- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.061
Tebrik ederim canım. Mutluluklar dilerim. Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin inşallahh...
çok iyiyim, hatta süperimmmdaha önce yazdıklarımdan bilenler bilir... 14 şubatta evlendimmmm garip bir şekilde artık evliyim, her ne kadar bir şey anlayamamış olsam da... evlilik cüzdanına bakıp duruyorum öyle ... Allah hepinize hayırlı bir eş nasip etsin ve bizleri yanıltmasın inşallah...
turkuaz sen kaç bedensin
bende öyle yaparım
pisboğazlığım üzerimdeyken
Oooo hayırlı ugurlu olsun canım.
sadece önden nikah mıydı yoksa düğün de oldu mu.
Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları ben sevdim eller aldı da kaldıramıyom kolları
Ağzıma takıldı nedense bu şarkı.
neyse en azından hareketli bir şarkı dolanmış diline
canım çok teşekkür ederim. sadece nikah yaptık, düğüne daha çok var, ağustosta kısmetse... tayin amaçlı bir nikah bizimki, ama şaşkınlığım tavan yapmış durumda... nikah sonrası yemek yedik ve ben ailemle baba evine döndüm, nişanlımla kalırsam ya da yalnız yaşadığım şehre dönersem ailem kötü hisseder diye düşünerek haftasonunu ailemle geçirdim, şimdi evimdeyim ve hala yeterince şaşkınım, ciddi ciddi evlendim yahu ben
iyi geceler kızlar..
bedeninizi bulmak için belinizi metre ile ölçün çıkan sayının yarısı..
Böyle şarkılar dinlemem hiç ama nerden çıktıysa artık.
Evet en azından hareketli canım.
evet hatırladıgım için sordum canım.
hayırlı ugurlu olsun canım, doğru ınsanı bulduktan sonra nikahmış, düğünmüş bunlar formalite
ama bu hesaba göre 38 beden olmalıyım ben:44zaman neden 40 bedenim....
Allah yanıltmasın, şaşırtmasın... ben çok mutluyum şu an, eşim benim kadar keyifli değil tabi, bu ne biçim iş, benim eşim neden yanımda değil diye sayıklıyor 3 gündür
hepimiz çoook mutlu olalım madem 30 u devirdik ya da devirmeye yaklaştık hakettik artık değil mi
hıımmm
ozaman senin basenler genişmi acabaki
hıımmm
ozaman senin basenler genişmi acabaki
inşallah canım, ayagını sürürsün de biz de peşinden dökülürüz inşallah patır patır
bence benim yukarısı geniş canım yabasen yok bel kalın öle odunumsu bişey işte
estağfurullah canım..ne bileyim nette okumuştum..benim bel 72 ...36 bedenim boyumda1,59..kilom 53korumak için büyük mücadele veriyorum..gerçi benim çocuğumda var çok esnek değil vücudum..baharda spora başlayayım diyorum kendi kendime...
amiiiinnn inşallahhh... işte böyle bişey oldum beeeennnburası herkeslere açık olduğundan yüzümü gözümü saklıyorum, malum eskimesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?