30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Turkuaz canım bu arada , 8 martta İstanbul'a geliyorum!
Kadıköydeki inek heykelinin önünde buluşalım

Canım boğada da buluşabiliriz. Kadıköy de değilde başka yerde inek var istersen oraya gelebîlirim
Bu arada canım bana detaylarını özelden yaz. BEn o günümü sana ayırabilirim kuzum.
İşlerimi toparlamış olurum o tarihde izin alırım.
Sen bana saati vs bilgileri özelden yaz.
Sana uygun olacak başka yerde de buluşabiliriz. Bu arada işinde ve sevgilinde hayırlısı olsun kuzucum.
İş olursa ist yerleşme durumu var mı?

Canım , başka bir kurumdan iyi bir iş teklifi aldım. Şimdi aldığımın 2 katını veriyorlar maaş olarak ve imkanları daha iyi. İstanbul'a da son görüşme için geleceğim. Ankara'da yaşamaya devam yani

Sevgilim değil henüz.. Sadece geçen cumartesi akşamı yemeğe çıktık. Yemek gayet iyiydi ama , fazla rahat ve ısrarcı.
Sadece cumartesi akşamları buluşabiliriz diye yüz kere söyledim, hala her gün buluşmak istiyor. Bu çok da hoşuma gitmedi açıkçası.
Hemen kestirip atmak istemediğim için, biraz daha deneyeceğim ama böyle ergen gibi her gün görüşmek isterse olmaz..

haydi hayırlı olsun canım,hem maaş hem imkan iyiyse çok güzel olur tabi,çalışma arkadaşların da iyi olursa deme keyfine...

çocuk dayanamıyor demek ki hasretine,ne var bunda ayol

ooo sende seversin

ondan sonra sen istersin buluşmayı

benimle ilgilenmiyo dersin

ya sen yabancıları çekiyorsun, ya yabancılar seni çekiyor, haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…