- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.081
hiiii insanoğlu ne acayip :) benim bel 74, boy 170 kilo 69 ve 40 bedenim... aşağı yukarı aynı bel ölçüsü ile 2 beden farkımız var şaka gibi...
belin hıc de kalın degil,gayet guzel tasımıssın.ben de nikahta beyaz elbıse ıstıyorummmm
önceden 40 idi, ne zamandır yeni bir şey almıyorum belki kilo verırım dıye, ama veremıyorum da
verirsin canım daha genç kızsın..karbonhitrattan kısınca..
28 yasındayım. çok yıyorum. myom var, o da şişkinlik yapıyor
daha da güzelleri hatta en güzeli senin olsun inşallah canım...beyaza şiddetle karşıydım ama baskılara karşı koyamadım sonuçta... 40 beden bile olsa fena olmuyormuş anladım... düğüne 38 beden olacağım inşallah
hıııımmm sanırım sen şöyle bir 4 kilo versen manken gibi olursun...
geçmiş olsun canım birde aslında 40 bedendede kıyafet yakışıyor..42 beden de gerçekten diyete başlamak gerek..
çok sağol canım. senın kilo problemın yok ki, nesını sorun ettın beyazınboyun uzun,topuklu da gıyınce hoş olmuş,fazlan yok.
diyetisyen de öyle diyor ama gitmiyor işte o 4 kilo 2 aydır, yapıştı kaldı, fazlası var eksiği yok
çaktırma orda zayıf görünmüşüm... kocamaannn bir midem var düşün artık 170 boya kocaman mide, göbek, kalın bacaklar baya devlet gibi hatun modu yaniya gülüyorum ama bunun hamileliği var sonrası var, kontrol altına almak lazım, 30 dan sonra yerleşiyor o lanet kilolar iyice.. uzun olmak bu açıdan bakınca çok avantajlı değil yani... çıtırlıktan uzaklaşıyoruz hızla....
sağol canım. kilo aldım, 42 beden de olabilirimmyom için doktora gıdecegım yakında,inş. şu şişkinlik olsun gider,kendıme guvenım kalmadı resmen
canım ben de yaşadım benzer bir sorun, hormon ilaçları alt üst etti beni, regl dönemim 15 güne düştü, dengem bozuldu 4 ay kadar... sonra başka bir doktor tüm ilaçları bıraktırdı bana, çok yormuşsun kendini bu kadar hormon ilacıyla dedi. o gün bu gündür düzene girdim... biraz da psikolojik galiba... 80 kiloyu gördüm tartıda 42 beden bile olmuyordu geçen yıl ekim de... hemen spora başladım bir de protein ağırlıklı beslendim çok kısa sürede 5 kiloyu attım, sonra diyetisyene gittim geçen aylarda ve 69a kadar düştüm... hiç sıkıntı yapma bunları... doktora git ama ilaç verecek olursa kullanmadan önce çok araştır bence... kadın doğum uzmanları evli değilsen çok irdelemiyor malesef üstünkörü bakıp geçiyor...
kış olduğu için insan sıkıldıkça atıştırıyor kızkardeşimle konuşuyorduk 5 li çokonat var ama ben bu gün sadece bir tane yedim dedim..
nasıl kendini tutuyorsun diyo oda..
şimdi canım çizi istiyo..
yatıyorum ben. sabah işbaşı malum. iyi geceler...
benim de canım kahve ve biskrem istiyor şimdisonu yok bu isteme olayının.... yarın 2 saat spor yapıcam ve o eziyeti çekince canım uzun bisüre yemek istemeyecek biliyorum
bende 6 ay spora gitmiştim bir dönem..canım çıktıydı 200..300 kalori yakıcam diyeşimdi biraz tutmaya çalışıyorum ondan kendimi..ben yatıyorum kızlar iyi geceler...
hıımmm
ozaman senin basenler genişmi acabaki
ama bu hesaba göre 38 beden olmalıyım ben:44zaman neden 40 bedenim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?