- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.901
ben onu da bilmiyorumkadınlar günü vesilesiyle mi gidiyorsun peki
sen de zenci amerikan karışıkgüzel bir moazik
Yok kız önce kuaföre gittim ordan da avm ye gittim. :)
Yok kız önce kuaföre gittim ordan da avm ye gittim. :)
Yok bebişim, kurum değiştiriyorum galiba.. İş görüşmesi için gideceğim
kuaför hıım
sevgülünle mi tartıştın yoksa
yok ayol, her zamanki hali,fönsüz alışverişe çıkmaz
Turkuaz canım bu arada , 8 martta İstanbul'a geliyorum!
Kadıköydeki inek heykelinin önünde buluşalım
bir duja bakar tüm fön
duj da ....
turkuaz garibim uyuyakaldı herhalde,ne yazıyor,ne beğeniyor
ben o yüzden fön çektirmiyorum zaten
tugçe nın de sevgulusu var
ona da gereklı
tuğçeyi karıştırma bu işe, bu seninle benim aramda
Canım boğada da buluşabiliriz. Kadıköy de değilde başka yerde inek varistersen oraya gelebîlirim
Bu arada canım bana detaylarını özelden yaz. BEn o günümü sana ayırabilirim kuzum.
İşlerimi toparlamış olurum o tarihde izin alırım.
Sen bana saati vs bilgileri özelden yaz.
Sana uygun olacak başka yerde de buluşabiliriz. Bu arada işinde ve sevgilinde hayırlısı olsun kuzucum.
İş olursa ist yerleşme durumu var mı?
Canım , başka bir kurumdan iyi bir iş teklifi aldım. Şimdi aldığımın 2 katını veriyorlar maaş olarak ve imkanları daha iyi. İstanbul'a da son görüşme için geleceğim. Ankara'da yaşamaya devam yani
Sevgilim değil henüz.. Sadece geçen cumartesi akşamı yemeğe çıktık. Yemek gayet iyiydi ama , fazla rahat ve ısrarcı.
Sadece cumartesi akşamları buluşabiliriz diye yüz kere söyledim, hala her gün buluşmak istiyor. Bu çok da hoşuma gitmedi açıkçası.
Hemen kestirip atmak istemediğim için, biraz daha deneyeceğim ama böyle ergen gibi her gün görüşmek isterse olmaz..
Canım , başka bir kurumdan iyi bir iş teklifi aldım. Şimdi aldığımın 2 katını veriyorlar maaş olarak ve imkanları daha iyi. İstanbul'a da son görüşme için geleceğim. Ankara'da yaşamaya devam yani
Sevgilim değil henüz.. Sadece geçen cumartesi akşamı yemeğe çıktık. Yemek gayet iyiydi ama , fazla rahat ve ısrarcı.
Sadece cumartesi akşamları buluşabiliriz diye yüz kere söyledim, hala her gün buluşmak istiyor. Bu çok da hoşuma gitmedi açıkçası.
Hemen kestirip atmak istemediğim için, biraz daha deneyeceğim ama böyle ergen gibi her gün görüşmek isterse olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?