30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet konu sahibesi gidince gariban kaldık sanki.. hala tayin olayım netleşmedi bende ara yerdeyim işe döndüm dün haftaya yine izin alacağım babam ameliyat olacak.. inşallah sıkıntısız atlatır.
yüksek lisans karmaşık hep engel çıkarıyorlar hevesim kalmadı burda olduğum kadar devam ederim tayin çıkarsa bırakırım diyorum..
kısaca belirsizlikleri beklemekle geçiyor hayatım..
ama çok şükür sağlığım yerinde ve güzel şeylerde var..

Merhaba

Cerencim Allah kolaylık versin. Belirsizlik insanın canını sıkıyor hemde çok.
Babana da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inş.
Valla iyiki özel sektörde değilsin cnm. Yine de devlet iyidir bundan bin kat. Bizim çalışma sistemimizi görsen şükredersin.
Özel de garantin yok, iş konusunda da her kafadan bir ses çıkıyor ,insanlar bir kişiden 3 kişinin işini istiyor.
Yani devlettesin en azından boşver gerisini. Hayırlısı ile zamanı geldiğinde sende illaki yeni yere gideceksin.
Yüksek lisans olayına çok üzüldüm. Bende başladım ama daha başlayamadan sanırım yapmayacağım. Hocalar bir tuhaf ya. Ego nasıl insanı kör ediyor böyle.

Filo cnm ben yazamadım iş yoğunlupundan. İşimin sorunlu olduğunu herkes biliyor. Ama okudum otobüsde vs. Yazılanları.
Senin insanları çağırdığını da biliyorum. Çok sağol.
Tabiki yazmayana ne diyebiliriz.
Herkes iyi olsunda yazmasada olur.
Ama sizleri tanımış olmakdan çok çok mutluyum gerçekten. En azından içimizi döküp anlatabiliyoruz.

turkuaz hocaların egosu biraz yüksektir ama sen söz söylerken üstüme alınıyorum

evet gereksiz bir ego bende hissediyorum bazen.. genellememek gerek ama .. Aslında ben pratikte işe yarayacağını düşünmüştüm ama görünen öyle olmayacak.. ondan hevesim kalmadı.. başka bir sıkntıda ben erken bitsin diye fazla ders aldım ve geçtim şimdi de o derslerin sayılmayacağını söylediler yönetmeliğe bakıyorum böyle birşey yok.. iş gel git gidip görüşemedim de.. bu gibi sebebler soğuttu beni .. aman sağlık olsun da gerisi olur.

Tukuaz biliyorum işlerin SIKINTILI dua ediyorum ara ara. Rabbim yardımcın olsun.

Beni anlamış olmana sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…