30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım vücudum ağrıyo tutuldu biraz dünde temizlik bugünde öle bünyem alışkın diil:)

hadi çalış bende az soru çözeyim :)

merhaba canım ben uzun zaman giremedim.. inşallah hayatında feraha çıkarsın.. bayramın nasıl geçti.. keşke aynı şehirlerde olsakta böyle daraldığımızda birbirimizi serinletebilsek.. iyi ki burası var..

Amin inşallah mavilim sen nasılsın bayram nasıldı

Ceren cAnım merhaba
Nasılsın görüşmeyeli? Senin nasıp gidiyor hayat?
Görev değişikliğin ve ailenin yanına gitme durumun ne oldu? Yüksek lisansın ne oldu?

Canım valla sıkıcı bir bayram geçirdim. İşden dolayıda keyfim de pek yok. İşe gitmek istemiyorum hiç ama mecburiyet malesef.
İnş hepimiz ferahlara çıkarız. Gönlümüzün istedikleri hayırlısı ile nasip olur. Keşke aynı şehirde olsak gerçekten iyi olurdu.
Ama şöyle bişeyde var daha aynı şehirde olduğumuzu bildiğim filo limon beyza ile görüşemedik :)) demekki aynı şehirde de olsak nasip değilse olmuyor. Sağlık olsun.

Buralar zaten boş. Kimse yazmıyor. Gelen kişi de pek az.
Özetle konu sahibemiz gitti ve bizde bittik zamanla :)) hayırlısı.

Aslında ben çok çırpındım. Sağdan soldan adam topladım. Bir dönem sen de yoktun belki bilmezsin kızlar bilir.
Fakat kimseye zorla yazdıramayız. Az öz de olsa yazıyoruz.
Bence böylesi de güzel.

Challenger ne yaptı acaba? Görüşen var mı? Birtakım sorunları vardı.

chale whatshapta yazdım snra knuşuruz demişti. ama iyi galiba sosyal paylaşım siteleri sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…