- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.661
heee anladım şimdi sen hamladın.canım vücudum ağrıyo tutuldu biraz dünde temizlik bugünde öle bünyem alışkın diil:)
hadi çalış bende az soru çözeyim :)
aynen ya feci hamım kımıldayamadım soru fln da çözemdimheee anladım şimdi sen hamladın.
yavrum 2-3 haftaya o kadar alışıcaksın ki sen bile şaşıracaksın.
sakın bırakma devam et emi.
Beceriksizim. Makyaj bile yapamam doğru düzgün. O yüzden ilgim de yok fikrim de...http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makyaj-yarismasi-olsun-ister-misiniz.761186/
fikrinizi almak isteriz.. tık tık.
bende yapamam boşver en güzeli naturellikMerhaba arkadaşlar, mavilim yeşilim nerelerde sahi?
Beceriksizim. Makyaj bile yapamam doğru düzgün. O yüzden ilgim de yok fikrim de...
geziyoo :) kendi anlatır gelince sosyal paylaşımda gördümMerhaba arkadaşlar, mavilim yeşilim nerelerde sahi?
Beceriksizim. Makyaj bile yapamam doğru düzgün. O yüzden ilgim de yok fikrim de...
hoşgeldin :) bakalım ah aslı ah özledim yaherkese selamlar hürmetler
hoşgeldin :) bakalım ah aslı ah özledim ya
memleketimi ya toprağımııı :) seni de özledim. konumuz çok durgun artıkhoşbulduk.kimi özledin, beni mi...
Öyleymiş. Konuştum.geziyoo :) kendi anlatır gelince sosyal paylaşımda gördüm
merhaba canım ben uzun zaman giremedim.. inşallah hayatında feraha çıkarsın.. bayramın nasıl geçti.. keşke aynı şehirlerde olsakta böyle daraldığımızda birbirimizi serinletebilsek.. iyi ki burası var..Günaydın kızlar
İşle ilgili olarak malesef devam etme kararı aldım.
Neden bilmiyorum ama içime sinmiyor burası bir türlü. Beni iğreti eden şey çok. Sorunlar da düZelicek dendi ama sanmam düzeleceğini.
Bakalım zaman ne göstericek. Allah ım inş hayırlı şekilde bana hayırlı bir iş kapısı açar da burdan kurtulurum bir anda.
Aşırı yorgunum yani yorgunluğumu uykusuzluğumu atamıyorum bir türlü.
Birde bayram var Allah dan da evde uyuma fırsatım olucak.
İnanır mısınız evimi bile yorgun ve yoğunlukdan düzgün sadece böyle tatillerde temizliyebiliyorum.
Ne tuhaf ya hayat sevinemiyorum hiç bayram vs diye. Görüyorum ki hayatımda bayramlarında bir önemi kalmamış. Yalnızlığım içimi öyle basıyorki bu zor zamanlarda anlatamam.
Bayram da türbeye gideceğim nasipse. Belki ruhuma iyi gelir.
Allah gerçekten kimseyi bu kadar yalnız ve kimsesiz koymasında hissettirmesinde.
Annemi o kadar çok özledim ki anlatamam. Onunla geçireceğim bir güne canımı feda edebilirim.
Sizlere içimi dökmek istedim sadece.
Hepinizi öpüyorum aslı ceren maviş filo petu .... Limoş seni öpmicem sen gripsin.
Hoş geldin CERENKAR nasılsın?merhaba canım ben uzun zaman giremedim.. inşallah hayatında feraha çıkarsın.. bayramın nasıl geçti.. keşke aynı şehirlerde olsakta böyle daraldığımızda birbirimizi serinletebilsek.. iyi ki burası var..
Amin inşallah mavilim sen nasılsın bayram nasıldı
Yarın arife....
Bayram geldi hoş geldi...
Havalar ısınsın...
Küsler barışsın..
Dostlar bir araya gelsin..
Aileler kavuşsun...
Dilekler kabul olsun...
Turkuaz, prenses, aslı, ceren, limon, chal, angel., red., .... tüm güzel dostlara selam :))
Beyza sanırım seni unuttum :) tekrar hoş geldin...
Aslında ben çok çırpındım. Sağdan soldan adam topladım. Bir dönem sen de yoktun belki bilmezsin kızlar bilir.Ceren cAnım merhaba
Nasılsın görüşmeyeli? Senin nasıp gidiyor hayat?
Görev değişikliğin ve ailenin yanına gitme durumun ne oldu? Yüksek lisansın ne oldu?
Canım valla sıkıcı bir bayram geçirdim. İşden dolayıda keyfim de pek yok. İşe gitmek istemiyorum hiç ama mecburiyet malesef.
İnş hepimiz ferahlara çıkarız. Gönlümüzün istedikleri hayırlısı ile nasip olur. Keşke aynı şehirde olsak gerçekten iyi olurdu.
Ama şöyle bişeyde var daha aynı şehirde olduğumuzu bildiğim filo limon beyza ile görüşemedik :)) demekki aynı şehirde de olsak nasip değilse olmuyor. Sağlık olsun.
Buralar zaten boş. Kimse yazmıyor. Gelen kişi de pek az.
Özetle konu sahibemiz gitti ve bizde bittik zamanla :)) hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?