- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.241
Canım ben hafta sonu girmiyorum ya.Selam kızlar nerdesiniz
Aslı limon redo filo petu maviş ....
Kızlar herkeslere ne oldu topik dağılmış yaaaa
Redd, geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin?Kızlar bu aralar bütün terslikler beni buluyor. Bu son olur inşallah. Kulağım da iltihap varmış. Çok ağrıyor. Doktora gittim ilaç verdi. Gece uyandım ağrısından. Bu aralar nazar mı var üzerimde. Bi tersliktir gidiyor. Geçer en kısa zamanda.
Siz napıyorsunuz. Var mı bi değişiklik
Her anımız imtihan RED.yıllardır imtihandayım galiba. :) Allah başka zor imtihanlar vermesin.
Dua ettim canım, Rabbim feraha çıkartsın inşallah.Günaydın herkese
Hayırlı güzel bir hafta olsun inş.
Öpüldünüz
Filo petunceren maviş aslı limon ismi aklıma gelmeyen Arkaadaşlarım bana çok dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Hayırlara ferahlara çıkayım inş en kısa zamanda
Aslında Mahmut TUNCER söylüyor...ilginç bi şarkıymışP
iyilik canım hasta oldum haftasonu yağmur yiyince biliyorum bu şarkının tüm versiyonlrını :) sen nasılsınAslında Mahmut TUNCER söylüyor...
Nasılsın Limoncuğum?
Hafta sonu yoğundu. Şimdi de akşam oldu kafam şişti. Mesai bitse de eve gitsek modundayım.iyilik canım hasta oldum haftasonu yağmur yiyince biliyorum bu şarkının tüm versiyonlrını :) sen nasılsın
az kaldı canım sabret bakalım:) oy çok eğlencelidir o halaylarHafta sonu yoğundu. Şimdi de akşam oldu kafam şişti. Mesai bitse de eve gitsek modundayım.Biz (kuzenlerim kardeşim ben) çok severiz bu şarkıyı, ara ara açar halay çekeriz. :) Altın Dişli Hayriye günleri yaparız. :)
Bizim ofiste cam var pencere yok. Havasızlıktan da başım ağrıyor gibi.az kaldı canım sabret bakalım:) oy çok eğlencelidir o halaylar
Herkese merhaba... Canım ben hafta sonu girmiyorum ya.
Redd, geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin?
Her anımız imtihan RED.
Dua ettim canım, Rabbim feraha çıkartsın inşallah.Hayırlısıyla...
Günaydın herkese
Hayırlı güzel bir hafta olsun inş.
Öpüldünüz
Filo petunceren maviş aslı limon ismi aklıma gelmeyen Arkaadaşlarım bana çok dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Hayırlara ferahlara çıkayım inş en kısa zamanda
Gönül ferahlıkları olsun Turkuaz..
Günaydın kızlar.. herkese selamlar...
limon, prenses, aslı, ceren, Angel, red.. hayırlı ve güzel haftalar olsun hepinize
çalışıyorumbugün yorgunum, film izlemeyeceğim, sizler ne yapıyorsunuz, sesiniz çıkmıyor
çalışıyorumühüh hastayım hem de reglim ühüh
plan hazırlıyorum canım. salak ram geç yayınladı ben sıkıştım. bitse rahatlıcem.geçmiş olsun, ne çalışıyorsun.
plan hazırlıyorum canım. salak ram geç yayınladı ben sıkıştım. bitse rahatlıcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?