30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet canım alırım nöbeti senden :)
Konuştunuzmu bugün skypeden?

asker oldugu ıcın şu sıra ınternet baglantısının olmadığı bır yerde malesef,o yüzden konuşamıyoruz ınternet bulabildigi yerde mesaj gönderıyor. ablasını arayıp onla haber göndermiş sevgililer gününde, benı merak etmesın dıye ve sevgılıler günümüzü kutladıgımı ilet demiş ve gökyüzüne o gün çin feneri göndermiş benım için ben çin fenerini hiç duymamıştım,internetten videolarını görünce çok begendım.
yatıyorum canım,nöbet senındır,iyi geceler

Ben askerde olduğunu bilmiyordum canım. Allah kavuştursun.
İyi geceler canım...

kızım 3 hafta değil 3 ay değil, koskoca 3 yıl, o da sadece bir fal, garantisi de yok yani
aslıcan, o bahsettiğin 3 yılı bitirmeme yani 31 olmama sadece 8 ay kaldı biliyor musun? tabii senin evliliğinin o yaşta olmasını istemem, daha erken olsun! gönlüne göre olsun!

yağmurlu bir günden herkese günaydın kızlar, keyifli bir iş günü diliyorum ve derse kaçıyorum
günaydın lahesis, günaydın diğer kız arkadaşlarım;
burada da hava soğuk ve yağmurlu...
herkese şahane bir iş günü diliyorum...
yağmur yağarken dua edilince kabul olur derler. dua edin bol bol. beni de unutmayın dualarınızda.

aslıcan, o bahsettiğin 3 yılı bitirmeme yani 31 olmama sadece 8 ay kaldı biliyor musun? tabii senin evliliğinin o yaşta olmasını istemem, daha erken olsun! gönlüne göre olsun!

doğrudur canım ama senin eş garantin var sonuçta, bak benim o da yok daha

güzel dileklerin için teşekkürler,hepimizin gönlünce olur inşallah.

Tünaydın canım. Ankara da yağışlı ve kasvetli bugün.
öyleyse dua edelim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…