hanımlar :)
Hoş geldiniz.
Evet canlar eskilerden dostlara selam olsun

Sayfamız azıcık hareketlensin... şenlensin....
İyi yapmışsın. Bazen ben de yapmak istiyorum. Sonra acaba SIKIYOR MUYUM? deyip vazgeçiyorum. Çünkü sağdan soldan milleti toplamaya çalışıyorum ya genelde...

selam güzeller, bende buralardayım
fazla okuyamadım yazdıklarınızı. Lily gelmiş sanırım hoşgeldin Lily

prenses o resmi ben çok beğendim. hatun hafif kilolu ama çok hoş, masum bir güzelliği var.. tıpkı sen desem

Bu hatun bana göre bir hayli kilolu. Bir de benim göbek bölgem alsa da yüzüm zayıf! Verince hemen yüzden veriyorum. Sorunumdur bu benim.

Sağ ol.

prenses , ama avatardaki resim daha güzel . audry hepburn işte ondan olan
evet bence de Audry Hepburn güzel bir hatun. aynı zamanda zarif. Allah rahmet eylesin.

merhaba :) şimdi bitti işim.. cidden yoruldum ben bu gün.. tüm gündür bilgisayarın başındayım.. gözlükleirmle resmen bütünleştüm.. çıkarınca net göremiyorum bile :)

Günaydın kızlar
İşle ilgili olarak malesef devam etme kararı aldım.
Neden bilmiyorum ama içime sinmiyor burası bir türlü. Beni iğreti eden şey çok. Sorunlar da düZelicek dendi ama sanmam düzeleceğini.
Bakalım zaman ne göstericek. Allah ım inş hayırlı şekilde bana hayırlı bir iş kapısı açar da burdan kurtulurum bir anda.
Aşırı yorgunum yani yorgunluğumu uykusuzluğumu atamıyorum bir türlü.
Birde bayram var Allah dan da evde uyuma fırsatım olucak.
İnanır mısınız evimi bile yorgun ve yoğunlukdan düzgün sadece böyle tatillerde temizliyebiliyorum.
Ne tuhaf ya hayat sevinemiyorum hiç bayram vs diye. Görüyorum ki hayatımda bayramlarında bir önemi kalmamış. Yalnızlığım içimi öyle basıyorki bu zor zamanlarda anlatamam.
Bayram da türbeye gideceğim nasipse. Belki ruhuma iyi gelir.
Allah gerçekten kimseyi bu kadar yalnız ve kimsesiz koymasında hissettirmesinde.
Annemi o kadar çok özledim ki anlatamam. Onunla geçireceğim bir güne canımı feda edebilirim.
Sizlere içimi dökmek istedim sadece.
Hepinizi öpüyorum aslı ceren maviş filo petu .... Limoş seni öpmicem sen gripsin.

Canım üzüldüm üzgün olduğun için. Rabbim yardımcın olsun. Allah yolunu açık etsin. Allah kalbine huzur versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…