- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.221
Vallahi ben bazdn iii brazen kötüTurko evfe diilim telden de çok vaktim olmadı. Ne alemdesin
Vallahi ben bazdn iii brazen kötü
İş konusunda aklım tabiki bakalım hayırlısı isle gömşüme gore bird iş bulurum ins.
Sen nerdesin sesin çıkmıyor
geçmiş olsun canımKızlar bu aralar bütün terslikler beni buluyor. Bu son olur inşallah. Kulağım da iltihap varmış. Çok ağrıyor. Doktora gittim ilaç verdi. Gece uyandım ağrısından. Bu aralar nazar mı var üzerimde. Bi tersliktir gidiyor. Geçer en kısa zamanda.
Siz napıyorsunuz. Var mı bi değişiklik
sağol canım. nasıl oldu anlamadım. bi anda başladı.geçmiş olsun canım
öyle düşünme canım ..Allah sevdiği kulunu imtihan edermişderler.. geçmiş olsunKızlar bu aralar bütün terslikler beni buluyor. Bu son olur inşallah. Kulağım da iltihap varmış. Çok ağrıyor. Doktora gittim ilaç verdi. Gece uyandım ağrısından. Bu aralar nazar mı var üzerimde. Bi tersliktir gidiyor. Geçer en kısa zamanda.
Siz napıyorsunuz. Var mı bi değişiklik
yıllardır imtihandayım galiba. :) Allah başka zor imtihanlar vermesin.öyle düşünme canım ..Allah sevdiği kulunu imtihan edermişderler.. geçmiş olsun
geçmiş olsun canım hiç kimse yazmamış bende hsta olmak üzereyimherkese iyi akşamlar. hava bildiğim kadarıyla ülke genelinde soğuk. ben de hala tam iyileşemedim. geçmiş olsun redd.
geçmiş olsun canım hiç kimse yazmamış bende hsta olmak üzereyim
http://onedio.com/haber/kitaptan-uyarlanan-en-iyi-30-ask-filmi-375430 şu filmlere bakmak lazım
biz ıslandık canım çok pis 2-3 kere :) sağolasınsana da şimdiden geçmiş olsun o zamanhava değişiminden herkes hasta şu sıra...
hepimiz sınavdayız canım şükür bugünümğzeyıllardır imtihandayım galiba. :) Allah başka zor imtihanlar vermesin.
Günaydın herkese
Hayırlı güzel bir hafta olsun inş.
Öpüldünüz
Filo petunceren maviş aslı limon ismi aklıma gelmeyen Arkaadaşlarım bana çok dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Hayırlara ferahlara çıkayım inş en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?