- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.861
Selam kızlar
nasılsınız görşmeyeli???
artık işten kk giremiyorum evde de net çekmiyor ne zamandır zaten - nasılsınız?
Petunya canım tekrar tebrik ederim.gunaydin kizlaaar :) hepinize mutlu haftasonlari. Gununuz guzel gecsin. Bu msji Antalya dan yaziyorum. 5 gundur burdayiz esimle. hava cok guzel. Dun denize girdim, aksam da havuzdaydikdugun gecti, balayi da.bitmek uzere.. zaman cabuk geciyor. Sizler nasilsiniz ?..
Son birkaç aydır dikkat dağınıklığından takipli konulara yetişemiyordum bdvde konu okuyup bazen de yorum yapıp geçiyordum dün girecektim aslında filozofla da konuştuk ama akşam erkenden uyuyakalmışım :)))bugün akışta seni görünce buraya uğramıyor diye içimden geçirmiştim, mesajını görünce şaşırdım, ben iyiyim, hafta içi akşam girebiliyorum ben de,internet benim de yavaşlıyor bazen.sen nasılsın.
Petunya canım tekrar tebrik ederim.
Birkaç sayfa önce biz de seni konuştuk. Balayında mıdır diye...
Allah mesut etsin canım, pazartesi işe başlarsın herhalde ?
Son birkaç aydır dikkat dağınıklığından takipli konulara yetişemiyordum bdvde konu okuyup bazen de yorum yapıp geçiyordum dün girecektim aslında filozofla da konuştuk ama akşam erkenden uyuyakalmışım :)))
benm internetim 3 aydır çekmiyordu evden bugun hallettik şükür
ben de iyiyim bu aralar pozitifim çok şükür
önemli değil canımcepten girdigim ve acele yazdigim icin beceremedim alintiyi Mawili kusura bakma. opuyorum hepinizi.. mutlu pazarlar..
Evet, dün geldim. Şansıma hiç kimse yoktu.hoşgeldin ama dün kaçırmışım seni.
Evet değil mi? Genelde erkekler kısa mesaj yazar. :)genelde erkekler kısa mesaj yazar ama bu tersi olmuş anlattığına bakılırsa. kasten yaralama suçunun üst sınırı 3 yıl zaten, kemik kırığı vs. gibi ağırlaştırıcı neden yoksa, eğer öyleyse üst sınırdan ceza verilmiş.
Lilyyyy'iiimmm gelmiş. Yaşasın.Selam kızlar
nasılsınız görşmeyeli???
artık işten kk giremiyorum evde de net çekmiyor ne zamandır zaten - nasılsınız?
Buradayım bakalım :) Sağ ol...filoo bu sefer yakaladım seniii, çabucak kaçmazsan tabi
Son birkaç aydır dikkat dağınıklığından takipli konulara yetişemiyordum bdvde konu okuyup bazen de yorum yapıp geçiyordum dün girecektim aslında filozofla da konuştuk ama akşam erkenden uyuyakalmışım :)))
benm internetim 3 aydır çekmiyordu evden bugun hallettik şükür
ben de iyiyim bu aralar pozitifim çok şükür
Prenses bende okuyorum sadece cvp yazmakta zorlanıyorum evde net yok benimde face. var arada takılıyorumEvet, dün geldim. Şansıma hiç kimse yoktu.
Evet değil mi? Genelde erkekler kısa mesaj yazar. :)
Lilyyyy'iiimmm gelmiş. Yaşasın.
Lilyyy senin yazdıklarını okumayı özledim.
Buradayım bakalım :) Sağ ol...
Evet, dün geldim. Şansıma hiç kimse yoktu.
Ben kaçtım herkese iyi akşamlar...
belki katılabilirim akşam şimdilik öpüldünüz
Evet, dün geldim. Şansıma hiç kimse yoktu.
Bildiğin gibi... Regl öncesi migren çektim günlerdir.nasılsın görüşmeyeli, cuma döktürmüşsün
onedio dan aldım galiba... buradan birisi yaptı link verdi imzama ekledim. ben beceriksizim. :) bu arada bu laptopdan gif imi göremiyorum ben...gif i hangi siteden aldın, benim bulduklarımı göstermiyor site nedense. özelden yazarsın.
as hoş geldiniz?slmm herkesee
Bildiğin gibi... Regl öncesi migren çektim günlerdir.
onedio dan aldım galiba... buradan birisi yaptı link verdi imzama ekledim. ben beceriksizim. :) bu arada bu laptopdan gif imi göremiyorum ben...
as hoş geldiniz?
kendinizden bahseder misiniz? adettendir
Bana yapan kişi kimdi inan hatırlamıyorum. Hatırlasam rica ederdik sana da yapardı.geçmiş olsum.
ben de o siteden hep ekliyorum, olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?