30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hiiii insanoğlu ne acayip :) benim bel 74, boy 170 kilo 69 ve 40 bedenim... aşağı yukarı aynı bel ölçüsü ile 2 beden farkımız var şaka gibi...

hıııımmm sanırım sen şöyle bir 4 kilo versen manken gibi olursun...

belin hıc de kalın degil,gayet guzel tasımıssın.ben de nikahta beyaz elbıse ıstıyorummmm

daha da güzelleri hatta en güzeli senin olsun inşallah canım...beyaza şiddetle karşıydım ama baskılara karşı koyamadım sonuçta... 40 beden bile olsa fena olmuyormuş anladım... düğüne 38 beden olacağım inşallah

çok sağol canım. senın kilo problemın yok ki, nesını sorun ettın beyazın boyun uzun,topuklu da gıyınce hoş olmuş,fazlan yok.

geçmiş olsun canım birde aslında 40 bedendede kıyafet yakışıyor..42 beden de gerçekten diyete başlamak gerek..

sağol canım. kilo aldım, 42 beden de olabilirim myom için doktora gıdecegım yakında,inş. şu şişkinlik olsun gider,kendıme guvenım kalmadı resmen

çok sağol canım. senın kilo problemın yok ki, nesını sorun ettın beyazın boyun uzun,topuklu da gıyınce hoş olmuş,fazlan yok.

çaktırma orda zayıf görünmüşüm... kocamaannn bir midem var düşün artık 170 boya kocaman mide, göbek, kalın bacaklar baya devlet gibi hatun modu yani ya gülüyorum ama bunun hamileliği var sonrası var, kontrol altına almak lazım, 30 dan sonra yerleşiyor o lanet kilolar iyice.. uzun olmak bu açıdan bakınca çok avantajlı değil yani... çıtırlıktan uzaklaşıyoruz hızla....

diyetisyen de öyle diyor ama gitmiyor işte o 4 kilo 2 aydır, yapıştı kaldı, fazlası var eksiği yok

kış olduğu için insan sıkıldıkça atıştırıyor kızkardeşimle konuşuyorduk 5 li çokonat var ama ben bu gün sadece bir tane yedim dedim..
nasıl kendini tutuyorsun diyo oda..
şimdi canım çizi istiyo..

bacakların kalın degıl. 40 beden de normal. boyun kaldırır zaten. yıne de formu korumakta yara var tabi.

sağol canım. kilo aldım, 42 beden de olabilirim myom için doktora gıdecegım yakında,inş. şu şişkinlik olsun gider,kendıme guvenım kalmadı resmen

canım ben de yaşadım benzer bir sorun, hormon ilaçları alt üst etti beni, regl dönemim 15 güne düştü, dengem bozuldu 4 ay kadar... sonra başka bir doktor tüm ilaçları bıraktırdı bana, çok yormuşsun kendini bu kadar hormon ilacıyla dedi. o gün bu gündür düzene girdim... biraz da psikolojik galiba... 80 kiloyu gördüm tartıda 42 beden bile olmuyordu geçen yıl ekim de... hemen spora başladım bir de protein ağırlıklı beslendim çok kısa sürede 5 kiloyu attım, sonra diyetisyene gittim geçen aylarda ve 69a kadar düştüm... hiç sıkıntı yapma bunları... doktora git ama ilaç verecek olursa kullanmadan önce çok araştır bence... kadın doğum uzmanları evli değilsen çok irdelemiyor malesef üstünkörü bakıp geçiyor...

özele kadın dogum profosorune gıdecegım,ilgilensın bır zahmet

ilaç yıllar once dogum kontrol hapı kullanmıstım ama işe yaramamıştı.

gidecegım yakında, bakalım ne dıyecek.

benim de canım kahve ve biskrem istiyor şimdi sonu yok bu isteme olayının.... yarın 2 saat spor yapıcam ve o eziyeti çekince canım uzun bisüre yemek istemeyecek biliyorum

benim de canım kahve ve biskrem istiyor şimdi sonu yok bu isteme olayının.... yarın 2 saat spor yapıcam ve o eziyeti çekince canım uzun bisüre yemek istemeyecek biliyorum

bende 6 ay spora gitmiştim bir dönem..canım çıktıydı 200..300 kalori yakıcam diye şimdi biraz tutmaya çalışıyorum ondan kendimi..ben yatıyorum kızlar iyi geceler...

günaydın bayanlar amma konuşmuşsunuz yawwwwwwwwwffffffffff

beden konusuna açıklık getireyim. insanların alış veriş yapması için bendenleri küçüklütmüşler normal bedene göre
yani aldığın ürün 40 ise gerçekte 42, 38 ise 36 gibi mesela.
teksitil sektöründe bilindik markalarda çalışan arkadaşlarım söylediler.

tutun boğazaınızı yemeyin, ben yiyim sizin yerinize

hıımmm
ozaman senin basenler genişmi acabaki

ama bu hesaba göre 38 beden olmalıyım ben:44 zaman neden 40 bedenim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…