30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Oooo hayırlı ugurlu olsun canım.
sadece önden nikah mıydı yoksa düğün de oldu mu.

Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları ben sevdim eller aldı da kaldıramıyom kolları
Ağzıma takıldı nedense bu şarkı.

Oooo hayırlı ugurlu olsun canım.
sadece önden nikah mıydı yoksa düğün de oldu mu.

canım çok teşekkür ederim. sadece nikah yaptık, düğüne daha çok var, ağustosta kısmetse... tayin amaçlı bir nikah bizimki, ama şaşkınlığım tavan yapmış durumda... nikah sonrası yemek yedik ve ben ailemle baba evine döndüm, nişanlımla kalırsam ya da yalnız yaşadığım şehre dönersem ailem kötü hisseder diye düşünerek haftasonunu ailemle geçirdim, şimdi evimdeyim ve hala yeterince şaşkınım, ciddi ciddi evlendim yahu ben

evet hatırladıgım için sordum canım.
hayırlı ugurlu olsun canım, doğru ınsanı bulduktan sonra nikahmış, düğünmüş bunlar formalite

evet hatırladıgım için sordum canım.
hayırlı ugurlu olsun canım, doğru ınsanı bulduktan sonra nikahmış, düğünmüş bunlar formalite

Allah yanıltmasın, şaşırtmasın... ben çok mutluyum şu an, eşim benim kadar keyifli değil tabi, bu ne biçim iş, benim eşim neden yanımda değil diye sayıklıyor 3 gündür

hepimiz çoook mutlu olalım madem 30 u devirdik ya da devirmeye yaklaştık hakettik artık değil mi

inşallah canım, ayagını sürürsün de biz de peşinden dökülürüz inşallah patır patır

inşallah canım, ayagını sürürsün de biz de peşinden dökülürüz inşallah patır patır

amiiiinnn inşallahhh... işte böyle bişey oldum beeeennn burası herkeslere açık olduğundan yüzümü gözümü saklıyorum, malum eskimesin

Eklentiler

• $557986_10151411851581702_1215622874_n.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 24
bence benim yukarısı geniş canım ya basen yok bel kalın öle odunumsu bişey işte

estağfurullah canım..ne bileyim nette okumuştum..benim bel 72 ...36 bedenim boyumda1,59..kilom 53korumak için büyük mücadele veriyorum..gerçi benim çocuğumda var çok esnek değil vücudum..baharda spora başlayayım diyorum kendi kendime...

hiiii insanoğlu ne acayip :) benim bel 74, boy 170 kilo 69 ve 40 bedenim... aşağı yukarı aynı bel ölçüsü ile 2 beden farkımız var şaka gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…