- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.681
Teşekkür ederim prenses sen nasılsın..Hoş geldin CERENKAR nasılsın?
Evet konu sahibesi gidince gariban kaldık sanki.. hala tayin olayım netleşmedi bende ara yerdeyim işe döndüm dün haftaya yine izin alacağım babam ameliyat olacak.. inşallah sıkıntısız atlatır.Ceren cAnım merhaba
Nasılsın görüşmeyeli? Senin nasıp gidiyor hayat?
Görev değişikliğin ve ailenin yanına gitme durumun ne oldu? Yüksek lisansın ne oldu?
Canım valla sıkıcı bir bayram geçirdim. İşden dolayıda keyfim de pek yok. İşe gitmek istemiyorum hiç ama mecburiyet malesef.
İnş hepimiz ferahlara çıkarız. Gönlümüzün istedikleri hayırlısı ile nasip olur. Keşke aynı şehirde olsak gerçekten iyi olurdu.
Ama şöyle bişeyde var daha aynı şehirde olduğumuzu bildiğim filo limon beyza ile görüşemedik :)) demekki aynı şehirde de olsak nasip değilse olmuyor. Sağlık olsun.
Buralar zaten boş. Kimse yazmıyor. Gelen kişi de pek az.
Özetle konu sahibemiz gitti ve bizde bittik zamanla :)) hayırlısı.
merhaba sizi tanımıyorum sanki.. tanıtır mısnız bahsettinizse kusura bakmayın ben bir süredir uğrayamadımchale whatshapta yazdım snra knuşuruz demişti. ama iyi galiba sosyal paylaşım siteleri sağolsun :)
ceren özelden yazayım canımmerhaba sizi tanımıyorum sanki.. tanıtır mısnız bahsettinizse kusura bakmayın ben bir süredir uğrayamadım
Ceren, iyiyim Allah'a şükür, aynı be ya :)))Teşekkür ederim prenses sen nasılsın..
turkuaz hocaların egosu biraz yüksektir ama sen söz söylerken üstüme alınıyorumMerhaba
Cerencim Allah kolaylık versin. Belirsizlik insanın canını sıkıyor hemde çok.
Babana da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inş.
Valla iyiki özel sektörde değilsin cnm. Yine de devlet iyidir bundan bin kat. Bizim çalışma sistemimizi görsen şükredersin.
Özel de garantin yok, iş konusunda da her kafadan bir ses çıkıyor ,insanlar bir kişiden 3 kişinin işini istiyor.
Yani devlettesin en azından boşver gerisini. Hayırlısı ile zamanı geldiğinde sende illaki yeni yere gideceksin.
Yüksek lisans olayına çok üzüldüm. Bende başladım ama daha başlayamadan sanırım yapmayacağım. Hocalar bir tuhaf ya. Ego nasıl insanı kör ediyor böyle.
Filo cnm ben yazamadım iş yoğunlupundan. İşimin sorunlu olduğunu herkes biliyor. Ama okudum otobüsde vs. Yazılanları.
Senin insanları çağırdığını da biliyorum. Çok sağol.
Tabiki yazmayana ne diyebiliriz.
Herkes iyi olsunda yazmasada olur.
Ama sizleri tanımış olmakdan çok çok mutluyum gerçekten. En azından içimizi döküp anlatabiliyoruz.
redim nası gidiyo hauatSelam şekerler nasılsınız.
Canım herkes kendini bilir.turkuaz hocaların egosu biraz yüksektir ama sen söz söylerken üstüme alınıyorum
Fena değil cnm. Senin nasıl gidiyorredim nası gidiyo hauat
Selam şekerler nasılsınız.
merhaba canım ben uzun zaman giremedim.. inşallah hayatında feraha çıkarsın.. bayramın nasıl geçti.. keşke aynı şehirlerde olsakta böyle daraldığımızda birbirimizi serinletebilsek.. iyi ki burası var..
evet gereksiz bir ego bende hissediyorum bazen.. genellememek gerek ama .. Aslında ben pratikte işe yarayacağını düşünmüştüm ama görünen öyle olmayacak.. ondan hevesim kalmadı.. başka bir sıkntıda ben erken bitsin diye fazla ders aldım ve geçtim şimdi de o derslerin sayılmayacağını söylediler yönetmeliğe bakıyorum böyle birşey yok.. iş gel git gidip görüşemedim de.. bu gibi sebebler soğuttu beni .. aman sağlık olsun da gerisi olur.Merhaba
Valla iyiki özel sektörde değilsin cnm. Yine de devlet iyidir bundan bin kat. Bizim çalışma sistemimizi görsen şükredersin.
Özel de garantin yok, iş konusunda da her kafadan bir ses çıkıyor ,insanlar bir kişiden 3 kişinin işini istiyor.
Yani devlettesin en azından boşver gerisini. Hayırlısı ile zamanı geldiğinde sende illaki yeni yere gideceksin.
Yüksek lisans olayına çok üzüldüm. Bende başladım ama daha başlayamadan sanırım yapmayacağım. Hocalar bir tuhaf ya. Ego nasıl insanı kör ediyor böyle.
Filo cnm ben yazamadım iş yoğunlupundan. İşimin sorunlu olduğunu herkes biliyor. Ama okudum otobüsde vs. Yazılanları.
Ama sizleri tanımış olmakdan çok çok mutluyum gerçekten. En azından içimizi döküp anlatabiliyoruz.
teşekkürler canım memlekette pek nete takılmaya zaman olmuyor.. sen nasılsın var mı değişikliknasılsın ceren, sen de ne zamandır yoktun.
şFena değil cnm. Senin nasıl gidiyor
Tukuaz biliyorum işlerin SIKINTILI dua ediyorum ara ara. Rabbim yardımcın olsun.Merhaba
İyiyim aslıcım sen nasılsın. Yeni ortama alışmaya çalışıyorum. Dışarı çıkıyorum. Arada bakıyorum. Sen napıyorsun. Yeni bişeyler var mıselam red, nasılsın, ne zamandır uğramıyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?