30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

genelde erkekler kısa mesaj yazar ama bu tersi olmuş anlattığına bakılırsa. kasten yaralama suçunun üst sınırı 3 yıl zaten, kemik kırığı vs. gibi ağırlaştırıcı neden yoksa, eğer öyleyse üst sınırdan ceza verilmiş.

Son düzenleme:

petuuu taze gelin hoşgeldiniyi görünüyorsun, bizler de bıraktığın gibiyiz, iyiyiz.
ne güzel, denize de girilebiliyormuş hala. buralar soğudu.

selam turkooo

hoşgeldin, selam canım, kulaklarım çınladı ekodan
çoklu alıntı nasıl yapıyorsun,ben yapamıyorum artık

Hoş geldin Petunyaaaa

Çok güzel havadisler... ben de İstanbula gittim dinlendim, rahatladım geldim
hoşgeldin, selam canım, kulaklarım çınladı ekodan
çoklu alıntı nasıl yapıyorsun,ben yapamıyorum artık

arada bana da oluyor... Yarın yaparsın
Eko sesim iyidir

petuuu taze gelin hoşgeldiniyi görünüyorsun, bizler de bıraktığın gibiyiz, iyiyiz.
ne güzel, denize de girilebiliyormuş hala. buralar soğudu.
hosbulduk asli. iyi olmaniza sevindim, herkes burda ne guzel. Bizim de aksam ucagimiz var canim, donuyoruz. Antalya sicak. yagmur atistirdi ama, genelde sicak.. turistler cogunlukta. Voyage Hotelindeyiz. cok kaliteli guzel bir otel. tavsiye ediyorum.

hosbulduk asli. iyi olmaniza sevindim, herkes burda ne guzel. Bizim de aksam ucagimiz var canim, donuyoruz. Antalya sicak. yagmur atistirdi ama, genelde sicak.. turistler cogunlukta. Voyage Hotelindeyiz. cok kaliteli guzel bir otel. tavsiye ediyorum.

ismini duymuştum, iyi yolculuklar sana o zaman, evlendiğini de kendi evine varınca idrak etmeye başlarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…