- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.821
Nasıl yani? Hâlâ iş yerinde misin?kıslarrr selam
ben yine çalııyorum
arada bakarım size
yarın işe gitcem
aslı bence sen beni güzel izliyemiyorsun
minoşşş demek ki sen 3. cüsün kısmetse yaaa
ne güzel hayırlı uğurlu olur inş. Rabbim gönlüne gore nasip etsin.
Bakalım 4. kim olacak
aslıııııışşşş
Ellerine sağlık becerikli hanım kızımız. Afiyet olsun.akşam tavuklu mantar yapptım. çok sevdim :) yanına da pilav yaptım
hoşgeldim filom. :) çok becerikliyim çok :) biri gelsin bulaşıklarımı yıkasınKızçeler ben geldim.Nasıl yani? Hâlâ iş yerinde misin?
Ellerine sağlık becerikli hanım kızımız. Afiyet olsun.
Aaa! Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsün. benim gibi Terazi kızı oldu. Ne güzel. :)kızlar bu arada haberi vermeyi unuttum. bebiş bugün doğdu. 10 günü vardı dün ağrısı tutmuş yengemin . sbaha sezaryenle doğmuş :)
sağ olasın canım. yarın onların olduğu şehre gideceğğim bakalım :)Aaa! Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsün. benim gibi Terazi kızı oldu. Ne güzel. :)
ay ne güzel halası, bizim yerimize de kokla mis mis...sağ olasın canım. yarın onların olduğu şehre gideceğğim bakalım :)
ben varım filobu akşam ben varım diye mi kimse yok?
sohbete geldim. bu sefer de kimse yok şansıma...
Neden duasız bırakıyorsun dilini ? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?
-Hz. Mevlana
canım ya hayırlı uğurlu olsun. gözünüz aydınsağ olasın canım. yarın onların olduğu şehre gideceğğim bakalım :)
canım sizin sektör ne ya? Bu kadar da olmaz ki! Muhasebede değil misin sen?ben varım filo
canım yeni geldim eve işten
pzar da çalışıcam canım
yetişmiyo
klasik özel sektör
3 kişilik 1 kişiyi yaptırma .....
inşallah kuzum inşallah :)canım ya hayırlı uğurlu olsun. gözünüz aydın
ay ne sevindim ya
darısı sana olsun inş.
kızlar bu arada haberi vermeyi unuttum. bebiş bugün doğdu. 10 günü vardı dün ağrısı tutmuş yengemin . sbaha sezaryenle doğmuş :)
bu akşam ben varım diye mi kimse yok?
sohbete geldim. bu sefer de kimse yok şansıma...
Neden duasız bırakıyorsun dilini ? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?
-Hz. Mevlana
canım ya hayırlı uğurlu olsun. gözünüz aydın
ay ne sevindim ya
darısı sana olsun inş.
Cerencim merhaba..evet gereksiz bir ego bende hissediyorum bazen.. genellememek gerek ama .. Aslında ben pratikte işe yarayacağını düşünmüştüm ama görünen öyle olmayacak.. ondan hevesim kalmadı.. başka bir sıkntıda ben erken bitsin diye fazla ders aldım ve geçtim şimdi de o derslerin sayılmayacağını söylediler yönetmeliğe bakıyorum böyle birşey yok.. iş gel git gidip görüşemedim de.. bu gibi sebebler soğuttu beni .. aman sağlık olsun da gerisi olur.
İyiyim aslıcım sen nasılsın. Yeni ortama alışmaya çalışıyorum. Dışarı çıkıyorum. Arada bakıyorum. Sen napıyorsun. Yeni bişeyler var mı
Elbetteki alınmam. Ancak bahsettiğin insanların yaklaşık %50'si hayatlarını bir şeyler öğrenmeye ve öğretmeye adamış insanlar. Sen diğer %50'lik kısımla karşılaşıp da hayatlarını ailelerinden ve sevdiklerinden fedakarlık edip birşeyler öğrenip öğretmeye çalışan insanları da suçlarsan onlara haksızlık edersin ki unutma kara koyunun ak koyundan hakkının soracağı günde ağzımızdan çıkan hatta kalbimizden buuz ettiğimiz şeylerden bile sorumlu olacağız canım.
Ayrıca eğer ben saatlerimi harcayarak anlattığım ve tekrar tekrar anlaşılmayan bir yer var mı diye sorduğum da herkes emme basma tulumba gibi kafasını sallayarak anladık diyorsa sınavdan kaldıklarında da neden bıraktınız dedıklerınde de musaade edinde emeğimin boşa gitmesinden dolayı sinirleneyim.
sakin ol turko, yoksa stres yiyip bitirebiliyor insanı.
Merhaba
Cerencim Allah kolaylık versin. Belirsizlik insanın canını sıkıyor hemde çok.
Babana da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inş.
Valla iyiki özel sektörde değilsin cnm. Yine de devlet iyidir bundan bin kat. Bizim çalışma sistemimizi görsen şükredersin.
Özel de garantin yok, iş konusunda da her kafadan bir ses çıkıyor ,insanlar bir kişiden 3 kişinin işini istiyor.
Yani devlettesin en azından boşver gerisini. Hayırlısı ile zamanı geldiğinde sende illaki yeni yere gideceksin.
Yüksek lisans olayına çok üzüldüm. Bende başladım ama daha başlayamadan sanırım yapmayacağım. Hocalar bir tuhaf ya. Ego nasıl insanı kör ediyor böyle.
Filo cnm ben yazamadım iş yoğunlupundan. İşimin sorunlu olduğunu herkes biliyor. Ama okudum otobüsde vs. Yazılanları.
Senin insanları çağırdığını da biliyorum. Çok sağol.
Tabiki yazmayana ne diyebiliriz.
Herkes iyi olsunda yazmasada olur.
Ama sizleri tanımış olmakdan çok çok mutluyum gerçekten. En azından içimizi döküp anlatabiliyoruz.
Selam kızlar
Filo benimki muhasebe değil canım.
Çok yoğun çalışan bir yapı zaten fazla aç gözlü işveren.
Minerva cnm iyi yolculuklar canım.
Resim gönder bana merak ettim.
Mavişimmm selam naber
Görüşemiyouz bir türlü.
Senin netin mi bosuldu.
Berelerdesin neler yaptın bakalım
Yaz bize unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?