30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bmariam hayırlısı olsun
Ergen lafına çok güldüm ya hafta içide görüşülür bence ya. Yanş hafta içi çok işin yoksa evde vs yorgun değilsin eğer arada görüş.
Hem biraz daha çabuk tanırsın.
Ama sen bilirsin tabii
Bu arada iş görüşmen hangi semtte

bence de yani,görüşmek isteyen her türlü görüşür,çok naz yapma kızz

haydi hayırlı olsun canım,hem maaş hem imkan iyiyse çok güzel olur tabi,çalışma arkadaşların da iyi olursa deme keyfine...

çocuk dayanamıyor demek ki hasretine,ne var bunda ayol

ooo sende seversin

ondan sonra sen istersin buluşmayı

benimle ilgilenmiyo dersin

ya sen yabancıları çekiyorsun, ya yabancılar seni çekiyor, haydi hayırlısı

Yok kızlar yaaa, cidden gelemem ben öyle ergen gibi sürekli mesajlaş, her gün buluş, böyle vıcık vıcık... Sıkılırım hemen
Aslı ve Beyza , çekim ya da Acrupai güzellikten değil şekerler... Benim burada pek türk arkadaşım yok. Arkadaşlarımın çoğu yabancı.
O yüzden de genelde tanıştığım insanlar onların ortamından oluyor Yine de , soğuk memleketlerin erkeklerini daha çok sevdiğimi düşünüyorum, Rusya hala favorim

canım yanlış anlama ama yabancı evliliği bu kez ailen onaylar mı, bir de eskisinin üzerinden çok zaman geçmiş biliyorum da,o konu tamamen kapandı mı... hani yabancıyla olacaksa o eskisiyle olamaz mı...

Görüşmem Akmerkez iş kulelerinde canım..

Ya şimdi sizler böyle deyince kendimi anormal gibi hissettim haaa... Bu güne kadar böyle insanları anormal bulurdum, bir tek ben mi böyleyim yani

Bismillah

kıss russian lar votka içmekten ayık gezemiyolar

Görüşmem Akmerkez iş kulelerinde canım..

Ya şimdi sizler böyle deyince kendimi anormal gibi hissettim haaa... Bu güne kadar böyle insanları anormal bulurdum, bir tek ben mi böyleyim yani

Cnm seni iş kulelerinden alırım
Kadıköy ve orası çok sürer. Bir sürü in bin ve trafik.

anam nerden geliyor bu yabancıların kaynağı hangi semt kız orası,alooo orası burası mı

canım yanlış anlama ama yabancı evliliği bu kez ailen onaylar mı, bir de eskisinin üzerinden çok zaman geçmiş biliyorum da,o konu tamamen kapandı mı... hani yabancıyla olacaksa o eskisiyle olamaz mı...

Ailem bu saatten sonra bana karışmaz Aslıcım.. Ondan sonra ne kadar acı çektiğimi ve hiç mutlu olmadığımı gördükçe kahroldular, çok pişman oldular ama geçmiş olsun... Diğeri ile karşılaştık yine.. Selam vereyim dedim, yine nefretle yüzüme baktı ve kafasını çevirdi. Yürüdüm gittim ben de.. Ama arkamı dönüp baktım dayanamayıp, o da durmuş arkamdan bakıyordu yolun ortasında.. Benden nefret ediyor, olmaz artık

Bismillah

kıss russian lar votka içmekten ayık gezemiyolar

Beyzoş bu dünya ayık kafayla çekilmez zaten, en güzelini yapıyorlar

bu da her millete bir kulp takıyor e maria da geçen ZErhoş geziyordu topikte

Aslı koptummmmmm

Cnm seni iş kulelerinden alırım
Kadıköy ve orası çok sürer. Bir sürü in bin ve trafik.

Anlaştık bebişim, özelden tel numaramı yazarım sana

anam nerden geliyor bu yabancıların kaynağı hangi semt kız orası,alooo orası burası mı

Burası burası.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var gerçekten, çoğu kız tabii.. Dedikodu yok, eğlenmeyi biliyorlar, başını ağrıtmıyorlar.. Ben çok memnunum

gezin akmerkezde kokoş kokoş

bizsiz muhabbet kaymaksız bala benzer

Siz de gelin, hep beraber gezelim şekerim

Mariam sen bana özelden yazarsın cnm.
Saat buluşma yeri telefonunu vs. Maria fazla nas yapma italyan adama. Aklın rusda diye italyanı ezme

Ben yatıyom artık yaaaaaa
Melekimmmmm senide çok özledim ben yaaa
Panpişimmmmmm öptüm seni mucksss baby

Beyzoş sana bişi yok sen kıskan orda bizi
Gel gel hemen küsme gel sanada sarılıyom gel kalma gurbet elde tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…