30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

doğrudur canım ama senin eş garantin var sonuçta, bak benim o da yok daha
eş garantim mi var? nasıl yani Aslı? hayatımda birisi yokken, sevgilim yokken bunu dedin yaaa! İnşallah içine doğduğu gibidir, inşallah yakında hayatımda gönlüme göre birisi olur. amin!

ha, etikete göre diyorsan onu bir rüya sonucunda yaptım. ben de bilmiyorum o gün ne olacak? bir sürpriz var ama! :26:

asıl senin eş garantin var... ingiliz bile olsa --- aranızda kilometreler bile olsa...

canım yaa, evet ticker a göre söylemiştim, ama benim kalbim temizdir bak,inşallah hayırlı zamanda hayırlı kişiyle mutlu huzurlu bir yuvan olur,yağmur da yağıyor bak
rüyayı anlatmıyorsun sanırım kimseye,hadi bakalım az kalmış zaten,bekliyoruz güzel haberlerini o halde
canım senin sözleri de Allah söyletıyordur hayırlısıyla inşallah, bizimki imkansız değil belki ama zor biraz, bakalım zaman ne gösterecek, daha 31ime kadar yol var nasılsa

Son düzenleme:
anlatmıyordum da işte böyle sorunlar oluyor söylüyorum da detay vermedim tabii kimseye

sağ ol canım, inşallah hepimizin gönlünce olur her şey!

tünaydın kızlar gününüz aydın olur inşallah...
benimde dün gece okadar karnım acıktıki iki tane havuç yedim ılık su içtim bastırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…