- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.921
ya sen yabancıları çekiyorsun, ya yabancılar seni çekiyor, haydi hayırlısı
demek avrupai bir güzelliği var kızın
benim pek yok ama yine de çekmeyi başarmışım,dikkati yani
Bmariam hayırlısı olsun
Ergen lafına çok güldümya hafta içide görüşülür bence ya. Yanş hafta içi çok işin yoksa evde vs yorgun değilsin eğer arada görüş.
Hem biraz daha çabuk tanırsın.
Ama sen bilirsin tabii
Bu arada iş görüşmen hangi semtte
haydi hayırlı olsun canım,hem maaş hem imkan iyiyse çok güzel olur tabi,çalışma arkadaşların da iyi olursa deme keyfine...
çocuk dayanamıyor demek ki hasretine,ne var bunda ayol
ooo sende seversin
ondan sonra sen istersin buluşmayı
benimle ilgilenmiyo dersin
kızım sen sınıf atlamışsın
ingilizi bile diz getirmişsin
Yok kızlar yaaa, cidden gelemem ben öyle ergen gibi sürekli mesajlaş, her gün buluş, böyle vıcık vıcık... Sıkılırım hemen
Aslı ve Beyza , çekim ya da Acrupai güzellikten değil şekerler... Benim burada pek türk arkadaşım yok. Arkadaşlarımın çoğu yabancı.
O yüzden de genelde tanıştığım insanlar onların ortamından oluyorYine de , soğuk memleketlerin erkeklerini daha çok sevdiğimi düşünüyorum, Rusya hala favorim
Bmariam hayırlısı olsun
Ergen lafına çok güldümya hafta içide görüşülür bence ya. Yanş hafta içi çok işin yoksa evde vs yorgun değilsin eğer arada görüş.
Hem biraz daha çabuk tanırsın.
Ama sen bilirsin tabii
Bu arada iş görüşmen hangi semtte
Yok kızlar yaaa, cidden gelemem ben öyle ergen gibi sürekli mesajlaş, her gün buluş, böyle vıcık vıcık... Sıkılırım hemen
Aslı ve Beyza , çekim ya da Acrupai güzellikten değil şekerler... Benim burada pek türk arkadaşım yok. Arkadaşlarımın çoğu yabancı.
O yüzden de genelde tanıştığım insanlar onların ortamından oluyorYine de , soğuk memleketlerin erkeklerini daha çok sevdiğimi düşünüyorum, Rusya hala favorim
Bismillah
kıss russian lar votka içmekten ayık gezemiyolar
Görüşmem Akmerkez iş kulelerinde canım..
Ya şimdi sizler böyle deyince kendimi anormal gibi hissettim haaa... Bu güne kadar böyle insanları anormal bulurdum, bir tek ben mi böyleyim yani
Cnm seni iş kulelerinden alırım
Kadıköy ve orası çok sürer. Bir sürü in bin ve trafik.
canım yanlış anlama ama yabancı evliliği bu kez ailen onaylar mı, bir de eskisinin üzerinden çok zaman geçmiş biliyorum da,o konu tamamen kapandı mı... hani yabancıyla olacaksa o eskisiyle olamaz mı...
kuaför hıım
sevgülünle mi tartıştın yoksa
gezin akmerkezde kokoş kokoş
bizsiz muhabbet kaymaksız bala benzer
Bismillah
kıss russian lar votka içmekten ayık gezemiyolar
bu da her millete bir kulp takıyore maria da geçen ZErhoş geziyordu topikte
Cnm seni iş kulelerinden alırım
Kadıköy ve orası çok sürer. Bir sürü in bin ve trafik.
anam nerden geliyor bu yabancıların kaynağıhangi semt kız orası,alooo orası burası mı
gezin akmerkezde kokoş kokoş
bizsiz muhabbet kaymaksız bala benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?