- 14 Ağustos 2011
- 28.832
- 4.558
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.221
kızlar sizlere keyifli bi gün olsun..ben hiç iyi başlamadım
hayırdır ne oldu?
diyettesin sanırım... yoksa o dedıklerını ben yemegın üstüne yer içerim
Sağol canım. Hayırdır ne oldu sana sabah sabah?
öğlen oldu..hiç saygı yok insanlarda ya..dövecekti beni..
başka bi sınıftan bi veliyle tartıştım..sinirlerim bozuldu..bütün motivasyonumu düşürdü..
halkımıza birşeyler oldu bugünlerde milletçek sinirlerimiz bozuk sanırsam hastanede kavga olayları hergün haberlerde..
picama, sen öğretmen miydin yahu? ne öğretmenisin? bozma moralini...başka bi sınıftan bi veliyle tartıştım..sinirlerim bozuldu..bütün motivasyonumu düşürdü..
picama, sen öğretmen miydin yahu? ne öğretmenisin? bozma moralini...
ne güzel (yani umarım senin için de güzeldir.) ben de önceleri öğretmen olmayı çok istemiştim. sonra bir ara hukuk okumak istedim. el-netice işletme okudum ( o da AÖF'den çünkü imkansızlıktan! ) ne yapalım kısmet böyleymiş. şimdi de bir dış ticaret şirketinde çalışıyorum.evet canım sınıf öğretmeniyim..
ne güzel (yani umarım senin için de güzeldir.) ben de önceleri öğretmen olmayı çok istemiştim. sonra bir ara hukuk okumak istedim. el-netice işletme okudum ( o da AÖF'den çünkü imkansızlıktan! ) ne yapalım kısmet böyleymiş. şimdi de bir dış ticaret şirketinde çalışıyorum.
biraz daha iyi misin?
başka sınıfın velisi ile neden tartıştın ki? senin öğrencilerinle alakalı bir durum mu oldu?
(anlatmak zorunda değilsin, sadece belki anlatırsan rahatlarsın ya da kafan dağılır sohbet edersek diye soruyorum.)
bizim insanımız zaten ya hakkını aramayı bilmez ya da yanlış yerde ara(dığını zannede)r.işimi seviyorum..çocuklar hem yoruyo hem de sevdiriyolar kendilerini..ama insanlarla uğraşmak çok zor..velilerin bina içine girmesi yasak..görevli çıkaramadı ben de ordan geçiyodum hanımefendi yasak idare karar aldı (yeni bi uygulama) gidin idareyle görüşün çok acilse gidin sınıfa dedim..bağırmaya başladı..böyle şey mi olur da vs..sonra arkamdan bana arsız dediğini duydum..çok sinirlendim..sonradan öğrendimki sorunlu kavgacı bi tipmiş..
senin işin de güzelmiş..isterdim böyle bi şirkette çalışayım,toplantılar fln..havalı bi iş :))
bizim insanımız zaten ya hakkını aramayı bilmez ya da yanlış yerde ara(dığını zannede)r.
bu her zaman böyledir.
belediye otobüsü gelmez 15 - 20 dk. ya da çok dolu olur, şoföre kızar; neden daha fazla otobüs yok falan?
git İETT ye yaz derdini (istanbul için konuşuyorum) ama yok illa hınç çıkarak birisini bulur...
o kadın da mesela derdin varsa git idare ile konuş, bir öğretmene neden bağırıp da motivasyonunu bozuyorsun öğretmenin?
bir de övünüyordur; "aman ne güzel bağırdım, çağırdım. velileri almıyorlarmış, öyle saçma şey mi olur?"
halbuki düştüğü durum (kimse kusura bakmasın) mahalle karısı havası!!!
cahillik gerçekten! başka hiçbir şey değil...
örrtttmenimmmm, polarpijama'm, sen bozma moralini! öğrencilerine sabrın, verimin düşmesin. bir de stresten başın ağrırsa gün bitmez hiç...
sevindim canım... :80:saol canım..ilk ders çok sinirliydim de geçti çok şükür..çocuklarla uğraşınca bi de sizinle dertleşince dağıldı kafam:)))
canım ya ben 76 lara kadar çıktıydım yaşta 35 zor verdim kiloyu almak istemiyorum..her gün mücadele..:26:
bakım olaylarından konuşulmuş bizm burada kaş almak 10 lira ben kendim alıyorum onedenle..
başka bi sınıftan bi veliyle tartıştım..sinirlerim bozuldu..bütün motivasyonumu düşürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?