- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.801
o zaman geriye pek bir şey kalmamış
:) işte istemeye gideceğim çocuğu :)
ben gidicem canım. çünkü onun orda 2 yılı var bu seneyi saymazsak 1 yıl. 1 yıl sonra doğu görevi bitiyo. sonra istediğimiz bi şehirde yaşayacağız. onun ya da benim memleketim olur büyük ihtimalletayin durumu nasıl olacak,sen mi gideceksin,o mu gelecek...
memleketine gidersin umarım.ben gidicem canım. çünkü onun orda 2 yılı var bu seneyi saymazsak 1 yıl. 1 yıl sonra doğu görevi bitiyo. sonra istediğimiz bi şehirde yaşayacağız. onun ya da benim memleketim olur büyük ihtimalle
hayırlısı canım dah açok yolumuz var. bunlar şimdilik plan bi şubat gelsin bakalım. tamamen emşn olmak istiyorum.kıslarrr selam
ben yine çalııyorum
arada bakarım size
yarın işe gitcem
aslı bence sen beni güzel izliyemiyorsun
minoşşş demek ki sen 3. cüsün kısmetse yaaa
ne güzel hayırlı uğurlu olur inş. Rabbim gönlüne gore nasip etsin.
Bakalım 4. kim olacak
aslıııııışşşş
kıslarrr selam
ben yine çalııyorum
arada bakarım size
yarın işe gitcem
Bakalım 4. kim olacak
aslıııııışşşş
canım şu var. bana bırakacak büyük ihtimal ama. o tek çocuk ve ailesi yaşlı. 10 yıldır uzak yerde. ne bilim ondan benim memletime yerleşelim diyemiyorum. baklaım zaten memleketler otobüsle 1 saat 10 dakika. arabayla 50 dakika yakınız bayamemleketine gidersin umarım.
aslı gel 4 büyükleri kuralım bacımilk 3 e giremesem de, 4.cülüğe talip olabilir miyim ki
kıslarrr selam
ben yine çalııyorum
arada bakarım size
yarın işe gitcem
Bakalım 4. kim olacak
aslıııııışşşş
canım şu var. bana bırakacak büyük ihtimal ama. o tek çocuk ve ailesi yaşlı. 10 yıldır uzak yerde. ne bilim ondan benim memletime yerleşelim diyemiyorum. baklaım zaten memleketler otobüsle 1 saat 10 dakika. arabayla 50 dakika yakınız baya
aslı gel 4 büyükleri kuralım bacım
hayırlısı canım dah açok yolumuz var. bunlar şimdilik plan bi şubat gelsin bakalım. tamamen emşn olmak istiyorum.
4e iki kişiyi alsak hatta 3. redd sen aslı :)
kıs sonuncu olsak iyi ben diyim...kolay gelsin.
ben seni gayet güzel izliyorum kired önden gider gibime geliyor, turkoyla ben de sonunculuğa oynarız
bakalım kısmet canım :) hayırlısıysa olsunhele o zaman bir gelsin,o zaman düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?