- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.101
Canımmmmmmm, naber ?
​atışmaktan kasıt o zaten, bir sen bir o yazıyorsunuz ya sohbette. o işteben atıştığımızı hiç hatırlamıyorum ki
sadece sohbet ediyoruz
aslıcığım, hep aklımdasın. inşallah tez zamanda hayırlısıyla bitirsin şu tez'i... darısı bana olsun. (yüksek linsans!) :18:sağol canım, benım bu tez işi uzadı gıbı gorunuyor, hayırlısı bakalım.
ben de evlendin mi diye soracaktım ki aşağıdaki mesajını gördüm. hayırlı uğurlu olsun canım, Allah mesut etsin!kızlar naber ? özledim sizi giremiyorum bir haftadır...
çok iyiyim, hatta süperimmmdaha önce yazdıklarımdan bilenler bilir... 14 şubatta evlendimmmm garip bir şekilde artık evliyim, her ne kadar bir şey anlayamamış olsam da... evlilik cüzdanına bakıp duruyorum öyle ... Allah hepinize hayırlı bir eş nasip etsin ve bizleri yanıltmasın inşallah...
selam bebik
tam melek oldun şimdi
Evet canım. Yanlışlıkla yükledim ama iyi oldu. :) Özüme döndüm.
Sen ne yapıyorsun canım?
napim bende çalışıyom. yorgunum valla eve gidip uzanmayaı bekliyom dört gözlen hatta beş gözlen
aynen ben de turkuaz, hsatayım. boğazım kötü, başım sızlıyor gibi! :120:napim bende çalışıyom. yorgunum valla eve gidip uzanmayaı bekliyom dört gözlen hatta beş gözlen
aynen ben de turkuaz, hsatayım. boğazım kötü, başım sızlıyor gibi! :120:
Canım sana bîr tavsiye, zencefili tarçın ile kaynat. İçine bal kat îç. Hiççbişeyin kalmaz.aynen ben de turkuaz, hsatayım. boğazım kötü, başım sızlıyor gibi! :120:
Kolay gelsin canım.
Moral olarak nasılsın?
aslıcığım, hep aklımdasın. inşallah tez zamanda hayırlısıyla bitirsin şu tez'i... darısı bana olsun. (yüksek linsans!) :18:
geçmiş olsun aslı. migren karanlığı istirahati seviyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?