- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.841
akşam tavuklu mantar yapptım. çok sevdim :) yanına da pilav yaptım
Kızçeler ben geldim.Nasıl yani? Hâlâ iş yerinde misin?
Ellerine sağlık becerikli hanım kızımız. Afiyet olsun.
kızlar bu arada haberi vermeyi unuttum. bebiş bugün doğdu. 10 günü vardı dün ağrısı tutmuş yengemin . sbaha sezaryenle doğmuş :)
hoşgeldim filom. :) çok becerikliyim çok :) biri gelsin bulaşıklarımı yıkasın
Adana'da sevgilisini döven 19 yaşındaki bir genç mahkemeye verildikten sonra hakim karşısına çıkarılınca " Neden dövdün ? " Sorusuna " 280 Kelimelik mesajıma sadece " ok " yazdığı için , Pişman değilim. " şeklinde ifade vererek ,3 yıl hapis cezasına çarptırılalı yaklaşık 1 yıl oldu.
#KaçYılOldu
gunaydin kizlaaar :) hepinize mutlu haftasonlari. Gununuz guzel gecsin. Bu msji Antalya dan yaziyorum. 5 gundur burdayiz esimle. hava cok guzel. Dun denize girdim, aksam da havuzdaydikdugun gecti, balayi da.bitmek uzere.. zaman cabuk geciyor. Sizler nasilsiniz ?..
günaydınlar kızlar ben toparlanıp yola çıkar :)
Selam kızlar
Filo benimki muhasebe değil canım.
Çok yoğun çalışan bir yapı zaten fazla aç gözlü işveren.
Minerva cnm iyi yolculuklar canım.
Resim gönder bana merak ettim.
Mavişimmm selam naber
Görüşemiyouz bir türlü.
Senin netin mi bosuldu.
Berelerdesin neler yaptın bakalım
Yaz bize unutma
Cerencim merhaba..
En önemlisi sağlık .
senin baban mı rahatsız bir ara öyle okudum çok geçmiş olsun..
Red merhaba :)
Hayat devam
Beyza sende öğretmensin sanırım öğretmen sabır işi gerçekten.
Okuldayken anlamışım gibi gelirdi ama tekrar yapamazdım başka türlü soru gelince..
zor iş Allah öğretmenlerimize sabır versin.
Aslıcannnnnn sellllaaaammmm sesim volümlü gelsin... ekoooo yappppyooorum millet güüünnayyydın
kızlar ben kışlık kaban, mont almak istiyorum beğendiğiniz model varsa link atsanıza
gunaydin kizlaaar :) hepinize mutlu haftasonlari. Gununuz guzel gecsin. Bu msji Antalya dan yaziyorum. 5 gundur burdayiz esimle. hava cok guzel. Dun denize girdim, aksam da havuzdaydikdugun gecti, balayi da.bitmek uzere.. zaman cabuk geciyor. Sizler nasilsiniz ?..
hoşgeldin, selam canım, kulaklarım çınladı ekodan
çoklu alıntı nasıl yapıyorsun,ben yapamıyorum artık
Hoş geldin Petunyaaaa
Çok güzel havadisler... ben de İstanbula gittim dinlendim, rahatladım geldim
arada bana da oluyor... Yarın yaparsın
Eko sesim iyidir
Alıntıları ekle tuşuna basıyorsun değil mi
Smile ne sevimli :)
hosbulduk asli. iyi olmaniza sevindim, herkes burda ne guzel. Bizim de aksam ucagimiz var canim, donuyoruz. Antalya sicak. yagmur atistirdi ama, genelde sicak.. turistler cogunlukta. Voyage Hotelindeyiz. cok kaliteli guzel bir otel. tavsiye ediyorum.petuuu taze gelin hoşgeldiniyi görünüyorsun, bizler de bıraktığın gibiyiz, iyiyiz.
ne güzel, denize de girilebiliyormuş hala. buralar soğudu.
Hoş geldin Petunyaaaa
Çok güzel havadisler... ben de İstanbula gittim dinlendim, rahatladım geldim
iyi yapmissin canim, degisiklik olmustur, valla balayi bana cok iyi geldi. cok keyifliydi, cabucak gectikizlar bende sirami savdim, hadi bakalim sira kimde )
arada bana da oluyor... Yarın yaparsın
Eko sesim iyidir
hosbulduk asli. iyi olmaniza sevindim, herkes burda ne guzel. Bizim de aksam ucagimiz var canim, donuyoruz. Antalya sicak. yagmur atistirdi ama, genelde sicak.. turistler cogunlukta. Voyage Hotelindeyiz. cok kaliteli guzel bir otel. tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?