- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.761
aslında sana demek istemiştim bir yanağ ver fıtığğğ diyeaslıııı, turkuaz sanaa asılıııyorrrrrrr
ahhaaa sakata geliyoruzzaslında sana demek istemiştim bir yanağ ver fıtığğğ diye
yalnış okumuşum yazdığını
kolla kendini beyzoşşşahhaaa sakata geliyoruzz
kolla kendini beyzoşşş
turkuaz dikkatli ol şekerim dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma
bu karı bayağı bayağı bize sarkıyorsana bulgur feda olsun yavrriiimmm
senden korkup kaçtılarşişttttttttt
NE oldu filommm kıyamam sanaMesai saati bitmiş. İşim bitmedi.
Hayır, başım ağrımasa sorun değil.Kafamı kaldıramıyorum. Uykum da var. Bir firmadan fatura bekliyorum.
gececi arkadaşlara MERHABA!
Aslı, Turkuaz, Beyza,Minerva ve gelecek olan diğerleri ... ( diğerleri kusura bakmasın "diğerleri" yazdığım için. Bu dört arkadaş kesin geliyorlar diye onları yazdım.)
canım xihinsel yorgunluk kötü de dayak yhemiş gibi hissetmek çok kötü off off gel bana masaj yap bebğim :)
kızlar belki ben yazın evlenirim henüz kimsenin habaeri yok ama düşünüyorum evleneyim gitsin ya :)
inş seni engine denizler gibi rahatlatacak, ruhunu su kadar hafifletecek, zihnini berrak yapacak bir erkek çıkarda kurturlursun bu hayattan
şiir gibi ne güzel temenniler bunlar, hepimiz için inş.
tam bulaşık yıkıyodum arkadaşı aradı benim bulaşık uzadı da uzadı :)nerde bu aslı nerde bu Minerva nerde bu mavilimm nerde millet nerde devlet
aynen ya tv de tek izlediğim o galiba. salona zaten geçmiyorum arada birileri gelince onu izliyorum :) nur yerlitaşla ilgili capsleri gördün müçoklu alıntı neden yapamıyorum.
bu tarz benim programına sardım son zamanlar da ben de.
tnıdım baya canım. çok yazmadım buraya ama iyi gidiyoruz bi sıkıntı yok. ailem biliyo zaten o da ailesine söyledi bakalım zaman ne gösterecekçok şaşırdım, iyi tanı, hayırlısı ise olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?