30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım herkes kendini bilir.
Sen öyle bir insan değilsen ego dan öğrencini yerin dibine sokmuyorsan alınma.

Elbetteki alınmam. Ancak bahsettiğin insanların yaklaşık %50'si hayatlarını bir şeyler öğrenmeye ve öğretmeye adamış insanlar. Sen diğer %50'lik kısımla karşılaşıp da hayatlarını ailelerinden ve sevdiklerinden fedakarlık edip birşeyler öğrenip öğretmeye çalışan insanları da suçlarsan onlara haksızlık edersin ki unutma kara koyunun ak koyundan hakkının soracağı günde ağzımızdan çıkan hatta kalbimizden buuz ettiğimiz şeylerden bile sorumlu olacağız canım.

Ayrıca eğer ben saatlerimi harcayarak anlattığım ve tekrar tekrar anlaşılmayan bir yer var mı diye sorduğum da herkes emme basma tulumba gibi kafasını sallayarak anladık diyorsa sınavdan kaldıklarında da neden bıraktınız dedıklerınde de musaade edinde emeğimin boşa gitmesinden dolayı sinirleneyim.

Konu hocanın derse gitmiyorum diye beni aşalayıp seni bıtakıcam demesi. Aynı şey değiş.
Ayrıca öğretmenlik asla ama asla aşağılamak küşümsemek değildir.
Dünya döne döne derler. Gün gelir elbet herkes ettiğini bulur.
Üstelik hocadan hiç bişi beklemiyorjm. Yani dersime çalışıp sınava giricem. Ama sonav hakkımı bile elimden alıyorsa ben ona kusra bakma öğretmen demem.
Aynı şeyi diğer öğrencilere de yapıyormuş.

bak canım bızım bır hocamız sızden bır bokk olmaz gerızekalılar dıyordu. herzaman kendını bırşey zanneden gerızekalı tıpler vardır.
ustelık akadedmısyenler ıkı sınıftır. bırısı gercekten bılımadamı olmak ıçın vardır kı onları kendını bellı eder. dıger sınıf memur olmak ıcın gelen cahıl kesımdır yukseldıkce ırtıfa baslarını donderır insanlara kaba davranmaktan zevk alır. bunların ortası yoktur.

Sana sakinleşince biraz yazıcam bana yaptığını.

Koylu güzelini seyrediyorum tv de.Sıkıcı bir akşam.Aşk yok eş sevgili yok koltuguma oturdum odamda tv.
Yarın kaç gündür gitmek istediğin korku filmine Dabbe ye gideyim bari.Hareket olsun hayatımda:) korku flim sayesinde .
Erkekler içer yani bir kısmı ,ben korku filmi depresyondayken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…