- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.741
ben bulaşıkları makineye dizene kadar canım çıktı vallaacayip yorgunum ya her yerim acıyo biri bulaşıklarımı yıkasın odamı toplasın :)
hayır aslı taş taşımmışaslı taş mı kazdın bacımm :)
makinem yookiben bulaşıkları makineye dizene kadar canım çıktı valla
tek başına yaşıyorsun galıbamakinem yookigerek duymadan tek kişiye zzaten o kadar tabak çanağım da yokta hiç halim yok ah ah. geçen hafta ne düzemliydim. az daha dinlenip evi toparlamalıyım
selamevet 3ümüz gelmişiz, turkoyu bekliyoruz
maaleseftek başına yaşıyorsun galıba
tek başına yaşamak iyidir yahuumaalesef
toplarsın yaw haftasonu geliyormakinem yookigerek duymadan tek kişiye zzaten o kadar tabak çanağım da yokta hiç halim yok ah ah. geçen hafta ne düzemliydim. az daha dinlenip evi toparlamalıyım
hayır aslı taş taşımmış
ilerde bu malesef dediğni günü ararsın ben diyimmaalesef
aslı taş mı kazdın bacımm :)
ben zaten taş gibiyim, kendimi taşısam yetiyor
canım xihinsel yorgunluk kötü de dayak yhemiş gibi hissetmek çok kötü off off gel bana masaj yap bebğim :)fiziksel değil, zihinsel ve ruhsal yorgunum, o en beteri
taş hatunum beniiiiimm... fıstıq bu kız fıstıq.ben zaten taş gibiyim, kendimi taşısam yetiyor
henüz seni canlı gören olmasa da :) gizemli hatun. petunyaya yazasım varv ama balyındadır diye yazamıyorum bir kaç gün geçsin yazacağım :)ben zaten taş gibiyim, kendimi taşısam yetiyor
inş seni engine denizler gibi rahatlatacak, ruhunu su kadar hafifletecek, zihnini berrak yapacak bir erkek çıkarda kurturlursun bu hayattanfiziksel değil, zihinsel ve ruhsal yorgunum, o en beteri
bir yanak ver fıstığğğğğtaş hatunum beniiiiimm... fıstıq bu kız fıstıq.
aslıııı, turkuaz sanaa asılıııyorrrrrrrbir yanak ver fıstığğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?