- 14 Ağustos 2011
- 28.832
- 4.558
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.201
askerde değil asker
ne güzel... tünaydın bu aradaTünaydın canım... Bugün burası günlük güneşlik.
Kolay gelsinn...
eş garantim mi var?doğrudur canım ama senin eş garantin var sonuçta, bak benim o da yok daha
ne güzel... tünaydın bu arada
Kuaföre gidicetim iyi oldu benim için bu hava :)
Tünaydın canımm...
eş garantim mi var?nasıl yani Aslı? hayatımda birisi yokken, sevgilim yokken bunu dedin yaaa! İnşallah içine doğduğu gibidir, inşallah yakında hayatımda gönlüme göre birisi olur. amin!
ha, etikete göre diyorsan onu bir rüya sonucunda yaptım. ben de bilmiyorum o gün ne olacak? bir sürpriz var ama!:26:
asıl senin eş garantin var... ingiliz bile olsa --- aranızda kilometreler bile olsa...
anlatmıyordum da işte böyle sorunlar oluyor söylüyorum da detay vermedim tabii kimseyecanım yaa, evet ticker a göre söylemiştim, ama benim kalbim temizdir bak,inşallah hayırlı zamanda hayırlı kişiyle mutlu huzurlu bir yuvan olur,yağmur da yağıyor bak
rüyayı anlatmıyorsun sanırım kimseye,hadi bakalım az kalmış zaten,bekliyoruz güzel haberlerini o halde
canım senin sözleri de Allah söyletıyordur hayırlısıyla inşallah, bizimki imkansız değil belki ama zor biraz, bakalım zaman ne gösterecek, daha 31ime kadar yol var nasılsa
anlatmıyordum da işte böyle sorunlar oluyor söylüyorum da detay vermedim tabii kimseye
sağ ol canım, inşallah hepimizin gönlünce olur her şey!
tuğcecan canım ne yaptırcaksın bakimboyamı ? kesim falan mı?
Fön çektiricem, kaş bıyık aldırıcam canım. :)
Fön çektiricem, kaş bıyık aldırıcam canım. :)
yağmurlu bir günden herkese günaydın kızlar, keyifli bir iş günü diliyorum ve derse kaçıyorum
ormana döndüm dıyen sendin değil mi, beyzanın da bacakları ormana dönmüştü
güzelim daha güzel olucam diyorsun yani,iyi keyifler canım
Ben haftasonu biraz kendim yoldum ama daha yolunmak istiyor.
kızlar sizlere keyifli bi gün olsun..ben hiç iyi başlamadım
tünaydın kızlar gününüz aydın olur inşallah...
benimde dün gece okadar karnım acıktıki iki tane havuç yedim ılık su içtim bastırsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?